"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hartley konusunu tam anlayamadım yalnız ben,anıl twitterda hartley kimi seçecek tarzında bir şey yazmış,2. takım bizim haricimizde biri olsaydı ismini verirdi herhalde,eğer bizsek yüksek ihtimalle bizi seçer gibi geliyor bana da
Biz yada gs diyor
bizi belirtmiş mi ki ama ya,dolaylı yoldan yazmış benim gördüğüm ama onda da bizi kastediyordur zaten
Dolaylı yoldan demiş dediğin gibi hatta paylaşımın altıda Galatasaraylılar bile Fenerbahçe'yi seçer demişler
anıl şimdi bir şey daha paylaşmış,bizim teklifimiz le gs arasında 60-70bin dolara yakın fark varmış,hem kdro kalitesi hem de bu rakama bakarak gs ı tercih etmesi imkansıza yaklaştı neredeyse hartley’nin,bakalım neler olacak
1-2 dk önce onu paylaştım bende ne diyorsun ciaklı kadroya göre daha iyi mi totalde
evet şimdi gördüm bende😂,bilmem katılır mısınız ben işin içine hartleyi de katarak kadronun skor potansiyelinin hartleyle,savunma potansiyelinin de williams’la(tabi bizdeki formuna yakın devam edebilirse,yine de mevcut şartlarda elizabethten daha iyisini bulamazdık bu profil için) oldukça yükseldiğini düşünüyorum.Abartı olabilir belki ama belkide son yıllarda kurduğumuz hem rotasyon,hem yetenek çıtası bakımından en net kadromuz oluyor hartley işini de kazasız çözebilirsek
Benim hatırladığım Hartley 2 numara. 1 numara gönderip 2 numara almak ne kadar mantıklı. Bol bol olcay izleriz .