Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2247747 defa)

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #10410 : 18 Haziran 2024, 17:32:07 »
Emma yok unutun şampiyonluğu.Komple basketbolcü
.

Neye göre kime göre yok diyorsun abi ya, durduk yere felaket tellallığı yapıp, bozma insanların moralini Allah aşkına şurda..

Çevrimdışı agha

• Üye
« Yanıtla #10411 : 18 Haziran 2024, 18:52:39 »
Delinin biri kuyuya taş attı, ama kırk akıllı çıkaramadı;D

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #10412 : 18 Haziran 2024, 22:56:08 »
Delinin biri kuyuya taş attı, ama kırk akıllı çıkaramadı;D

Sabahtan beri Jones transferi için yükseldik ama c.rookie yazmadı hala. Gsli LeBron nickli eleman yazdı, devamı geldi. Umarım keklenmiyoruzdur.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #10413 : 18 Haziran 2024, 22:59:16 »
Umarım gelmez gamsız Jones.Kariyerinin ilk yılları hariç gözümden düşmüştür kendisi.

• Üye
« Yanıtla #10414 : 18 Haziran 2024, 23:01:14 »
Umarım gelmez gamsız Jones.Kariyerinin ilk yılları hariç gözümden düşmüştür kendisi.

Nesi gamsız yahu. Çukurova dan kaçtıysa vardır bir bok ta kaçmıştır. Dewanna Bonner da erken gitti sezon bitmeden. Demek ki organizasyonda sıkıntı vardı o dönem, biz de yapamaz aynısını.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #10415 : 18 Haziran 2024, 23:14:37 »
Kulüpleri sürekli suçlamayı bırakmak lazım.Burda Çukurovanın avukatlığını yapmıyorum.Tıkır tıkır paranı al gayet sıcak güzel şehir herşeyin var var.Sıkıldım gidiyorum de.Bizde yapmayacağı ne malum.Bu kalabalık şehir üstüme üstüme geliyor der gider.Başka bir isme yönelinmeli.

« Son Düzenleme: 18 Haziran 2024, 23:18:32 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #10416 : 18 Haziran 2024, 23:28:25 »
Kulüpleri sürekli suçlamayı bırakmak lazım.Burda Çukurovanın avukatlığını yapmıyorum.Tıkır tıkır paranı al gayet sıcak güzel şehir herşeyin var var.Sıkıldım gidiyorum de.Bizde yapmayacağı ne malum.Bu kalabalık şehir üstüme üstüme geliyor der gider.Başka bir isme yönelinmeli.
Yılda 4 tane antrenor değişen, 10larca oyuncusu kaçıp giden bir takımdan bahsediyorsun. Takımdan başka her boka benzeyen bir oluşum. Kalan da sikmisim takımı parayı alıp gideyim diyen tipler. Yoksa akli basinda bir tane adam kalmaz orda.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #10417 : 18 Haziran 2024, 23:30:41 »
Göreceğiz.Daha netleşmemiş zaten.

Çevrimdışı İlkay35

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #10418 : 19 Haziran 2024, 09:59:15 »
Sevgili admin lütfen şu tom rumuzlu amcaya bir önlem al artık. İnsanların sinir uçları ile oynamaya başladı iyice. Hep negatif hep negatif. Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum. Hadi söyledikleri çıksa tutsa amenna diyeceğim. Her transfer döneminde,at yalanı ..... inanaı misali boyuna sallıyor. Yeter kaerdeşim yeter artık ya. Bu kadar laf işitiyorsun hala aynen devam ediyorsun. Ayıp denen bir şey var. Gelenleri beğenmezsin gidenleri beğenmezsin. Nasıl bir şeysin sen arkadaş. Yaşın olmuş 50 ve sen hala dikkat çekme peşindesin. İnsan bir onurlu,gururlu olur amcacım. Kimse seni burada istemiyor sırf bu saçma sapan yazıların yüzünden. Belki özünde iyi birisin ama lütden ya yazma, ya da saçmalama. Lütfen lütfen amcam ya lütfen.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #10419 : 19 Haziran 2024, 10:13:10 »
Sevgili admin lütfen şu tom rumuzlu amcaya bir önlem al artık. İnsanların sinir uçları ile oynamaya başladı iyice. Hep negatif hep negatif. Küfür etmemek için kendimi zor tutuyorum. Hadi söyledikleri çıksa tutsa amenna diyeceğim. Her transfer döneminde,at yalanı ..... inanaı misali boyuna sallıyor. Yeter kaerdeşim yeter artık ya. Bu kadar laf işitiyorsun hala aynen devam ediyorsun. Ayıp denen bir şey var. Gelenleri beğenmezsin gidenleri beğenmezsin. Nasıl bir şeysin sen arkadaş. Yaşın olmuş 50 ve sen hala dikkat çekme peşindesin. İnsan bir onurlu,gururlu olur amcacım. Kimse seni burada istemiyor sırf bu saçma sapan yazıların yüzünden. Belki özünde iyi birisin ama lütden ya yazma, ya da saçmalama. Lütfen lütfen amcam ya lütfen.
Altı boş, olumsuz ve tahrik içeren birçok mesajını siliyoruz ama asla geri adım atmıyor, daha gelmeyeceğim bu son mesajım diyip gitti defalarca ama dayanamayıp geldi yine, dediğin gibi özünde iyi, kibar biri ama ilgi çekmeyi seviyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #10420 : 19 Haziran 2024, 10:33:45 »
İlgi çekme gibi niyetim yok.Jones transferine karşıyım nedenlerini yazdık.Umarım Emma kalır dengeler.Jones ile avrupa çok zor.Bunu diyoruz.Yada Naphessa gelir.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #10421 : 19 Haziran 2024, 11:03:43 »
İlgi çekme gibi niyetim yok.Jones transferine karşıyım nedenlerini yazdık.Umarım Emma kalır dengeler.Jones ile avrupa çok zor.Bunu diyoruz.Yada Naphessa gelir.
Yazmayayım yazmayayım dedim en son bende dayanamadım artık. Senin umduğun hiçbir şey olmuyor ama inatla her seferinde sanki bir bildiğin varmışçasına yazmaya devam ediyorsun. Burada bu kadar insan senin bu davranışlarından rahatsızsa demek ki kendi düşüncelerinin dışında başkalarına batacak şekilde fikirlerini belirtiyorsundur. Niye inat ediyorsun hala

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #10422 : 19 Haziran 2024, 11:36:36 »
Jones bu sene Amerika'nın içinden geçiyor, konsantre olduğunda dünyanın en dominant uzunlarından biri. Meesseman gitse, Jones gelse, kulüp bir şey kaybetmez gücünden. O kadar söyleyeyim. Çünkü Meesseman başka bir yere gitmez zaten.

Jones beğenmemek saçmalık. Muhtemelen Collier yerine geliyor. İkinci ABD'li hakkını kullanmayabiliriz bile bu sene.
« Son Düzenleme: 19 Haziran 2024, 11:36:49 Gönderen: Maldonado »

• Üye
« Yanıtla #10423 : 19 Haziran 2024, 11:48:26 »
Jones bu sene Amerika'nın içinden geçiyor, konsantre olduğunda dünyanın en dominant uzunlarından biri. Meesseman gitse, Jones gelse, kulüp bir şey kaybetmez gücünden. O kadar söyleyeyim. Çünkü Meesseman başka bir yere gitmez zaten.

Jones beğenmemek saçmalık. Muhtemelen Collier yerine geliyor. İkinci ABD'li hakkını kullanmayabiliriz bile bu sene.

Yüzdeli üçlük atan bir 2-3 numara ABD'li alınır ya Şubat'ta.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #10424 : 19 Haziran 2024, 11:52:03 »
Çok önemli olmayacaktır üstad. Kısa alınabilir de takımı bozmayacak bir ABD'li de muhtemelen çok sıradan olacaktır.