Son senelerini Sadece Amerikadamı geçirmek istiyor?Tam anlıyamadım kusura bakma.
olmazsa eşinide Transfer etsek 
Vandersloot'tan daha iyileri derken İsim versen?Vardıda neden almadık ozaman?
Aynen, pek gelmek istemiyor Avrupa'ya. Sopron'a da gitmedi zaten. Bi hastalık durumu mu ne var ailesinde bu kızın bi süredir diye biliyorum, ondan olsa gerek.
Vandersloot'un yerine alınabilecek bir sürü elit kısa var. Daha iyisi var derken, bunları alalım diye değil. İkamesi bol, tonla guard var her yerde. Avrupalı da var, kıta dışı da var. Ben olsam çok çok iyi bir Amerikalı getiririm 1 numaraya. Topu da eline veririm. Ionescu gibi. Plum gibi. Gray gibi. Gray'in oynadığı yer Mersin yani, geçen sene WNBA'i domine etti.
Bunları alamıyor musun; o zaman Allemand, Johannes, Fauthoux gibi bir guard alır, Kayla'yı upgrade edecek bir Amerikalı getirirsin. Yapmasını bilene transfer imkânı çok.
Bu takımın yıllardır şampiyon olamamasının nedeni Birsel'di. Birsel var diye iyi bir guard alınmadı senelerce, Birsel de iş F4'a geldiğinde patladı her seferinde. Birsel gitti, bu sefer de Olcay'la, Alperi ile filan uğraşmaya başladık. Bojovic, Horokova, Epoupa, Strickland ile filan uğraştık kaç yıl.
O sene bu sene, bundan sonra her sene arkadaşlar... Senelerce üst üste alırız bu kupayı bizimkilerin vizyonu küçülmezse.