O evlilikler Amerikada eyaletten eyalete göre değişiyor.Misal Utah Texas Missisipi gibi muhafazakar yerlerde yasak.
Yasak değil. Supreme Court bunu anayasal hak kabul ettiği için eyaletler artık yasaklayamıyordu. Ama sonra mahkeme, bu içtihatından döndü, hatta karar bir iki gün evvel liberal mahkeme çalışanları tarafından Twitter'a sızdırıldı, Trump'ın atamalarıyla mahkemede muhafazakâr yargıçlar çoğunlukta çünkü. Bayağı baskı oldu, ABD'de de büyük mesele oldu bu olay, böylece muhafazakâr yerler eşcinsel evlilikleri tekrar yasaklamaya çalıştılar ama bu sefer Kongre'den bir yasa çıktı ve yine serbestleştirildi federal olarak. Bildiğim kadarıyla her yerde serbest bu tekrar.
Onaylamak onaylamamak değil de, kadın basketbolunda diğer kadın sporlarında olmadığı kadar gay sporcu olması dikkatimi çekmişti her zaman, ondan ben böyle bir muhabbet açtım da mesele bakın nerelere geldi

Bu takıma bence eli yüzü düzgün bir kısa lazım. Ya da all arround bir süper star. Parker, Stewart, Collier tadında, pek çok işi yapabilecek bir oyuncu. Howard'ı Avrupa'da oynatmayız böyle bir Amerikalı gelince olur biter. Collier, Howard'dan daha iyi ve lider bir oyuncu sonuçta.
Ha bunu yapamayacaklarsa bir kısa iyi olurdu ama bence ya Stewart/Collier gelir son ay filan ya da kimseyi almaz bunlar.
Kimse gelmese de şu an ligde açık ara en iyi takımız. Çok rahat finale kadar geliriz, orada da Çukurova'nın sene ortası getireceği Amerikalı önem kazanıyor. Gray filan gelirse sıkıntı yaşar mıyız, olabilir. Ama bence yine tüm kupaları toplayacağız bu sezon, TR Kupasında bunlara yenilme geleneğini de kıracağımızı düşünüyorum.