Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2247576 defa)

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #11070 : 03 Mart 2025, 09:12:25 »
Mcbride'in son maci 8 martta. Su anda play offa girememe tehlikesi ile karşı karsiyalar. Eğer play off yapamazlarsa 8 martta sezon bitiyor. Yaparlarsa 17 marta kadar sarkabilir gelmesi. İnşallah play offa giremezler de erken gelip biraz alışır takima.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #11071 : 04 Mart 2025, 08:50:19 »
Ariel Atkins bizden ayrıldığı gibi Unrivaled olmuş. Kayla'nın takımını da yenmişler :)

Çevrimiçi Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #11072 : 04 Mart 2025, 13:24:50 »
Ariel Atkins bizden ayrıldığı gibi Unrivaled olmuş. Kayla'nın takımını da yenmişler :)
Kayların takımını yenmesinde hiç bir mahsur yok. Hatta gönül isterdi Kaylanın takımı ilk fırsatta bye bye unrivaled desin..
« Son Düzenleme: 04 Mart 2025, 18:26:42 Gönderen: Murat »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #11073 : 04 Mart 2025, 16:19:12 »
Kayların 5akımını yenmesinde hiç bir mahsur yok. Hatta gönül isterdi Kaylanın takımı ilk fırsatta bye bye unrivaled desin..
Şu anda zaten ilk 4 dışına çıktılar. 2 maç kaldı.

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
  • Yer: istanbul
    • ilkerzzz
« Yanıtla #11074 : 06 Mart 2025, 14:17:50 »
Nalan Kaptan niye ayrıldı ya?
En son umutlar ölür !

Çevrimiçi Murat

• Üye
« Yanıtla #11075 : 06 Mart 2025, 14:44:15 »
Nalan Kaptan niye ayrıldı ya?
Yeni gelmişti zaten  görece. Ard arda o pozisyonda değişiklik oluyor. Burda oklar yönetici M.Kemal Danabaş ve Garnieri gösterir. Oralara bakmak lazım sebep için.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #11076 : 06 Mart 2025, 19:59:15 »
Yeni gelmişti zaten  görece. Ard arda o pozisyonda değişiklik oluyor. Burda oklar yönetici M.Kemal Danabaş ve Garnieri gösterir. Oralara bakmak lazım sebep için.

Birsel gelir artık.

Çevrimdışı eyb12

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #11077 : 07 Mart 2025, 16:26:29 »
Hiç anlaşılmaz bir durum Arzu özyiğit'te garip bir şekilde gitmişti burada f4 e bir ay var sezon sonu beklenemez miydi acaba bilemedim düz yolda çukur buluruz biz

Çevrimiçi Murat

• Üye
« Yanıtla #11078 : 07 Mart 2025, 17:33:50 »
Hiç anlaşılmaz bir durum Arzu özyiğit'te garip bir şekilde gitmişti burada f4 e bir ay var sezon sonu beklenemez miydi acaba bilemedim düz yolda çukur buluruz biz
Baktık çukur yok kendi cukurumuzu kendimiz kazarız vesselam 😁
« Son Düzenleme: 07 Mart 2025, 17:34:16 Gönderen: Murat »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #11079 : 09 Mart 2025, 11:54:51 »
Lace play offu garantiledi. Kötü oldu bu. Kaylanin gelisi mart 20'sini bulur artık.

• Üye
« Yanıtla #11080 : 09 Mart 2025, 23:46:54 »
Önümüzdeki sezon için Dominique Malonga'yı transfer etmişiz. Kimdir nasıldır bilen var mı?

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #11081 : 10 Mart 2025, 00:14:47 »
Önümüzdeki sezon için Dominique Malonga'yı transfer etmişiz. Kimdir nasıldır bilen var mı?
Disi wembenyama. İsmini muhtemelen ilk ben soylemisimdir burada. Çok doğru bir hamle..

• Üye
« Yanıtla #11082 : 10 Mart 2025, 00:29:51 »
Pota altını Meesseman, Sabally, Malonga, eu uzun ve Stokes yapıp kıtadışıları 2 ve 3 e harcayalım. Hoş bu Unrivaled den oyuncu kalırsa.

Çevrimdışı Fbkolik

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #11083 : 10 Mart 2025, 00:36:53 »
Tüm Fransa'nın Wembanyama'yla beraber üzerine titrediği oyuncu. Tony Parker'ın dişi Wembanyama dediği, Batum'un onun hakkında paylaşımlar yaptığı oyuncu. Dişi Wembanyama denen bir oyuncunun potansiyelinden çok fazla bahsetmeye gerek yok zaten. Şu anki haline gelecek olursak şu andaki hali bile hücumda full pakete yakın diyebilirim, hızlı hücumda en önde gider, orta mesafesi, 3'lüğü iyidir, çok hızlı devrilir potaya, sırtı dönük oynar ama genelde daha fiziği ince olduğu için rakip uzunu itemeyip fade away'le bitirir ama iyi bitirir. Hücumdaki eksikleri; biraz daha doğru seçmesi gekiyor pozisyonları, bazen gereksiz zorluyor, bir de perdeleme kalitesini arttırması gerekiyor.

Savunmadaki potansiyeli de çok yüksek olsa da şu an orda baya toy, pozisyon hataları yapıyor, size'lı uzunlara karşı sorun yaşıyor. Li Yueru'ya karşı epey zorlanmıştı bazı pozisyonlarda savunmada. 18-19 yaşındaki bir oyuncu için tabi bunlar çok normal şeyler. Potansiyeli Everest, kimsede olmayan bir potansiyel ama şu an 8880 metrenin 1000 metresini dahi tırnanmış durumda değil. Pozisyon bilgisi, güç ve doğru seçim. Şu 3 konuda ne kadar gelişme gösterceği onun geleceğini belirleyecek.Tabi bu kadar ince ve uzun olması sakatlık kısmında hep endişelendirir beni, orda da dikkat etmesi lazım kendine. Ama Malonga'nın şu anki 1000 metreyi tırmanmamış hali dahi Tina, Badienne ve Milic üçlüsünün toplamından iyidir.

Şu andaki hali için bile piyasaya bakacak olursak iyi transfer, gelecek açısından ise olağanüstü transfer. Fransa'dan bu kadar iyi oyuncular çıkıyorken kadın basketbolda Garnier faktörüyle yönelmek lazımdı oraya. Gabby'i de Garnier ikna etmiş, Malonga transferinde de pay sahibi olmuştur diye düşünüyorum. Malonga'yı yazmıştım daha önce, bir de Leila Lacan var eğer şutunu geliştirirse komple bir combo guard olcak ama henüz orda yeterli gelişimi sağlayamadı. Şut mekaniği sebebiyle geliştirebilir, geliştirirse onu da kaçırmamak lazım ilerde.
« Son Düzenleme: 10 Mart 2025, 01:55:14 Gönderen: Fbkolik »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #11084 : 10 Mart 2025, 15:18:23 »
Yillar önce egonu diye bir kız var İtalya'da. Gelecekte tozu dumana katacak demiştim. Kimse ismini bile bilmezken. Cogu kişiye gore dunyanin en iyi PÇ su an.
Sonrasında Caitlin Clark ismini de bilenler bilir ilk taşıyan benim buraya. Sonrasi kızın geldigi nokta malum. Kadin basketbolunda geleceğin en büyük yildizi.
Malonga ismini de disi wembenyama olarak aylar once zikrettim burada. Tabi 18 yasinda ve cok genc bir oyuncu malonga ve bu seviyelere gelebilir mi kişisel gelişimini görmek lazım ama potansiyeli çok fazla. Rookie haric giren yok bu haberi. Umarım doğrudur. 1 yıllık olmasi muhtemelen sonrasi cikan fırsatlar ve wnba kapısı içindir diye düşünüyorum. Yoksa düşünmeden 5 yıllık sözleşme yapmak gerekirdi. Meesseman ile birlikte oynadigi zaman çok şeyler öğrenecektir. Wnba de kesin yapacaktır. Gs maclarinda smac vurduğunu görmek güzel olurdu.
Astier'i de söylemiştim. Lekovic gibi boş işler yerine böyle isimlere gitmek lazım. Umarım.dogrudur bu haber.
« Son Düzenleme: 10 Mart 2025, 15:18:43 Gönderen: iloturo »