Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2249061 defa)

0 Üye ve 170 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #9435 : 02 Mayıs 2023, 09:45:50 »
Jones ile meesseman nasil kiyaslanamayacak seviyedeymis. Kim iyi? Jones mu cok daha iyi?

Meesseman da wnba finaller mvpsi oldu, sayısız mvp ödülü var. Taurasi ve albadan sonra en çok eurolague kazanmış bir isim. Su kadina bize geldiginden beri demediği kalmadi taraftarin, simdi de Jones cok baska bir seviye diyorsunuz. Jones fiziksel gücü yüksek sert bir oyuncu. Emma ise bir uzundan beklenmeyecek derecede zeki ve bir pg kadar saha gorusu yuksek bir isim. Tercihim olsa kesinlikle meesseman derim. Gecelim bu işleri. Bizden gitmesi sozkonusu olan kim varsa bokluyoruz.

Yazdığın her kelimeye imzamı atarım Tabi imzam kabul edilirse 😜
Stewart, Emma, Jones iyi oyuncular ama Sıralamam Stewart - Emma sonra Jones olur. Jones çok iyi oyuncu ama daha düz sanki. Stewart'ı her mevkide sırıtmıyor. Meessemanda akıl dolusu harwketler mevcut.
Aslında herkes herşeyin farkında, ama elletinden bir şey gelmiyor. Sonuçta bu takım bizim,
İçimizde en çok eleştirdiğimiz kişilere istemeden dönmeyelim de.
Burda iki gün sonra Euroleague şampiyonu olduk, küçülelim, bir iki tane iyi oyuncumuz olsun gerisi çaylakda olsa olur denilirsede şaşırmam.
Burda Vakıfbank reklamlarından kurtulamadık. Tamam o bir spır kulübü değil. Devlet Bankası, baş edemezsin. Oyuncular bile onların göstereceği reklam  masraflarından, vergiden düşer,
Spor kulüpleri içinde bir yol bulunmalı. Ama Asvel'e ne demeli, Tony Parker bunu halledebiliyorsa bırak kulübü Sponsorlar ne işe yarıyor? Voleybolda Dünyanın en pahallı oyuncularından birine sen talip oluyorsan bunuda çözersin. Stewart ve Meesseman'ı bırakmayacaksın. Sen onun johannes'ini Gabisini alamıyorsan oda Emma'ya el uzatamıyacak.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #9436 : 02 Mayıs 2023, 09:53:26 »
Oyuncu gitmek istiyorsa ona yapılabilecek bir şey yok. Sana gelmek istemiyorsa ona da yapılabilecek bir şey yok. Gabi dünyanın en iyi takımını bırakıp sana neden gelsin? Brezilya'da memleketinin takımı filan olup x2 ücret önersen belki gelir de... Ki, Emma'nın yaşadığı da bu zaten.
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2023, 09:53:53 Gönderen: Maldonado »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #9437 : 02 Mayıs 2023, 10:12:07 »

Yazdığın her kelimeye imzamı atarım Tabi imzam kabul edilirse 😜
Stewart, Emma, Jones iyi oyuncular ama Sıralamam Stewart - Emma sonra Jones olur. Jones çok iyi oyuncu ama daha düz sanki. Stewart'ı her mevkide sırıtmıyor. Meessemanda akıl dolusu harwketler mevcut.

Jones da iyi oyuncu abi. Bunu inkar etmek basketbola ihanettir. Meesseman da gidecekse ve kendi tercihi ise yapacak bir şey yok ama onu ikna etmek de benim görevim değil herhalde. Hem meesseman hem vandersloot seneye olmayacaksa Stewart'ın da olma ihtimalini ben şahsen düşük görüyorum. Anderson, Guriantes falan bunlar için ben olsam gelmem. Mesela Asvel'de johannes, gabi ve meesseman var dersek + 2 usa hakları daha var ki oraya alacakları 2 sağlam amerikalı ile seneye domine ederler avrupayı. Biz de Beko'nun durumuna düşeriz. Ne yapacaklarsa bir an önce yapmaları lazım. Şampiyon kadroda bu kadar belirsizlik iyi değil.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #9438 : 02 Mayıs 2023, 10:36:30 »
Herkesin biti kanlandı.Rakipsiz kalmazsın.Yeni güç odakları illa ki olur.Neyse şampiyonluk geldi rahatladık.Yereke dönelim.Burda ölümüz çeyrek yapıyor zaten.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #9439 : 02 Mayıs 2023, 11:34:41 »
Oyuncu gitmek istiyorsa ona yapılabilecek bir şey yok. Sana gelmek istemiyorsa ona da yapılabilecek bir şey yok. Gabi dünyanın en iyi takımını bırakıp sana neden gelsin? Brezilya'da memleketinin takımı filan olup x2 ücret önersen belki gelir de... Ki, Emma'nın yaşadığı da bu zaten.
Gabi derken, Gabrielka Willians'dan bahsettim. Önceden Sopron'daydı şimdi Asvel'de. Aynı kişiyimi konuşuyoruz. Dünyanın en iyi takımı derken?
Neyse bu  takım böyle dağılırsa, Stewart 'ta Vandersloot' ta J. Jones 'de gelmez ki.
J. Jones gelirse Stewart gibi geçmi gelecek en önemli soru bu?

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #9440 : 02 Mayıs 2023, 12:22:44 »
Vakıfbank filan deyince ben voleybolcu Gabi'den örnek veriyorsun sandım abi. Jones ve Stewart varken Vandersloot da gelir, herkes gelir. Vandersloot Avrupa'da oynarsa bize gelir, merak etme orasını. Kadının oynayıp oynamayacağı belli değil, mesele bu.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #9441 : 02 Mayıs 2023, 12:34:17 »
Vakıfbank filan deyince ben voleybolcu Gabi'den örnek veriyorsun sandım abi. Jones ve Stewart varken Vandersloot da gelir, herkes gelir. Vandersloot Avrupa'da oynarsa bize gelir, merak etme orasını. Kadının oynayıp oynamayacağı belli değil, mesele bu.
Tamam katılıyorumda, sorumu yineleyim.
1-J. Jones gelirse Stewart gibi geçmi gelecek
2- Asvel'deki oyuncuları düşündüğünde onlar tam kadromu sezonu  açacak yoksa onlardada geç katılan olacakmı?
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2023, 12:39:32 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #9442 : 02 Mayıs 2023, 12:50:55 »
Sevgili kardesim kalmasını istediğimiz herkes kaldi dedin,  Kimin kalmasını istedigi, kime göre neye göre, sen simdi mcbride gitse istemiyorduk diyeceksin ama bana gore istiyoruz. Göreceli şeyler yazıyorsun. Adam alina ve meessaman kesin kaldi dedi, iki gün sonra alina büyük ihtimal mersine gidecek diyor. 5 gun sonra meesseman buyuk ihtimal asvele gitti diyor. Ayni adam bu. Sözüm meclisten dışarı da gotunden sallıyor herkes. Tutarsa duyumcu oluyor. Meesseman 9 yildir rusyada oynuyordu bize gelmeden, bu sene mi fransaya gidecegi tutmuş. Daha fazla para vermişlerdir, isin ozu bu. O da gelir bu da gelir diyorsun sen 30 mac ust üste kazanmış takimdaki kimi tutabildin daha. Kesin diyeceğin saballu dahil bir tane adam yok.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #9443 : 02 Mayıs 2023, 21:52:14 »
Marine johannes az önce ilk yarisi biten play off ilk tur maçında devreyi 5'te 5 ucluk, 5'te 5 ikilik ile 25 sayi ile tamamladi.

Italya liginde ise finalin ikinci macinda Marina Mabrey virtusa karsi ilk devreyi 27 sayi ile bitirdi.
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2023, 21:55:01 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #9444 : 02 Mayıs 2023, 22:49:23 »
Kayla galiba temelli gitmiş,şoktayım.Kadın basket hesabı da paylaşmış vedasını,sonsuza kadar minnettarım falan diyor,ee kimi alacağız şimdi biz
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2023, 22:54:57 Gönderen: Scorpionur »

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #9445 : 02 Mayıs 2023, 23:07:55 »
Kadroyu koruyacağız diyen Ali bey muhtemelen Stokes, Manolya, Gizem ve Djordjevic gibi isimleri kastediyordu :) Onun vizyonuna bu uyar çünkü.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #9446 : 02 Mayıs 2023, 23:15:50 »
Kimseyi misyonu tamamladık zaten baksana bir avrupa şampiyonluğu gelmeseydi kapanma gündeme gelecekti diyen bir başkan doğal.Belli çapta ufalırız aşırı değil yolumuza devam ederiz.Bitik hal son 8 yapıyor zaten.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #9447 : 03 Mayıs 2023, 00:44:08 »
Kayla veda falan yok, sevindim ben de gitti diye . Sezon başlayınca gelir geri. Hiç haber yok şubeden. Kim kalıyor,  kim gidiyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #9448 : 03 Mayıs 2023, 01:51:32 »
Neye göre seviniyorsunuz bu ne rahatlık.?.Kayla gibi kaç keskin 3'lükçün var.Bence yavaştan beklentileri düşürün derim.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #9449 : 03 Mayıs 2023, 06:03:27 »
Neye göre seviniyorsunuz bu ne rahatlık.?.Kayla gibi kaç keskin 3'lükçün var.Bence yavaştan beklentileri düşürün derim.
Çaylak keskin üçlükçü getiririz, yok mudur hiç?