"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 136 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bisiy biliyoruz ki söylüyoruz arkadaslar. Ben neden bu kadar çok istiyorum ve israr ediyorum inşallah gelince görürsünüz. Ayrica wnbade sadece 5.resmi maci bu ve ilk trippleini yapti. Daha cok yapar bunu.
Diana Taurasi gibi, gerçekten haksız rekâbete sebebiyet veriyor. Ayrıca Tom Abi haklı, 1.85 sanki.Eka'nın uzun rotasyonu yüzünden hâlâ Cambage'i tercih ederim ama bu kız her baktığımda daha dehşet gözüküyor gözüme. Tek başına takım mübârek.
Abi alemsin valla Kızı sadece sen değil ki herkes beğeniyor zaten,burada asıl olay kaybettiğimiz finalin sebebi bu kadar açıkken bu sorunu çözebilecek birinin gelip gelemeyeceği,yoksa çok afedersin ama manyak mı millette wnba tarihine son yıllarda gelmiş en büyük yeteneği elinin tersiyle itecek.
Ben kolejden beri söylüyorum bu kızı ama, fark orada Alıntı yapılan: iloturo - 19 Mayıs 2021, 10:34:25Bisiy biliyoruz ki söylüyoruz arkadaslar. Ben neden bu kadar çok istiyorum ve israr ediyorum inşallah gelince görürsünüz. Ayrica wnbade sadece 5.resmi maci bu ve ilk trippleini yapti. Daha cok yapar bunu.
Oregon'un usa national basketbol takımı ile yaptığı maçı bulup izlemenizi tavsiye ederim. Oregon 1999'dan sonra amerika milli takımını yenen ilk kolej takımı oldu. Ionescu 30, sabally 25 sayı ile oynamış. Boşuna draftta 1 ve 2 olmamışlar. Yani şu ıonescu takviyesi ile ciddi ciddi eurolegue şampiyonluk adayı olurduk. Çok fena bir oyuncu geliyor basketbol dünyasına.
Yok orası öyledir tabi ona lafım yok zaten.Sadece şurada ki üsluptan, sanki kimse istemiyormuşta sadece siz istiyormuşsunuza getiriyorsunuz gibi algıladım ondan dolayı öyle söyledim.Yoksa daha önce gayet izlemiş olabilirsiniz elbette 🙃
Awak Kuier deniyor.
Oyle bisiy demedim de su anda bu kızı isteyenlerin %99unun bizle adi çıkmadan bu kızın tek bir macini dahi izlemediğine eminim. Ben basindan beri istiyorum. Belki 2 yil once bile yazmışımdır. Kaldi ki günlük dusunmuyorum. Mac mac bakmiyorum. Onceki mac 8 top kaybi yapmasının benim için onemi yok mesela. Potansiyeline göre konuşuyorum. Bugunki triple doublei benim için supriz degil. Daha once ilk triple doubleini en erken yapan swoopes ve 59.macinda yapmisti bunu.