Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2249762 defa)

0 Üye ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8355 : 14 Mayıs 2022, 01:36:57 »
Bana da kısalarımızın ikisi de kıta dışı olacak gibi geliyor, öyleyse doğru karar. Hayırlısı...

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8356 : 14 Mayıs 2022, 01:37:29 »
Jones ve McCowan dan haber var mı. Mc Bride kalmaz inşallah.

McBride'ın bileti çoktan kesildi, kendi de gitmek istiyor zaten. Jones gelmeyecek. McCowan işi hocaya bağlı.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #8357 : 14 Mayıs 2022, 01:47:51 »
McBride'ın bileti çoktan kesildi, kendi de gitmek istiyor zaten. Jones gelmeyecek. McCowan işi hocaya bağlı.
McBride kendi de mi istiyormuş,bu şaşırttı işte 😮,ama bizim işimize gelir,yerine daha kreatif kısa bulunur illa ki,mccowan işinde de hoca ona oranla kat kat daha net şutör olan stokestan kolay kolay vazgeçmez bence,bana yine stokesla devam edilir gibi geliyor o yüzden ama bellide olmaz.Şu an ki görüntüde:
X-Olcay
X-Alperi
X-Alina-Manolya
Sabally-Krajisnik/Lisec-Tuğçe
Meesseman-Stokes
şöyle bir kadro olacak sanırım,ama bu genç işi 4teki krajisnik veya lisec yerine de bir genç isme mi gidildi diye bir düşündürmedi değil,acaba orada ne yapacağız bakalım

Çevrimdışı İlkay35

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #8358 : 14 Mayıs 2022, 12:16:18 »
McBride kendi de mi istiyormuş,bu şaşırttı işte 😮,ama bizim işimize gelir,yerine daha kreatif kısa bulunur illa ki,mccowan işinde de hoca ona oranla kat kat daha net şutör olan stokestan kolay kolay vazgeçmez bence,bana yine stokesla devam edilir gibi geliyor o yüzden ama bellide olmaz.Şu an ki görüntüde:
X-Olcay
X-Alperi
X-Alina-Manolya
Sabally-Krajisnik/Lisec-Tuğçe
Meesseman-Stokes
şöyle bir kadro olacak sanırım,ama bu genç işi 4teki krajisnik veya lisec yerine de bir genç isme mi gidildi diye bir düşündürmedi değil,acaba orada ne yapacağız bakalım
krajisnik,Lisec bu transferler kesin mi ? Nerede çıktı haberi yoksa sizin isteğiniz mi ? Bu arada Alper’i guard iki numara değil. Mc’bride giderse oraya iki oyuncu alınmalı. Muhtemelen biri yerli olur.

Çevrimdışı İlkay35

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #8359 : 14 Mayıs 2022, 12:19:56 »
Olcay,Alper’i ,yabancı
Yerli,yabancı veya Mc’bride
Alina,Manolya, yabancı
Sabaly, yabancı , Tuğçe
Moosseman, yabancı,devşirme veya kiah olması gereken kadro böyle kurulabilir. Ve genç yerli oyuncular.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #8360 : 14 Mayıs 2022, 12:31:10 »
krajisnik,Lisec bu transferler kesin mi ? Nerede çıktı haberi yoksa sizin isteğiniz mi ? Bu arada Alper’i guard iki numara değil. Mc’bride giderse oraya iki oyuncu alınmalı. Muhtemelen biri yerli olur.
yok abi alperide 1 zaten,ben sadece her pozisyona mümkün olduğu sürece 1 yerli yazma hastası olduğum için öyle belirttim biraz da   ;D lisece ilgi haberi çıkmıştı,hatta burada geçti sanırım o konuşma,twda da krajisnik iddiaları vardı,ondan yazdım ikisini
« Son Düzenleme: 14 Mayıs 2022, 12:31:45 Gönderen: Scorpionur »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #8361 : 14 Mayıs 2022, 19:59:10 »
Via: Women's Basketball Junction''Fenerbahçe Safiport Emma Meesseman ile anlaştı  '' haberi doğrumu?

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #8362 : 15 Mayıs 2022, 17:58:39 »
Hoca, mccowan i veto etmiş diyorlar. Yahu stokes senenin yarısı zaten sakat. Ne şutu var, ne ekstra bitiriciligi. Tamam yerli sayıldığı için çok değerli ama ondan daha iyisi yerli oluyorsa Stokes u tutmak saçmalık.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8363 : 15 Mayıs 2022, 18:05:01 »
Hoca, mccowan i veto etmiş diyorlar. Yahu stokes senenin yarısı zaten sakat. Ne şutu var, ne ekstra bitiriciligi. Tamam yerli sayıldığı için çok değerli ama ondan daha iyisi yerli oluyorsa Stokes u tutmak saçmalık.

Çukurova'ya hediye ediyoruz ki McCowan finallerde bize karşı 21 sayı 16 ribaund ortalama yapıp en az iki kupayı elimizden alsın, yoksa rahat edemeyiz. Marina seneye Pep Guardiola tiki takasıyla oynatacak takımı herhalde sistemine uymadığına göre... Neyse.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #8364 : 15 Mayıs 2022, 18:31:40 »
Bence hoca direk şutör uzunlarla doldurmak istiyor ya takımı,ben buradan onu anlıyorum.Tavan ve taban olarakta mccowan üstündür kesinlikle stokestan ama mccowan boyalı alan harici hücumda yok etkisinde neredeyse,stokes buralarda da fena sayılmaz şutör olması sebebiyle.E şu anki uzun rotasyonuna sabally ve meessemanı da düşünürsek bence williamsın gidişide kesin,o yüzden gelecek diğer bir yabancınında bu üç isim gibi şutör olacağını düşünüyorum ben,zaten krajisnik lisec isimlerinin geçmeside bunu gösteriyor bence
« Son Düzenleme: 15 Mayıs 2022, 18:32:02 Gönderen: Scorpionur »

Çevrimdışı dwdark

• Üye
« Yanıtla #8365 : 15 Mayıs 2022, 18:38:07 »
Murat Zorlu: Üst üste 4. toplamda 16. şampiyonluğa ulaşan  @fbkadinbasket takımıza, tüm emeği geçenlere çok tebrikler. Bu vesileyle önümüzdeki sezon için güzel bir transfer haberi veriyim. Ekaterinburg’dan Belçika Milli Takım oyuncusu @EmmaMeesseman önümüzdeki sezon Fenerbahçe forması giyecek!

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #8366 : 15 Mayıs 2022, 19:09:15 »
Şutör uzunlar seni kurtarmıyor. Takım f4 de ribaunt alamadı . Kaç kere hücum ettrdik rakibe. McCowan bu sorunu çözse yeter de artar bile. Ne desek boş naparlarsa yapsınlar.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #8367 : 15 Mayıs 2022, 19:28:42 »
Şutör uzunlar seni kurtarmıyor. Takım f4 de ribaunt alamadı . Kaç kere hücum ettrdik rakibe. McCowan bu sorunu çözse yeter de artar bile. Ne desek boş naparlarsa yapsınlar.
Yerli sayılacak oyuncunun kime ne zararı var anlamıyorum ki?
Hali hazırda mcbride'ın durumu belli değil ve iki amerikalı hakkı duruyor.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #8368 : 16 Mayıs 2022, 10:12:26 »
Hoca veto etmişde,acaba Hocaya yerli statüsünde olacak demişlermi ki.Yerli statüsünde olmayacaksa gerek yok zaten.Artı Şampiyonluk kutlamasına dikkaT ettinizmi,Stokes omuz kıSmına buz tedavisi yapıyor.Bu omuz hastalığı çok kötü Milli takımada alacaklarını zannetmiyorum.Devamlı nüksedecek ve oyuncudada çekimserlik olacak.Bunu neden düşünemiyorlar.Herşeye karşın eğer bir yabancıyı Yerli statüsünde alamıyacaklarsa Stokes kalmalı derim.Kızacaklar olabilir ama daha iyisini alamıyacaksan Mc Bride'ninde kalması tarafındayım.Gününde Mc Bride'nin karşı rakibimde olmasını istemem.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #8369 : 17 Mayıs 2022, 00:25:48 »
R. Howard iddiaları...