"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi bueckers'ın geleceğini bilsem,bakma fotoğrafıma,mcbride'ın bavulunu bile kendi ellerimle hazırlayabilirim seve seve yani 😂Gerçekten çok isterim bizim takımda görmeyi,mcbride zaten bueckers geldiği takdirde kontenjanı da dolduruyor galiba,o yüzden ondan vazgeçmek gerekir tabiki bu ikili için.Cambage konusunda da aynı düşünüyorum sizinle.İonescu zaten son yıllarda bayan basketbolundaki belkide en büyük yetenek.Cambage ise el'de eka dominasyonundaki herhangi bir uzunun bile ulaşamayacağı bireysel bir tehdide sahip.Yani ikisini biraz De Colo-Vesely gibi düşünüyorum ben hatta.Dediklerinize katılıyorum,eğer İonescu-Cambage gelecekse,takımdan istedikleri herkesle yolları ayırabilirler gönül rahatlığıyla
Bir isim de ben vereyim. Caitlin Clark. Yağmur gibi ucluk atabilen bir isim. Zaten sayi rekorlarını alt üst etti bu sene. Bueckers 19.8, clark ise 27.4 sayi ortalaması ile oynuyordu kolejde. Tam bir sayi makinesi. Zaten otoriteler kim daha iyi tartışmasına cok fazla girdi bu sene. Bireysel olarak Clark cok yukarıda ama takim olarak bueckersin takimi uconn daha iyi bir takim. Zaten gelecekte çok duyacağız isimlerini. Ionescu önderliğinde Kisa forvet ve guardda Amerikalıların geleceği parlak.
Thomas yerine ionescu. Surekli söyleyelim de belki gerçek olur.
Kayla ve Sabally ile 2 yıl uzatıldı haberleri var. Beckyanil, alina da kaldı diyor. Ceci ve Stokes ta kalırsa kemik kadro tamamdir . Sonra bir guard ve bir pivot aldık mi tamam bu iş.
Aynı haberi bende gördüm,kayla sabally’nin 2 yıl olması mükemmel oldu gerçekten,alina işini nasıl çözdük açıkçası şaşırdım ama istediğimiz takdirde takımda kalmasıda olasıydı zaten.Onun haricinde stokes’ta kalır muhtemelen,ondan yana bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama ceci’yle yenilenme haberinin çıkmaması biraz şüphelendirmedi değil,umarım onunla da yakın zamanda anlaşırız,diğer isimler sanırım performans anlamında tam olarak beklentileri karşılayamadıkları için onlarla henüz bir yenileme yapılmadı diye düşünürsek thomas’ın yerine gelecek isim çok büyük önem taşıyor gelecek sezon için.Keşke ne yapıp edip şu Ionescu işini de çözebilsek