"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sen ionescunun potansiyelinin farkında değilsin sanırım. O saydigin isimlerin hepsini bence sepetler. Gecen de ilk senesinde benchte kaldi cok sure alamadi gibi bisiy demiştin. Kadin sakatti, hic oynamadi tüm sene. Baska birisi ile mi karıştırdın acaba dedim. Alina ile de onun yapacağı işi yapar gibisinden bir görüş bildirdin. Ionescu farklı bir seviye. Gelirse direkt seviye atlatır bize. Pondexter ve pennyden sonra klubun efsaneleri arasına girer, ozel seyircisi olur. Amerika milli takımını tek başına yenmis bir isim, ummcyi de yenebilecek potansiyeli var. O kadar iddialıyım.
Ben de ionescu işinden yavaş yavaş soğuyorum.Her şeyden önce wnba'de bile kısıtlı süre almış olması soru işaretleri barındırıyor biraz.
Burada sakat olduğuna hiç bir vurgun yok. Alina varken sabrina istedigi yerde oynayabilir de demiştin. Ben zaten kalkip da wandersloot varken alabilirler diye hiçbir yerde demedim. Yerine alabilirler. Hem daha genç hem daha potansiyelli dedim. Ne yapacaklar ikisini birden.Amacım seni zor durumda bırakmak değil ama dediğin şeyleri demedim,.yada şöyle demişimdir diyorsun hep. Sonra da alıntı yapmak zorunda bırakıyorsun beni. Kaldi ki ionescuyu da beğenmek zorunda.degilsin. o da ayri mevzu.
Abi çok basit bir mantık yürüterek niyetimin onu kastetmek olmadığını da gayet iyi anlayabilirdiniz.Sizce benim bu oyuncunun kısıtlı süre aldığını bilip hangi maçlarda veya kaç maçta ne kadar süre aldığını bilmemem gibi absürt bir durum olabilir mi,böyle bir şeyi söylemişsem demek ki durumu hakkında da bilgim var demektir.Alıntı yapmak yerine bana direk neden az süre almış peki gibisinden bir soru iletseydiniz gayette cevap verirdim size.Amacınızın zor durumda bırakmak olduğunu söylemiyorum,ama bu tip basit soruları sormak varken benim görüşlerime alıntılarla karşılık verir gibi görüş belirtmeniz kusura bakmayın ama konuyu o tarafa çekiyor.Ayrıca sabrina yı gayette beğeniyorum.Ama daha önce de söylediğim gibi bir ciak transferiyle bu uzun konusu çözülmez,lider bir uzun ihtiyacımız var hala
Ben de kaliteli bir 5 numarayı ilk tercih yaparım ama ionescu söz konusu ise vazgeçebilirim. En azından çubuklu forma ile bu oyuncuyu izleme fırsatımız olur. Yoksa kimi alsak ummc ile basedebilecegimiz zaten şüpheli. Ote yandan yine diyorum bu kadın gününde olursa ummcyi tek başına yenebilir.
Yani dürüst olmak gerekirse eğer haberler doğruysa,bende şu anda ionescu'ya duyulan bu ilgiden çok mutluyum.Hele ki sabally gibi bir değeride kazandıktan sonra eğer onunda olası transfer olduğu bir sezonda el i kazanabilirsek bu iki oyuncunun artık el'deki kalıcı kulüplerinin biz olabileceğine çok inanıyorum ben,ama şu uzun işi çok can sıkıyor işte,artık eka'dan saklarmıyız ,kıtadışı olur mu olmaz mı bilmem ama bizim artık vaughn nicholls gibi yarı işçi olmaktan ziyade gerçekten takımın çıtasına uygun bir uzun daha eklememiz lazım ciak'ın yanına.Umarım bu hamleyi kıtadışı olaylarına hiç girmeden yapabiliriz ama öyle çok isimde yok piyasada,pasaport olayı orası içinde önemli bir nokta olabilir aslında.Bakalım nasıl çözeceğiz bu sorunu
Ionescu kararını erken verseydi, GS alacaktı. GS'yi reddetmiş, bekleyeceğim diye. WNBA sonrası bildirecek görünüyor kararını. Maddi sorun yok, ücreti uygun. Sadece oynayacak mı oynamayacak mı kararını verecek.
WNBA'in normal sezonu 19 Eylül'de bitiyor. Bizimkilerin Eylül'e kadar Ionescu'yu bekleyeceğini zannetmiyorum. Çok büyük risk. Eğer oynamayacağım derse piyasada guard bulamayız.
Olcay ve Sevgi'nin ayrılıp yerine Alperi ve Manolya'nın gelme durumu var. Bence Alperi olmak üzere, Manolya'ya başka taliplerde var. Jasmine ile söz kesmişler, Ionescu'nun kararını bekliyorlar, olmazsa o kalacak.