"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
Scorpionur ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Az süre almasi ölçü degil sevgili kardeşim. Bizim kocumuz zandaya finallerde sure bile vermedi, mcbride rezilken 32 dk süre aldi zanda 14. Yani bunlari olcu olarak sunmayin bana. Alperi gelsin gelmesin demiyorum ama gsde o da sevginin fenerdeki performansindan halliceydi.Alperi gsde 14 dk, 5 sayi ortalama ile oynamış, sevgi ise fenerbahcede 18 dk, 7 sayi ve cok daha kaliteli bir kadro ile. Bazi şeyleri abartmayalım. Alperi sevgiden çok daha iyi bir oyuncu falan değil. Tamamen koçun tercihi.
Abi ben abartmıyorum.Basit bir mantık üretiyorum sadece,güçlü bir takımında her sezon birden fazla yerlisi değişebilir,bu mantıkla bakmıyoruz bence olaya.Yani o ismin yerine o sezon daha iyi istatistik çıkaran bir oyuncu varsa ''ama bizim elimizde zaten x kişi yeterince katkı verdi,sadece koçumuz oynatmadığı için kendini yansıtamadı'' mı diyeceğiz,yani eğer daha iyi bir seçeneğin varsa elbette ona gideceksin,ben gs'da şöyleymiş orada böyleymişe takılmıyorum çok fazla,yani mevcut sezonda çıkışını yapmış+üstelik ligin en kaliteli yerlisi konumuna gelmiş bir oyuncu varsa elbette takımındaki ismi tutmak yerine ona gidersin,ayrıca koçta zaten gelecek planlamasında sevgiyi düşünmediğini açıkça belli ediyor süre vermeyerek,oyuncudan yana kendi adına bir planı yoksa takımda tutmanın mantığı nedir ? Kaldı ki alperi hem 1 hem de 2 den rahatlıkla süre alabilecek bir oyuncu,evet sevgide 1de zaman zaman süre aldı ama 2 dekine göre oldukça sırıttı 1den süre aldığı zamanlarda.Hem olcay-alperi ikilisi,olurda thomas kalırsa yine de takımında 2 net oyun kurucu bulundurma lüksüne de sahip olman anlamına geliyor,sadece bunun için bile çok mantıklı bir hamle
Adam zandayi oynatmadı tüm sezon boyunca. Simdi bakıyorum bazi kesim zandanin bu sene performansi dusuktu ondan gitmesini dogru diyor. Kara cahil yorumlar. Iagupova geldikten sonra mcbride ile birlikte tamamen geri plana düştü ki bu zanda kaynaklı değil. Tamamen koc kaynaklı. Sevgi alperi de öyle. Koc tercihi diyoruz zaten. Bana 25 dk süre alip 15 sayi ortalama ile oynayacak bir tane yerli soyle de bileyim. Bu kızda geldiğinde sevgi ile ayni istatistiği yapacak diyorum ben. Nesini anlatamıyorum. Diyelim ki ionescu geldi, mcbride var, iagupova var. Alperi ne kadar sure alacak. Sevgini 60 kusur maçlık katkısı bana gayet de tatminkar geldi. Alperi de bundan fazla yapamaz.
Ionescu gel artık be ablam. Gözümüz yollarda kaldı
Madem Zandi'nin performansı Alina gelince geri plana itilmesiyle düştü Alina gelene kadar bu sezon takımı sırtladığı üç maç sayarsınız herhalde, tam tersi Ceci'nin geçen yılla uzaktan yakından alakası olmadığı için Alina geldi. Hazırlık maçlarında, Çankaya serisinde takımın tek yabancısıyken bile katkı vermedi Ceci, hala rol üstünden hocaya yükleniliyor
Zandanin performansi dusuk falan değil. Ben alina gelince zandanin performansi düştü demedim. Diyenler var dedim. Ki oyle bisiy de yok. Ilk geldigi sene 10, gecen sene 12, bu sene de 11 sayi ortalama ile oynamış. Hatta ikilik ucluk yuzdeleri vs her sezon ayni. Simdi kalkıp da zandayi mi tartisicam isim gücüm yok. Ipler benim elimde değil. Kocun elinde herhalde. Takimda istemedi gönderdi. Mcbride sıçıp sıvarken bile oynamadi kız. Bu koc tercihi. Seneye ne kadar doğru ne kadar yanlış. Goruruz hep beraber. Sorumluluk da onun..
Bizi takip etmeye başlamış . Açıklama da gelmiş kendisinden. Kulüp neyi bekliyor acaba. Ionescu 'yu bekliceksen de diğerlerini açıkla.