Simdi bueckersi ben de bir süredir takip ediyorum. Hatta sue birdun görüntülü röportajında detaylı bir açıklaması var kendisi ile ilgili. Onemli bir potansiyeli var. Acikcasi Amerikalılar oyuncu cikarma konusunda son yıllarda sıkıntı yasamiyor. Bueckers olursa ki mcbride a gule gule deriz. Ionescu+cambage'a ben göbek atarim. Zanda ve iagupova kalsin yeter.
Abi bueckers'ın geleceğini bilsem,bakma fotoğrafıma,mcbride'ın bavulunu bile kendi ellerimle hazırlayabilirim seve seve yani 😂Gerçekten çok isterim bizim takımda görmeyi,mcbride zaten bueckers geldiği takdirde kontenjanı da dolduruyor galiba,o yüzden ondan vazgeçmek gerekir tabiki bu ikili için.Cambage konusunda da aynı düşünüyorum sizinle.İonescu zaten son yıllarda bayan basketbolundaki belkide en büyük yetenek.Cambage ise el'de eka dominasyonundaki herhangi bir uzunun bile ulaşamayacağı bireysel bir tehdide sahip.Yani ikisini biraz De Colo-Vesely gibi düşünüyorum ben hatta.Dediklerinize katılıyorum,eğer İonescu-Cambage gelecekse,takımdan istedikleri herkesle yolları ayırabilirler gönül rahatlığıyla