"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 106 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çukurova resmi twitter hesabından transferlerini açıkladı. Türk olarak Asena Yalçın,Q ve Esra Ural'ı transfer etmişler.Yabancı olarak Chelsea Gray,Yvonne Turner,Temi Fagbenle,Tiffany Hayes,Shavonte Zellous ve Anigwe ile de sözleşme yenilemişler
Azura olmamış.
Kaliteli isimler ama kimyası bozuk bir kadro, takımda net 3 ve net 4 numara yok. Tamamen guard ve pivotlardan oluşan bir yapı.Gray-TurnerZellous-AsenaHayesFagbenleAnigwe-Kuanitra-Esra
Evet abi,ama bitirdiler falan deniyordu.Acaba ocakta falan mı katılacak takıma
Gerçekten takımda net 3 ve 4 yok,hayes bu sezon avenidanın çıkış yapan kısalarındandı,burada ne yapacağını çok merak ediyorum doğrusu.Yvonne işiyse anderson'da değilmiş,turnermış.Bu durumda kısalar hakkında dahil etmediğim yvonne lafımı da geri alıyorum.An itibariyle tüm hedef maçlarda süre verebilecekleri bir kısa 4lüsü kurdular.Ama 3 ve 4 te inanılmaz boşlukları var,orayı nasıl halledecekler acaba.Yine de eurocup için fazlasıyla iddialı,kbsl içinse şimdilik fenerbahçe karşısındaki en ciddi rakip konumundalar.
Ionescu 25 sayi ile acilisi yapmis. Cok istedim bu kızı. Bakalim ilk.avrupa deneyimi kimle olacak.
Takımına maçı kazandıran son saniye üçlüğünü o attı. 4 ribaunt daha alsaydı triple double yapıyordu. 25 sayı, 11 assist, 6 ribaund ile oynadı. Ama Liberty bu sezonda play-off yapamaz. Bu arada Kayla Mcbride'da dün Phoenix Mercury karşısında 17 sayı 6 ribaund 2 assist ile oynamış. Takımı Lynx son saniyede Taurasinin attığı basket yüzünden kaybetti.