Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2249544 defa)

0 Üye ve 156 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #7365 : 17 Nisan 2021, 02:26:53 »
Sabally sınıfı geçti.Sevimli Gambiayalı kız ilk kez Avrupda 4'lü finali müthiş oynadı.Bir ara sallanmıştı ama toparladı.Kumaşı olduğunu ispat etti.Aferin kız sana.Top niye getiriyor onu hala anlamadım neyse.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #7366 : 17 Nisan 2021, 02:28:43 »
Sabally sınıfı geçti.Sevimli Gambiayalı kız ilk kez Avrupda 4'lü finali müthiş oynadı.Bir ara sallanmıştı ama toparladı.Kumaşı olduğunu ispat etti.Aferin kız sana.Top niye getiriyor onu hala anlamadım neyse.
Bu arada hazır konusu açılmışken ekaterinburg gelecek sezon için sabally'nin durumunu yakından takip ediyormuş
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2021, 02:32:16 Gönderen: Scorpionur »

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #7367 : 17 Nisan 2021, 02:50:59 »
Bu takim gecen seneki takima kayla ve sabally takviyesi yapti. Nasil bir küçülme bu anlamadım.
özellikle alina’nın tekrar dönüşüyle öznur kablo biraz daha kaynak sağlamış diye okumuştum bi yerde.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #7368 : 17 Nisan 2021, 04:33:16 »
Ben Kayla'nın G.Saray ve Eka maçlarında kötü oynamasından ziyade isteksiz ve umursamaz oynamasına takılıyorum. Kötü gününde olmak, formsuz olmak kabul edilebilir şeyler ama ruhsuz olmayı mücadele etmemeyi kabul edemiyorum.

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #7369 : 17 Nisan 2021, 04:40:43 »
Ligi de alıp transferlere geçelim. Zanda umarım az süre alıyorum deyip gitmez. Alina ve Mc Bride in gölgesinde kaldı bu sene. 3 ünün aynı anda sahada olduğu beşleri daha sık görebilseydik keşke.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #7370 : 17 Nisan 2021, 04:49:10 »
Birkaç ay önce mevzusu olmuştu, Thomassız bir 5 yazmıştı biri, haklıymış. Kayla-Alina-Zanda-Sabally dörtlüsünü aynı anda sahaya sürmedik hiç.

2 Amerikalı hakkını Thomas ve Kayla yerine başka birilerinden yana kullanmalıyız seneye. Bir net kaliteli oyun kurucu ve sağlam bir pivot.
Dün şu rotasyon çok daha iyi olurdu.
Amerikalı
Alina-Salvadores
Zanda
Sabally-Tuğçe
Amerikalı-Mecbuen Stokes

Nicholls gibi bir kazmayı hangi akla hizmet getirdik anlamış değilim, Tuğçe ondan her anlamda faydalı bir oyuncu.
Vaughn, Stokes'dan iyi oyuncu, bugün ve genel itibariyle fena iş çıkarmadı aslında, en azından yüreğini koydu.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #7371 : 17 Nisan 2021, 05:12:51 »
Birkaç ay önce mevzusu olmuştu, Thomassız bir 5 yazmıştı biri, haklıymış. Kayla-Alina-Zanda-Sabally dörtlüsünü aynı anda sahaya sürmedik hiç.

2 Amerikalı hakkını Thomas ve Kayla yerine başka birilerinden yana kullanmalıyız seneye. Bir net kaliteli oyun kurucu ve sağlam bir pivot.
Dün şu rotasyon çok daha iyi olurdu.
Amerikalı
Alina-Salvadores
Zanda
Sabally-Tuğçe
Amerikalı-Mecbuen Stokes

Nicholls gibi bir kazmayı hangi akla hizmet getirdik anlamış değilim, Tuğçe ondan her anlamda faydalı bir oyuncu.
Vaughn, Stokes'dan iyi oyuncu, bugün ve genel itibariyle fena iş çıkarmadı aslında, en azından yüreğini koydu.
yazanlardan biri bendim abi,ama o dönem alina henüz gelmemişti galiba ve sabally’i 3 numarada denesek nası olur acaba diye düşünmüştüm.mevcut kadroyla alina-kayla-zanda-sabally-vaughn beşiyle çok iyi iş yapabilirdik bence ama işte denemedi hoca.
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2021, 05:19:00 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #7372 : 17 Nisan 2021, 05:21:35 »
ben yazmıştım abi,ama o dönem alina henüz gelmemişti galiba ve sabally’i 3 numarada denesek nası olur acaba diye düşünmüştüm.mevcut kadroyla alina-kayla-zanda-sabally-vaughn beşiyle çok iyi iş yapabilirdik bence ama işte denemedi hoca.
Zanda o dönem çok formsuz olduğu , Thomas da fena oynamadığı için sıcak bakmamıştım ama bugün gelinen noktada denemeye değer bir 5 olurdu.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #7373 : 17 Nisan 2021, 08:33:22 »
Yalnız thomastan sezon geneli ben de memnun olmamama rağmen biz dün Thomas yüzünden kaybetmedik. Rakipte wanderslot hiç devreye giremedi mesela ki kalitesi belli bir oyuncu. Biz kısıtlı rotasyon ve uzunlardaki korkunç fark yüzünden kaybettik. Kaldı ki maçın kaderini girmeyen bir üçlük ve verilen bir hücum reboundu belirledi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #7374 : 17 Nisan 2021, 09:03:22 »
Bu arada hazır konusu açılmışken ekaterinburg gelecek sezon için sabally'nin durumunu yakından takip ediyormuş

Alsın alsın tüm uzunları alsın elinde jones stewart meesemann var hazır konucular.Bizi eski oyuncumuzla vurdular mikroplar.Fiba ayağına sıkıyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #7375 : 17 Nisan 2021, 09:05:50 »
Yaşam alanı bırakmasınlar tek başlarına oynasınlar.Fiba neden izlenirlik düşüyor demesin.Kim izler lan şampiyonu önceden belli organizasyonları.Bizde çekilirsek görürüm Fibayı.

Çevrimdışı dwdark

• Üye
« Yanıtla #7376 : 17 Nisan 2021, 10:03:15 »
Bu sene ki WNBA drafttından ilk sıradan seçilen Charli Collier'de hafif bir Jones havası hissettim. Takip etmekte fayda var.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #7377 : 17 Nisan 2021, 11:03:34 »

Alsın alsın tüm uzunları alsın elinde jones stewart meesemann var hazır konucular.Bizi eski oyuncumuzla vurdular mikroplar.Fiba ayağına sıkıyor.
Ne yapsın Fiba, "hayır alamazsın zaten çok güçlüsün" mü, desin.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #7378 : 17 Nisan 2021, 11:16:40 »
Quigley ile kayla yer değişse, kayla 27, quigley 12 falan atardi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #7379 : 17 Nisan 2021, 11:22:58 »
Ne yapsın Fiba, "hayır alamazsın zaten çok güçlüsün" mü, desin.

Çözüm bulmalı.Bence artık sadece ligi alcak kadar yatırım yapılsın.Gerek yok bu kadar masrafa.