Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2249468 defa)

0 Üye ve 136 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8715 : 21 Ekim 2022, 20:25:02 »
Umut verici bir  isme benziyor.Saballly pozisyonunda demek.dogru renkdaşin dedikleri.Mc Bride gelecek dedi geldi.Sabally gelmeyebilir.Meessmann var.Fesih haberi gelebilir Sabally için.
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2022, 20:26:46 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #8716 : 22 Ekim 2022, 00:16:15 »
Bu ne ya, Ocak'ta yeni takım kuracaksak Epoupa da gitsin, bi guard bulsunlar madem.
Aynen katılıyorum.Hatta  ileri gideyim Ocak ayını bile beklemeye gerek yok,Neden Epopupa ? Bizim görmediğimiz neyi gördüler merak ediyorum.Hiçmi geçmişten ders çıkarmıyorlar. Vandersloot'u mutlaka alalım.Çok şey değişir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8717 : 22 Ekim 2022, 11:10:56 »
Kontenjanda oyuncularin şevkini kırdı bence.Ondan bu naz.Sporcu oynamak ister.Sabaly yıldız değil hadi Stewart nazi çekiliyor bu transfer vefanın habercisi bence şişti kadro.Uzun rotasyonu.

Çevrimdışı bojan bogdanovic

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #8718 : 23 Ekim 2022, 15:35:19 »
Aynen katılıyorum.Hatta  ileri gideyim Ocak ayını bile beklemeye gerek yok,Neden Epopupa ? Bizim görmediğimiz neyi gördüler merak ediyorum.Hiçmi geçmişten ders çıkarmıyorlar. Vandersloot'u mutlaka alalım.Çok şey değişir.
Muhtemelen bayağı bir şey görmüşlerdir yani, şut problemini geçtim Epoupa direkt fazladan hücum etmen anlamına geliyor, tabii yanında istikrarsız bir Alina'yla sırıtıyor ama oraya Kayla'yı da ekleyince verimi artar, tabii ki birinci önceliğim olmazdı benim de ama kadın basketbol piyasası da Avrupalı guard kaynamıyor yani, Sloot ocakta gelecekse amenna ama ona da bütçede yer kalmamış olabilir

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #8719 : 25 Ekim 2022, 01:30:45 »
Muhtemelen bayağı bir şey görmüşlerdir yani, şut problemini geçtim Epoupa direkt fazladan hücum etmen anlamına geliyor, tabii yanında istikrarsız bir Alina'yla sırıtıyor ama oraya Kayla'yı da ekleyince verimi artar, tabii ki birinci önceliğim olmazdı benim de ama kadın basketbol piyasası da Avrupalı guard kaynamıyor yani, Sloot ocakta gelecekse amenna ama ona da bütçede yer kalmamış olabilir
Önemli olan bütçede yer açmak değil,Okadar uzun yığarken skorer guardın gerekliliğini akıllarına sokabilmek.Sadece Epoupa ile olmayacağını bilmeleri gerekir.İkinci konuda ligimizde bu kadro yetersiz.Acaba önemsemiyorlarmı?Kaliteli veya tecrübeli yerli oyuncu transferlerin yapılmaması en büyük hayal kırıklığım.Alt yapıdan gelenler hariç 3-4 kısa yerli oyuncumuz var.Hocaya bunun için yüklenemeyiz.bir uzun yerlimiz yok.Stokesi saymıyorum.

Çevrimdışı Ugur_aus

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #8720 : 25 Ekim 2022, 04:40:48 »
Konuyu bilen bi renkdas suanki kadromuzu ve sonradan katilacak oyuncularin isimleri ve katilacaklari tarihleri yazabilirmi benim kafam corba oldu cunku

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8721 : 25 Ekim 2022, 09:04:16 »
Kadro Raca Howard MBride Alına.Ocakta Sabally Stewart katılacak.Epopupa Messesemann diğer oyuncular.Howardi beğendim.faul atışı harici faydalı kız. Howard Ocakta gidiyor.Amerika kuiralı Fibanin.
« Son Düzenleme: 25 Ekim 2022, 09:06:41 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı cosby

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #8722 : 25 Ekim 2022, 17:16:54 »
Çorbaya döndü takım resmen!!!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8723 : 26 Ekim 2022, 22:45:31 »
Raca Stewart yerine alinmiş iddia vazgecilmis.Sosyal.medyada böyle dedikodu dönüyorsa doğruysa isabet olmuş bence .

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #8724 : 26 Ekim 2022, 23:07:08 »
Raca Stewart yerine alinmiş iddia vazgecilmis.Sosyal.medyada böyle dedikodu dönüyorsa doğruysa isabet olmuş bence .

Ah be başkan, biri anya biri konya. Kitadisini birakip çer çöp Avrupalı mı alınır yerine. Eski yönetici iyiydi, simdi ki adam pek anlamiyo galiba.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8725 : 26 Ekim 2022, 23:11:39 »
Bırak gelmesin kim.bu kararı aldıysa kutluyorum.Bu Amerikalı oyuncuların burnu büyük tavırlarından biktim ben.Hem.en çok para alacaksın hemde geç geleceksin.Sabally hiç gelmesin zaten.Hadi diğeri yıldız.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8726 : 26 Ekim 2022, 23:22:59 »
Stewart bu arada begendigin oyuncu ancak öncelik kulübümüz olmalı.Sporcu endeksli oyunculara bağlı at koşturduğu bir sistem.olnasin.Bu tavrım genel benin wnba oyuncularına.Gitsin Cine.Candace ile başladı.
« Son Düzenleme: 26 Ekim 2022, 23:23:44 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı bojan bogdanovic

• Üye
« Yanıtla #8727 : 26 Ekim 2022, 23:59:18 »
Birader ne sallıyorsun yine ya nerenden kurguluyorsun kaç birayla şu kafaya erişiyorsun bir çözebilsek

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #8728 : 27 Ekim 2022, 00:04:37 »
Iddia dedim zaten şişti.Icki sevmem.icmem.Birşeyler var demek.Ancak vazgeçme durumda kulübün tarafını tutarım.nedeni artık oyuncu endeksli yapıdan kurtulmalıyız.Ocakmis o kadar para alıyorsan gelip.ilk maç oynayacaksın.Messemana laf ettik mi sakat şu an kadın geldi.
« Son Düzenleme: 27 Ekim 2022, 00:08:32 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #8729 : 27 Ekim 2022, 09:17:56 »
Krasnic, Crvendakic gibi isimler varken bizim koç gidip Raca,Mina gibi isimleri aldı. Keske bu epoupa yerine adı geçen Alex Bentley falan gelseydi. Yol yakinken ciddi değişiklikler olması lazım. Yoksa as diye nitelendirdiğimiz oyuncular gelmeden ilk 4e bile zor gireriz bu takımla. Sabally ve mcbride'dan cikilabiliyorsa bir an önce cikilsin. Sabally'nin final maçında elden verdiği toplar hala aklımda. McBride da aldığı atmak hariç hiç bir işe yaramıyor. Onu da en önemli maçlarda atamıyor zaten. Amerikalı hakkını dolduruyor boş yere.

Bizim bu koctan da ciddi şüphelerim oluşmaya başladı. Epoupa, Mina, Raca, stokes falan Eurocup seviyesinde oyuncular. İkinci terzic vakası sanki.