Şok oldum valla dedikodulara rağmen unrivaled durumu dolayısıyla hiç inanmıyordum bu işin olabileceğine, kemal başkan işi yine şansa bırakmamış helal olsun valla hakkı emeği ödenmez gerçekten son 3 senedir desteği, ilgisi şubeye muazzam bu sıkıntılarla dolu yönetim işleyişi içerisinde unrivaled falan demeyip, eksiği görüp F4 için bile olsa Kayla hamlesi nokta atışı oldu.
Duyurudaki Mart ayında katılacak konusundan da unrivaled bittikten sonra yani F4 dönemi için geleceğini anlıyoruz. Çünkü El için son kayıt tarihi Şubat 18 de bitiyordu ve belli ki Kayla’yı kaydettirdik Coach Rookie’nin haberindeki gibi.
Dolayısıyla Atkins’i çıkardık mı listeden bilemiyorum 2 kıtadışı bildirebildiğimiz için muhtemelen öyle oldu yani Schio serisinde Atkinssiz oynayacağız demek oluyor bu, gerçi varlığı neydi ki yokluğunu arayacağız diyor insan bi yandan da ama diğer kısalardan da pek istediğimizi alamıyoruz bu ara umarım zorlanmayız schio serisinde.
Diğer merak ettiğim konuda acaba ligde kaydedebiliyor muyuz Kaylayı, yeni lisans bildirme tarihi doldu mu lig için, bilen varsa aydınlatabilirse iyi olur.