Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2149664 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #10830 : 30 Ekim 2024, 12:59:23 »
İloturo,
Benim bu organizasyonla ilgili bilgim yok. Sanırım sen biraz vakıfsın. Bu organizasyon WNBA çatısı altında mı? Öyleyse neden senin de bahsettiğin çarpıklığa müsade ediyorlar? Eğer başka ve bağımsız bir organizasyon ise bunu bu iki farklı seviyede kazanç sunan iki başlı yapı şeklinde nasıl tolere ediyorlar?  …
Abi bizde geçmişte forma giymiş stewart ve collier'in kurucusu olduğu büyük sponsorluklar, onemli yatirimcilari olan özel bir organizasyon iste. 5erli 6 takim olacak. 3x3 basketbolu. Şu aralar takim isimleri de açıklandı. Organizasyon içinde 1'e 1 basketbolda olacağını duymuştum. Dünyanın bire birde en iyi oyuncusuna seçmek için.  Sirf bunu kazanan bile 250.000 dolar alacak mesela. Ciddi paralar donuyor. Mcbride bile çok sevdiği fenerbahcesini buradaki kazanacagi para için bu sene terk etti. Clark'a yapılan teklif 1.000.000 dolar ustu ayrıca bazi yan gelirleri var.
8 hafta icin muthis para. Burada asıl amaç amerikali oyuncularin wnba sonrasi yurtdisina para için gitmesini önlemek ve kendi yerellerinde oynamaları sağlamak böylece hem sevilen ve popüler oyunculari kendi halklarına izletmek hem de çok daha fazlasını kazanmak.  ama işte seçilen secilmeyenler arasindaki dengeyi ne yapacaklar ben bunu merak ediyorum.
« Son Düzenleme: 30 Ekim 2024, 13:00:28 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #10831 : 30 Ekim 2024, 13:44:29 »
Abi bizde geçmişte forma giymiş stewart ve collier'in kurucusu olduğu büyük sponsorluklar, onemli yatirimcilari olan özel bir organizasyon iste. 5erli 6 takim olacak. 3x3 basketbolu. Şu aralar takim isimleri de açıklandı. Organizasyon içinde 1'e 1 basketbolda olacağını duymuştum. Dünyanın bire birde en iyi oyuncusuna seçmek için.  Sirf bunu kazanan bile 250.000 dolar alacak mesela. Ciddi paralar donuyor. Mcbride bile çok sevdiği fenerbahcesini buradaki kazanacagi para için bu sene terk etti. Clark'a yapılan teklif 1.000.000 dolar ustu ayrıca bazi yan gelirleri var.
8 hafta icin muthis para. Burada asıl amaç amerikali oyuncularin wnba sonrasi yurtdisina para için gitmesini önlemek ve kendi yerellerinde oynamaları sağlamak böylece hem sevilen ve popüler oyunculari kendi halklarına izletmek hem de çok daha fazlasını kazanmak.  ama işte seçilen secilmeyenler arasindaki dengeyi ne yapacaklar ben bunu merak ediyorum.
Eyvallah teşekkürler. NBA in mevcut halde Euroleague kalitesini baltalamasını mevcut WNBA yapılanmasıyla Euroleague Women a yapamıyorlardı ve bir çok yıldız buraya akıyordu. Şimdi bu yolla o işi de yapmış oluyorlar.

Çevrimdışı Umut

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #10832 : 30 Ekim 2024, 13:46:04 »

Umarım tutmaz da eski usule dönülür: Yazın WNBA, kışın Avrupa.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #10833 : 30 Ekim 2024, 23:04:25 »
Lexie Hull diye biri de 29.oyuncu olmuş. 30. İçin ya bomba isim açıklanır ya da tırt biri.

Aja Wilson / Caitlin Clark / Sabrina Ionescu / Dewanna Bonner dışarda kalacak. Ocak'ta Wilson - Clark/Ionescu getir tarihin en iyi takımlarından birini kur müthiş fırsat size. Ama kıtadışıları değiştirmeden önce Fiebich - Stokes ikilisi şart.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #10834 : 30 Ekim 2024, 23:06:36 »
Allemand - Olcay - Alperi
İonescu - Sevgi
Williams - Fiebich
Meesseman - Miliç - Tilbe
A'ja Wilson - Stokes - Badiane

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #10835 : 30 Ekim 2024, 23:13:05 »
Lexie Hull diye biri de 29.oyuncu olmuş. 30. İçin ya bomba isim açıklanır ya da tırt biri.

Aja Wilson / Caitlin Clark / Sabrina Ionescu / Dewanna Bonner dışarda kalacak. Ocak'ta Wilson - Clark/Ionescu getir tarihin en iyi takımlarından birini kur müthiş fırsat size. Ama kıtadışıları değiştirmeden önce Fiebich - Stokes ikilisi şart.
Yedeklerde bekleyecek oyunculari seçiyorlar sanırım. Yoksa seçilen isimler giderek vasatlasmaya başladı. Son isim Clark olabilir gibime geliyor. Fiebich ve Stokes alınmalı derhal.  Hatta yine söylüyorum. Winterburn yada nogic de bench için gelmeli. Yillar boyunca çok isim önerdim yazdım çizdim, kimse bilmezken Clark ismi dahil, bir kez olsun dediğimizi yapsalar. Kadro derinligimiz yok. Benchte bekleyecek 2 amerikalimiz var. Bu yaşıma geldim. Kadın basketbolunda fenerbahcenin yedek bekleyen 2 amerikali aldığını hiç bilmem. Ona da şahit olduk. Olmaz denen ne varsa oluyor.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #10836 : 31 Ekim 2024, 01:51:45 »
Stokes'u istiyorsunuz ama artık daha fazla acı çekmesin diye vurmuş olabilirler onu. Ben sağ olduğuna dair bir bilgiye rahatlayamadım.

Biz üst üste mağlubiyetler almazsak hiç transfer olacağını zannetmem. Şu an Mersin'in bizden daha geniş bir kadrosu var. Bizim bir silahımız teklediği an sadece Emma'ya bakar oluyoruz.

Atkins, Milic, Badiane top seviye oyuncular değil, şu an pek iyi durumda da değiller. Charles, Gabby idare ediyorlar. Allemand ve Emma bana göre takımı taşıyor.

Bekleneni veremeyen bu kadar çok yabancın varsa ya göndereceksin ya da takviye yapacaksın. 2 sayı ortalama ile oynayan Atkins'i ne yapayım?

Umarım toparlarlar. Çünkü bu takıma en fazla 1 kısa gelir. 4 yabancı getirip 2 Amerikalı değiştiriyorsunuz, hayalden başka bir şey değil. Gerek de yok.

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #10837 : 31 Ekim 2024, 03:20:29 »
Bence 3-4 hamle yapılması pek olası değil. Fakat kesinlikle en az 1 ya da 2 hamle yapmamız gerekiyor. Sıkıştığımız anlarda oyunu açacak kısamız yok. Atkins bu seviyelerin oyuncusu izlenimi vermedi bana. Milic geçen sezonu çok iyi kapattı ancak şu anda felaket kötü durumda yani onun da katkı vermediği bir ortamda mecburen Emma'yı 30-35 dakika oynatmak zorunda kalıyoruz.

Takıma iyi iki şutör gerekiyor. Eğer iki şutör alırsak, bence takımda her şey rayına oturur. Gabby ise felaket kötü bir şutör, ya kendisini geliştirecek ya da takıma Clark tarzı bir takviye yapmak zorunda kalacağız.
Çok ama çok arıyoruz McBride'ı. Takım üretemediği anda onun attığı üçlükleri arıyoruz, onun oluşturduğu spacingi arıyoruz. McBride sonrası Atkins değişimi şu andaki kötü gidişatın temel sebebi.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #10838 : 31 Ekim 2024, 07:25:27 »
Milic de atkins de bu haldeyse başımızdaki koc yuzunden bu halde. Badiane rotasyon oyuncusu olarak alındı birden 5 oyuncusu oldu. Sevgi ise her ne kadar yerlilerin en verimlisi olsa da atkins'i kesebilecek bir oyuncu değil. Atkins alındığında bu sporu takip eden herkes mevcut alternatiflerin içinde en iyisi oldugu için memnun olmuştu.  Kadın wnba'de belli bir saygınlığı olan bir skorer. Amerika milli takimi ile altin kazanmış, emma'nin yedek olduğu takımda ilk 5 oyuncusu olarak wnba şampiyonu olmuş bir isim. Sen kalkıp ligde doğru düzgün kadroya almıyorsun, avrupada da her maç yedek. Yedek olduğu isim de wnba'de doğru düzgün kadroya giremeyen sevgi. Burada bir terslik var. Amerikali alıyorsan oynatacaksin. Tina ve atkins rotasyon oyuncusu olarak alındıysa almayacaksin.  Bu kadar basit. Aldıysan da badiane ve sevginin ardından yedek bekletirsen gülerler adama. Bu yuzden diyorum ki garnier berbat bir koc diye.
Meesseman, Tina, atkins, allemand, gabby bu takimin ideal besi olmalıdır. Zaten bu 5 ne zaman oynasa takimin gözenekleri açılmış gibi sahada fark yaratıyor.
Kadin baskette buy out çok fazla değil. Alsınlar hemen winterburn yada nogici. Fiebich de bosta bildiğim kadarıyla. Laksa bile is yapardı takımda şu an ki gayet formda familiada. O kadar gömülecek oyuncu değil diye defalarca söyledim. Bu kadro planlaması bile yine garnierin kabahati.  Takim dışarıdan sayi bulamıyor neredeyse. Tek skor alabilecek oyuncuya da sure vermiyorsun doğru dürüst.
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2024, 07:25:40 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı kumral26

• Üye
  • Yer: eskişehir
« Yanıtla #10839 : 31 Ekim 2024, 08:15:56 »
Stokes'u istiyorsunuz ama artık daha fazla acı çekmesin diye vurmuş olabilirler onu. Ben sağ olduğuna dair bir bilgiye rahatlayamadım.

Biz üst üste mağlubiyetler almazsak hiç transfer olacağını zannetmem. Şu an Mersin'in bizden daha geniş bir kadrosu var. Bizim bir silahımız teklediği an sadece Emma'ya bakar oluyoruz.

Atkins, Milic, Badiane top seviye oyuncular değil, şu an pek iyi durumda da değiller. Charles, Gabby idare ediyorlar. Allemand ve Emma bana göre takımı taşıyor.

Bekleneni veremeyen bu kadar çok yabancın varsa ya göndereceksin ya da takviye yapacaksın. 2 sayı ortalama ile oynayan Atkins'i ne yapayım?

Umarım toparlarlar. Çünkü bu takıma en fazla 1 kısa gelir. 4 yabancı getirip 2 Amerikalı değiştiriyorsunuz, hayalden başka bir şey değil. Gerek de yok.

Mersin'in sonradan kadroya dahil olacak oyuncusu varmı bilmiyorum ama mevcut kadroları öyle aman aman bir kadro değil. bizden aldıkları iki oyuncu toplamda neredeyse her maç 50 sayı atıyor. bu iki oyuncuda giderken kimse ah vah edip gitmeseydi demedi. beğenmeyip gönderdiğimiz oyuncuların sırtladığı takımdan da korkmayalım artık. bizim en acil eksiğimiz koçun saçma oyuncu tercihlerini terk etmesi.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #10840 : 31 Ekim 2024, 08:22:08 »
Mersinin son avrupa kadrosuna 3 yabancı daha eklenecek
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2024, 08:23:00 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #10841 : 31 Ekim 2024, 12:57:34 »
Mersin'in sonradan kadroya dahil olacak oyuncusu varmı bilmiyorum ama mevcut kadroları öyle aman aman bir kadro değil. bizden aldıkları iki oyuncu toplamda neredeyse her maç 50 sayı atıyor. bu iki oyuncuda giderken kimse ah vah edip gitmeseydi demedi. beğenmeyip gönderdiğimiz oyuncuların sırtladığı takımdan da korkmayalım artık. bizim en acil eksiğimiz koçun saçma oyuncu tercihlerini terk etmesi.

Mersin zaten bizden net kötü takım.

Sadece kadrosu daha geniş. Bir maç Anderson'ın skorerliğine denk gelirsin, öbür maç Samuelson'ın ya da Johannes'in.

Fener'de şu an güven veren Allemand ve Emma dışında biraz Gabby var. O da su kaynatmaya müsait bir oyuncu. Eline güvenilir, ortalama üstü bir kısa bu takımı tekrardan çok net favori yapar. Ya da Atkins formunu bulursa.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #10842 : 31 Ekim 2024, 14:21:49 »
twda Ali Ovacık diye bir hesap "Atkins gidici/ sniper dönücü" yazmış. Yani mcbride unrivaled oldu, aklıma bir tek quigley geliyor ama, atkins yerine 38lik quigley net gerileme olur, ne alaka çözemedim

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #10843 : 31 Ekim 2024, 14:54:32 »
twda Ali Ovacık diye bir hesap "Atkins gidici/ sniper dönücü" yazmış. Yani mcbride unrivaled oldu, aklıma bir tek quigley geliyor ama, atkins yerine 38lik quigley net gerileme olur, ne alaka çözemedim

Ben çözdüm: Sallıyor.

Sniper dediği Laksa filansa bilemem tabi.
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2024, 14:54:57 Gönderen: Maldonado »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #10844 : 31 Ekim 2024, 14:56:47 »
Belki de Penny Taylor'dır.