Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2304381 defa)

myildirim, kenz, dwdark, Tugrul ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #6495 : 10 Kasım 2018, 14:20:25 »
İşler karıştı şimdi. Hartley de mi oynayamayacak eu.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #6496 : 12 Kasım 2018, 00:21:29 »
İşler karıştı şimdi. Hartley de mi oynayamayacak eu.

Az kaldı Ayın 17 disinde Milli maçlar var Stokes Türk Milli takımda oynadığı an Devşirme Hartley'de Fransız Milli takımında oynadığı an  EU olacak.Ama Hartley'de bize ilaç olacakmı sizce .Ben seyrettiğim kadarıyla çok ümitli değilim yine diyorum bize oyun ve skor sıkıştığında ortaya çıkacak skorer oyuncu şart. Mc Bridenin ve Abdelkaderin kendi takımlarında yaptığı gibi.Çokmu zor.Gelde Cappyi arama

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #6497 : 23 Kasım 2018, 13:19:40 »
hartley eu olacak..ama sadece avrupa da...turkiye de zaten kıtadısı bıldırılmıstı...

el kadromuz

plum (kd) - birsel - ozge
hartley (eu) - sottana (eu)
zandalasini (eu) - ayse
vera (eu) - tilbe - tugçe
stokes (kd) - vaughn (eu) - esra

lig kadromuz

birsel - ozge
plum (kd) - ayse
zandalasini (eu) - tugce
vera (eu) - tilbe
stokes (kd) - esra

gibi olacaktır...hartley ligde olmaz artık 3.kıtadısı oalcak cunku lig icin.....sottana oynar iste degisimli...bir ihtimal arada vaughn...

• Üye
« Yanıtla #6498 : 05 Aralık 2018, 10:26:35 »
gelecek senenin yapılanması simdiden dusunulecekse abdel kader alınsın diyorum...
hatta problem yoksa aramızda tekrar astou n dour
ayrıca bu sene iyi izleyip bakmak lazım saf skorer...loyd..

yani 3 transfer hepside ulke icinden...

ayrıca stokes'tan dogan hakkımızı stewart'a harcamak...icimde ukte kaldı..anlastık ama gelmedi..

sottana-vaughn-plum out..

plum yerine daha saf skorer lazım eger abdel kader gelirse...o yuzden loyd diyorum...

« Son Düzenleme: 05 Aralık 2018, 10:34:46 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #6499 : 17 Şubat 2019, 18:29:08 »
gelecek senenin yapılanması simdiden dusunulecekse abdel kader alınsın diyorum...
hatta problem yoksa aramızda tekrar astou n dour
ayrıca bu sene iyi izleyip bakmak lazım saf skorer...loyd..

yani 3 transfer hepside ulke icinden...

ayrıca stokes'tan dogan hakkımızı stewart'a harcamak...icimde ukte kaldı..anlastık ama gelmedi..

sottana-vaughn-plum out..

plum yerine daha saf skorer lazım eger abdel kader gelirse...o yuzden loyd diyorum...

Plum daha üstüne koymaya devam ediyor.Plumu yollamadan Hind Ben Abdelkader rahatlıkla alınabilir. 1kişi Hatay'ı bukadar değiştirebiliyorsa Fenerbahçe'de neler yapmaz.Plum Oyun Kurucu oynamaya devam eder.Abdalkader'in oyun kurucusu oynaması şart değil
Fenerbahçe'ye  Transfer yapanlar Sottana,Cecilia Zandalasini,Kia'yı yollayıpta Ndour ve Abdalkader alınabilirdi.Yoksa Kiayı seyrederken yolduğum saçlardan dolayı kel kalmaya devam edecem
Ben Abdalkader'le ilgili bilgisi olan varmı.Hatay onsuz resmen koskoca hiç...

Çevrimdışı fbismail

• Üye
« Yanıtla #6500 : 18 Şubat 2019, 00:32:41 »
Kelsey Plum geçen sene ne kadar eleştiriliyordu. Bu kızın kolej kariyeri bir efsane. Kolejden yıldız olacağı belliydi zaten ama bizim taraftar istiyor ki gelsin ilk maçtan 25-30 sayı ortalamayla oynasın. Bu sene gerektiği gibi oynuyor. Önümüzdeki sene takıma yatırım yapılacaksa (ekonomik nedenlerden dolayı yapılmasa da anlarım) kesinlikle Plum ve Verameyenka kalmalı. Diğerleri yollanmalı. Bir de lütfen Amerikalı uzun sevdamızdan vazgeçelim. Nevriye gittiğinden beri kıta dışının biri burada kullanılıyor. Avrupalı uzunların yanına çok kaliteli amerikalı kısalar alınmalı. Zandalasini ve Sottana bu takıma yakışmıyor.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #6501 : 18 Şubat 2019, 00:42:46 »
Kelsey Plum geçen sene ne kadar eleştiriliyordu. Bu kızın kolej kariyeri bir efsane. Kolejden yıldız olacağı belliydi zaten ama bizim taraftar istiyor ki gelsin ilk maçtan 25-30 sayı ortalamayla oynasın. Bu sene gerektiği gibi oynuyor. Önümüzdeki sene takıma yatırım yapılacaksa (ekonomik nedenlerden dolayı yapılmasa da anlarım) kesinlikle Plum ve Verameyenka kalmalı. Diğerleri yollanmalı. Bir de lütfen Amerikalı uzun sevdamızdan vazgeçelim. Nevriye gittiğinden beri kıta dışının biri burada kullanılıyor. Avrupalı uzunların yanına çok kaliteli amerikalı kısalar alınmalı. Zandalasini ve Sottana bu takıma yakışmıyor.

Çok güzel tespitler. Uzun zaman sonra bayan baskette birebir düşünce tarzıma uyan bir yorum gördüm.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #6502 : 09 Mart 2019, 02:39:39 »
Seneye mutlak suretle Bria’dan vazgeçip Deshields’ı kadroya katmak lazım.Hatta mümkünse birsel’ede artık teşekkür edilip yerine onun,zamanında yaptığı etkinin en az bir tık altını yapabilecek bir yerli eklemesi yapılmalı.Bu isim Asena Yalçın olabilir mesela.Onun haricinde kia vaughn’dan bahsetmeye gerek bile yoktur herhalde.Artık bayan basketbolunda bile uzunların sadece fiziki avantajla değil,yetenekleriylede ön plana çıktığı bir süreç içerisindeyiz,kaldı ki o bu fiziğini bile doğru düzgün kullanamıyor.Derhal wnba’den kaliteli birini çalmamız gerek yoksa işimiz yaman

• Üye
« Yanıtla #6503 : 18 Mart 2019, 16:33:04 »
bende katılıyorum bu yorumlara..plum ile ilgili fikrim son 4 aydır degisti...

mumkunse plum ve vera haric kimse kalmamalı..sottana-vaughn-hartley bence de olmuyor...ama zanda ya su playoff larda bakmak lazım..su sıralar basladı oynamaya... daha iyi durumda...ama gorecegiz...

deshileds keske devsirilse bir ulke tarafından ve biz alsak...

aja wilson istiyourum ozellikle ben diger kıta dısını...

Çevrimiçi dwdark

• Üye
« Yanıtla #6504 : 30 Mart 2019, 14:50:20 »
Seneye Euroleague'de Kıtadışı+Devşirme toplam 3 tane oyuncu kadroya yazılabilecekmiş.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #6505 : 30 Mart 2019, 19:00:25 »
Sottana ile yollar ayrılıyor

Çevrimiçi dwdark

• Üye
« Yanıtla #6506 : 31 Mart 2019, 00:41:19 »
Çukurova Basketbol, Alina Iagupova ile Ukrayna'dan birlikte geldiği Liudmyla Naumenko'nun kulüple ilişkisini kesti.

Şampiyonluk şansımız artı bu kararla beraber

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #6507 : 31 Mart 2019, 02:29:55 »
Vera ve Zanda dışında hepsi gitsin . Önce Didem gitsin artık. Paşaoğlu yla ikisi kazık çaktılar kulübe. Stokes yerli olmayacaksa o da gitsin. Yeni kuralla iki kitadisi ( Diggins - Aja Wilson) ve yerli Stokes o kotayı doldurur . 2 ve 3 e de birer eu oyuncu (ben abdelkader-petroviç) aldın mı al sana mis gibi kadro. Dünya gözüyle El şampiyonluğunu görelim artık.
« Son Düzenleme: 31 Mart 2019, 02:30:18 Gönderen: ertugrul_solomon »

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6508 : 02 Nisan 2019, 12:10:17 »
Vera dısında isterse yerli olsun Stokes dahil hepsi gitsin.Tek istisna Kelsey Plum olabilir.
Stokes diyorsun ribaunt alıyor ama sut yok, musait pozisyonları bitiremiyor.

4-5 tane ama hepsi kaliteli ve takımın eksiklerini kapatacak yabancı olmalı yoksa 7 tane olmus ama dengesiz olmus onemi yok.

• Üye
« Yanıtla #6509 : 02 Nisan 2019, 12:11:04 »
Çukurova Basketbol, Alina Iagupova ile Ukrayna'dan birlikte geldiği Liudmyla Naumenko'nun kulüple ilişkisini kesti.

Şampiyonluk şansımız artı bu kararla beraber

aha..cukurova sımdı..

pelin-gray-mestdagh-ndour-bone
saziye+meltem+sevgi....

ustelik ilk 5 te 1 yerli daha olmak zorunda...

bence de sansımız cok fazla...

hatta saha avantajı bile alınabilirmis bunlar boas'ı 1 sayı farkla yenmeselermis 2-3 hafta once...

gerci gene de 17 sayı fark lazımdı son macta...

bizi takıma gelince seneye plum+a'ja wilson diyorum..

vera kalsın...zanda kalabilir ama bir dusunmek lazım..ustune setler kurmak laızm..

stokes yerli olmalı yoksa, sanders yada q alınmalı...

pelin ve tilbe devreye girmeli..