"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 177 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Son 35 saniyede iki üçlüğü var. Zaten en kotu gününde 20 atacak bir kadın. Yakında ummcde görürüz. Sonra da 5-6 yil orada oynar.
Abi bizde Alina varken Sabrina istediği yerde oynayabilir ya.Ayrıca ummc zaten kısalarda olabilecek belkide en kaliteli 3lülerden birine sahip temelde.Yani vandersloot-quigley-alba inanılmaz uyumlu bir 3lü bence.He sabrina da giderse çok daha farklı bir takım olurlar kesinlikle,o konuda aynı düşünüyorum bende ama bizde alina gibi maç başladığı andan itibaren topu teslim etmeni gerektirecek kadar büyük bir isim zaten varken ionesu'nun o kadar da acil bir ihtiyaç olduğunu sanmıyorum bizim için.Hatta alina'nın olduğu bir takımda mcbride gibi belki şuta fazla odaklı fakat güvenilir isimlerin olması bizim için belki en ideal senaryolardan biri bile denebilir.Ama yine de ben abdelkader gibi alt takımlarda kendini kanıtlamış bir isim çok iş yapabilir söylediğiniz gibi.
Çok düz mantık düşünüyorsun. Alına ile ionescu aynı pozisyonda degiller. Ummc de wandersloot varken alacak değil elbette. Onun yerine upgrade ederler. Hem daha genç hem de çok daha potansiyelli.
Abi aynı pozisyonda değiller dediğin Alina'yı istediğin takdirde 1'den 3'e tüm pozisyonlarda oynatabilirsin bence,o yüzden fazla bir pozisyon farkı olduğunu zannetmiyorum.Ama profil olarak farklı oyuncular tabi+Eğer vandersloot yokken ummc yapacaksa da biz de vandersloot yaparız işte mis gibi.Bizim asıl önceliğimiz şu an mutlaka net bir 5 olmalı.Bu isimin de takımın ortalamasını düşürmeyecek biri olması şart.O da aja wilson,liz cambage larla oluyor işte.O yüzden yıldız bir 5 için kafamda sıfır soru işaretiyle ionescu'dan vazgeçerdim ben olsam.Her ikisini de yapma imkanımız yok çünkü.
Alına topa yön veren bir oyuncu, oyun görüşü de yüksek ama 1de saçmalamaya müsait. İonescu ile hiç bir şekilde kıyaslanamaz. Alına varken thomasa ne gerek vardı o zaman. Şu aşamada bir adet oyun kurucu gitti, 1 adet de gelmesi lazım. Alinayi 1e çekip ionescuya gerek yok demek ayrı, kita dışını 5ten yana kullanmamız lazım o nedenle ionescuyu alamayiz demek ayrı.
Ummc keşke Ionescu 'yu alsa. Hem Stewarttan kurtuluruz, hem de Vandersloot gider . Kristi Tolliver da ilk maçında güzel ıstatistik yapmış. 1 e Tolliver + Anderson çok mu olur.
Az önce asvel le alakalı bir şey öğrendim.Sanırım fransa liginde finalde eğer montpellier kazanırsa,asvel gelecek sezon euroleaguede,blma kazanırsada eurocupta oynayacakmış.Eurocupa düşerlerse 26 yaşına gelmiş bir johannes kariyerinde yeni başlangıçlar yapmayı gayette isteyebilir bence,umarım blma kazanırda bir şekilde şu johannes işine bulaşırız