Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2249167 defa)

0 Üye ve 154 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #9165 : 02 Nisan 2023, 12:42:37 »
https://youtube.com/shorts/iChs4zVF_Xk?feature=share

Kraliçeeemm

Ncaa final fourunda namaglup south carolina karşısında 41 sayi atarak takimini finale çıkardı. Çeyrek finalde de 40s, 12r, 10a yapmisti.
Clark'i ben cok uzun zamandır takip ederim de ilk senesinde ionescu gibi gelmek ister mi bilmem. Ikna edilebilse inanilmaz olur. Kadinlar basketbolunun geleceğini değiştirecek bir yetenek. Bu tarz bir yeteneği erkeklerde bile görmek zor. Curry ve Doncic karsimi yazmis birisi. Zaten 1-2 yil içinde herkes Caitlin Clark ismini öğrenecektir. 2 nisanda da final maclari var.

Bu da maçların ozeti

https://youtu.be/NF4mgH4JN08
https://youtu.be/DO2HbCijBOo
İkinizde sağolun.
Önce bir özetlerseniz. NCAA  ile özet bilgi. Seyircide çok kalabalık. Sanki siyahlarla-sarıların takımı gibi. Siyah oyunculara karşı oynamak zor değilmi? Birde oynandığı tarihler bizle çakışmıyormu? Bilenlerden geniş bilgiler istiyorum.
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2023, 12:43:31 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #9166 : 02 Nisan 2023, 12:44:37 »
https://youtube.com/shorts/iChs4zVF_Xk?feature=share

Kraliçeeemm
Şu hareketini görmeyeydim yine bir nebze almasakta olur,sıkıntı yok diyecektim de,bunu gördükten sonra kaçarı yok,clarkın buraya gelmesi bir namus meselesi haline gelmiştir artık 🤣

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #9167 : 02 Nisan 2023, 12:47:50 »
Bu arada ana konumuza dönecek olursak,eğer topla yarı oyun kurucu usulü de üretkenlik gösterebilen bir skorer alamayacaksak(johannes plum vs.)bende mcbrideın kalması taraftarıyım,bu seviyede bu kadar net şutör adayı yok çünkü piyasada,ama eğer başarabilirsek clark işini falan,mcbride ı beğensemde direk gidebilir ya,özellikle vandersloot-clark gibi bir ikilinin oyun içi üretkenlik tavanlarını falan düşündükçe bir tuhaf oluyorum,çok başka duo olabilirler
« Son Düzenleme: 02 Nisan 2023, 12:48:30 Gönderen: Scorpionur »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #9168 : 02 Nisan 2023, 12:57:43 »
Ne var burda tam anlamadım.Bu arada İhan Beyin gerçek ismini öğrendim.gibi burda attığı Asvel mesajının aynısını Cem Agrakin modaratör olduğu programda gördüm.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #9169 : 02 Nisan 2023, 15:29:44 »
Ne var burda tam anlamadım.Bu arada İhan Beyin gerçek ismini öğrendim.gibi burda attığı Asvel mesajının aynısını Cem Agrakin modaratör olduğu programda gördüm.
Neymiş gercek ismim

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #9170 : 02 Nisan 2023, 15:56:22 »
Tahmin avatar ve burdaki Asvel mesajı aynıydı.Barķın sanırım.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #9171 : 02 Nisan 2023, 15:59:35 »
Tahmin avatar ve burdaki Asvel mesajı aynıydı.Barķın sanırım.
Yok Bond ben James Bond.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #9172 : 02 Nisan 2023, 16:12:13 »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #9173 : 02 Nisan 2023, 16:23:58 »
Yok Bond ben James Bond.
Burda atılan aynı Asvel maç yorumuve ağalardan benzetmiş olabilirim Tahmin dedim.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #9174 : 02 Nisan 2023, 19:18:52 »
Yok Bond ben James Bond.

Vallaha bu resmi görünce inandım .Resme bakınca  dedimki bu gerçekten James Bond

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #9175 : 06 Nisan 2023, 01:56:58 »
Demin enteresan bir haber gördüm.Sanırım stewart,ny liberty yöneticilerine,iagupovanın wnba haklarının la sparkstan yeni takımı libertye alınmasını istemiş.Bu da demek oluyor ki iagupovayla birlikte oynamaktan fazlasıyla memnun,iagupovanın sözleşmesinin seneyede devam ettiğini düşünürsek bence alinayı takımda tuttuğumuz müddetçe stewartlada uzun yıllarımız var demektir,bağlantılı olarak emma falanda kalır zaten,sloot gidecekse çok sıkıntı değil,o gidersede yerine johannes çekeriz 🤪
« Son Düzenleme: 06 Nisan 2023, 01:57:25 Gönderen: Scorpionur »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #9176 : 09 Nisan 2023, 01:09:05 »
Demin enteresan bir haber gördüm.Sanırım stewart,ny liberty yöneticilerine,iagupovanın wnba haklarının la sparkstan yeni takımı libertye alınmasını istemiş.Bu da demek oluyor ki iagupovayla birlikte oynamaktan fazlasıyla memnun,iagupovanın sözleşmesinin seneyede devam ettiğini düşünürsek bence alinayı takımda tuttuğumuz müddetçe stewartlada uzun yıllarımız var demektir,bağlantılı olarak emma falanda kalır zaten,sloot gidecekse çok sıkıntı değil,o gidersede yerine johannes çekeriz 🤪
ya arkadaşlar burda bir şeyler yazarken leb demeden leblebi dememizi beklemeyin. Burda dahada kısaltılmış yazılarda yazılıyor biz ihtiyarız anlamıyoruz. Bazen Tomun yazdıklarını çözmek için uğraş veriyoruz, ne var tam ismi yazsanız. 😜
Johannes derken, Marine Johannes'mi?
Hani Caitlin Clark olacaktı? 😜
Bu sezon neyse ama bundan sonra adam akıllı yerli rotasyon şart.. Sırf bu yüzden Ligde şampiyonluğu kaçarsa şaşmayın.
İkinciside, yabancı oyuncularımız genelde geç geliyor, bu sırplar yerine kitija Laksa, Nataşa Howard, Dana Evans yada senin dediğin gibi Marine Johannes gibi birilerine temelli monte edersen ligde ve Euroleaguede başlangıçları iyi yaparız. 2 de - 3 de 0 la başlamayız. Ne dersin?

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #9177 : 09 Nisan 2023, 13:40:06 »
ya arkadaşlar burda bir şeyler yazarken leb demeden leblebi dememizi beklemeyin. Burda dahada kısaltılmış yazılarda yazılıyor biz ihtiyarız anlamıyoruz. Bazen Tomun yazdıklarını çözmek için uğraş veriyoruz, ne var tam ismi yazsanız. 😜
Johannes derken, Marine Johannes'mi?
Hani Caitlin Clark olacaktı? 😜
Bu sezon neyse ama bundan sonra adam akıllı yerli rotasyon şart.. Sırf bu yüzden Ligde şampiyonluğu kaçarsa şaşmayın.
İkinciside, yabancı oyuncularımız genelde geç geliyor, bu sırplar yerine kitija Laksa, Nataşa Howard, Dana Evans yada senin dediğin gibi Marine Johannes gibi birilerine temelli monte edersen ligde ve Euroleaguede başlangıçları iyi yaparız. 2 de - 3 de 0 la başlamayız. Ne dersin?
Haklısın abi orayı kısa keşmişim biraz 😂😂Evet marine johannesi demek istemiştim,Clarkta olur abi ama hiç sıkıntı değil 🤣Sanırım onun kolejde bir yılı daha var ama,o yüzden getiremeyebiliriz,diğer oyuncular konusundaysa kesinlikle haklısın abi,bizim şu an yeni sezonda takıma geç katılacak isimleri düşününce(wnbadeki takımlarının durumuna göre bakacak olursak) içlerinde en erken sabally falan gelir herhalde,stokes stewart emma falan yine geç gelecek o yüzden erken tarihte gelebilecek bir ismi çekmek bence de mantıklı olur ama o türde gelecek bir isimde potansiyel olarak bizim takıma uygun olmaz bence,mesela şu natasha howardın devşirilme muhabbeti eğer doğruysa,zaten eldeki uzunlarıda tutmayı başarabilirsek uzun rotasyonu dehşet bir hale geliyor,o durumda sezonun çok ileri bir tarihine gelselerde,normal sezonda sıralamayı altta bitirsek bile ev sahibi avantajımız olmadanda tüm rakipleri eleyebileceğimiz bir takım çıkarttığımız için pek sorun yaşamayız bence,benim gözümde asıl mesele,o uzun veya kısa rotasyonuna net şekilde kaliteyi arttıracak ismi getirebilmek o açıdan

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #9178 : 09 Nisan 2023, 13:43:38 »
Clark'ın Avrupa'daki ilk takımı biz olacağız muhtemelen, herkes müsterih olsun.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #9179 : 09 Nisan 2023, 13:50:00 »
Clark'ın Avrupa'daki ilk takımı biz olacağız muhtemelen, herkes müsterih olsun.
Hocam kalp var bende yalnız,bu bir hissiyat mı peki yoksa ufaktan bilgisel bir şey de var mı ona göre umutlanalım 😂😂