Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2251051 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #9135 : 30 Mart 2023, 15:30:58 »
İlk 5'e de Stewart'ı koymamış :)
Çok deli dolu ne yapacağı belli olmayan ama patlayıcılığı olan bir uzun Sabally. Dış şutu da olması avantaj ama istikrarı yok. Açıkçası EU olması açısından kalabilir. O kalsa dahi Jones alınmalı ama o ayrı mesele.
O olay banada çok enteresan geldi,yani ben sabally olsam kendimi bile koymam direk ikisini yazardım oraya,kaldı ki emma-stewarttan saballye oynayacak süre bile kalmıyor,ne düşünüpte yazmış oraya kendini enteresan :D eğer stewartla aralarında bir gerginlik durumu varsada gözünün yaşına bakmadan şutlarım valla,yıllar sonra böyle rüya gibi iki uzunu bulmuşuz,bir sabally yüzünden onlardan da olacak değiliz  ;D

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #9136 : 31 Mart 2023, 15:30:46 »
Meeseman eurolaguede mart ayi mvpsi olmus. Bir kez daha olmustu sanirim. Kenz baslarda begenmiyordu kendisini ama ben tanıdığım için kefildim. Tartismasiz eu kontenjanından dünyanın en iyi pivotu. Amerikalilar dahil de sayılı pivotlarindan. Harika bir sporcu, harika bir profesyonel ve harika bir karakter. Umarim stewartla beraber sözleşmeleri derhal uzatılır. Hem de uzun süreli.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #9137 : 31 Mart 2023, 17:41:01 »
Meeseman eurolaguede mart ayi mvpsi olmus. Bir kez daha olmustu sanirim. Kenz baslarda begenmiyordu kendisini ama ben tanıdığım için kefildim. Tartismasiz eu kontenjanından dünyanın en iyi pivotu. Amerikalilar dahil de sayılı pivotlarindan. Harika bir sporcu, harika bir profesyonel ve harika bir karakter. Umarim stewartla beraber sözleşmeleri derhal uzatılır. Hem de uzun süreli.
Ya bilmiyorum,acaba ben mi çok taraflı düşünüyorum emin değilim ama bundan 4 gün önce fb tv de potanın kraliçeleri diye bir programa konuk olmuş meesseman.Yani konuşmasından,tavırlarından sanki burayı 1 sezonluk değilde uzun süreli bir plan olarak baya benimsemiş gibi görünüyor.Umarım ben abartılı düşünmüyorumdur ve gerçekten öyledir,ama ne zaman bir maç sonu konuşmasına vs. denk gelsem,ekata göre burada kendini çok daha mutlu hissediyor gibi geliyor bana.Umarım şubede meessemanın kalması için gerekli uğraşı veriyordur şu an,yoksa gerçekten ortalığı ayağa kaldırırım artık  ;D

Çevrimiçi agha

• Üye
« Yanıtla #9138 : 31 Mart 2023, 20:59:05 »
Ivana Matovic ve P. Taylor’ dan sonra Meesseman’ ı bu kadar seveceğim aklıma gelmezdi. Ayrıca basketbol bilgisi en yüksek oyuncumuz. Erkek takıma rol oyuncu olarak koyulması gerekir.
« Son Düzenleme: 31 Mart 2023, 20:59:19 Gönderen: agha »

Çevrimdışı dwdark

• Üye
« Yanıtla #9139 : 31 Mart 2023, 21:45:03 »
Derek Fisher Meesseman icin Jokic'in kadin versiyonu diye bir yorumu vardi.Bende bu benzetmeye katiliyorum. Onu izledigimde sanki Jokic'i izliyormusum hissine kapiliyorum.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #9140 : 31 Mart 2023, 22:27:10 »
Beğenmiyorum değil de daha iyi bir oyuncudur diye umuyordum, beklentimin bir tık altında. Penny Taylor gibi dominant gelmiyor gözüme. Piyasada daha iyisi yok elbette.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #9141 : 31 Mart 2023, 22:32:53 »
Beğenmiyorum değil de daha iyi bir oyuncudur diye umuyordum, beklentimin bir tık altında. Penny Taylor gibi dominant gelmiyor gözüme. Piyasada daha iyisi yok elbette.
Beklentin Laureen Jackson, Lisa Leslie, Tina Thompson, Britney Griner tarzı bir isim ise dünyada yok şu an. Bu kadın beklentileri fazlasıyla karşılamıştır. Zaten 4 aylık eurolaeagude yanılmıyorsam 2 ay MVP oldu, Wnba finaller ve euroleague F4 Mvp'si. Dahası anlatmakla bitmez. Avrupalı olarak eşi olmayan bir isim.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #9142 : 31 Mart 2023, 23:08:43 »
Beklentin Laureen Jackson, Lisa Leslie, Tina Thompson, Britney Griner tarzı bir isim ise dünyada yok şu an. Bu kadın beklentileri fazlasıyla karşılamıştır. Zaten 4 aylık eurolaeagude yanılmıyorsam 2 ay MVP oldu, Wnba finaller ve euroleague F4 Mvp'si. Dahası anlatmakla bitmez. Avrupalı olarak eşi olmayan bir isim.
Beklentimi yazdım işte: Penny Taylor😊

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #9143 : 01 Nisan 2023, 00:13:56 »
Derek Fisher Meesseman icin Jokic'in kadin versiyonu diye bir yorumu vardi.Bende bu benzetmeye katiliyorum. Onu izledigimde sanki Jokic'i izliyormusum hissine kapiliyorum.
Cümlesini,Jokic için Meessemanın erkek versiyonu diye değiştirseymiş daha doğru yorum olabilirmiş aslında 🤣🤣

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #9144 : 01 Nisan 2023, 00:27:21 »
Beklentimi yazdım işte: Penny Taylor😊
Aynı pozisyonun oyuncuları değil ki :)

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #9145 : 01 Nisan 2023, 00:33:21 »
Aynı pozisyonun oyuncuları değil ki :)
Biri 3-4, biri 4-5...İkisi de 4 oynuyor, çok da uzak sayılmazlar😊

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #9146 : 01 Nisan 2023, 00:46:24 »
Biri 3-4, biri 4-5...İkisi de 4 oynuyor, çok da uzak sayılmazlar😊
Hocam rakamlari gec. Iki oyuncunun uzaktan yakından alakası bile yok :)

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #9147 : 01 Nisan 2023, 00:54:17 »
Griner denen ismi lazım değil pivot.Sadece kuvvetiyle içten oynayan dış şutu olmayan bir kütük.Kaba saba oyuncu.Ne kendini ne oyun tarzını beğenirim.Hakemler çirkin oyununa çok göz yummuştur. Bir pozisyonda Stewartı Kurskdayken onu sakatladı.
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2023, 00:57:17 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #9148 : 01 Nisan 2023, 00:55:37 »
Hocam rakamlari gec. Iki oyuncunun uzaktan yakından alakası bile yok :)
Pozisyon diyince rakamları yazdım, genel oyuncu kalitesi bazında diyorum zaten. Pozisyon olarak ikisi de forvete yakın, oyun tarzları tabiki de çok farklı😊

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #9149 : 01 Nisan 2023, 09:35:59 »
Emma takımda en çok güven veren oyuncu, bir tane yanlış hareketi yok nazar değmesin.