Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2302083 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı İlkay35

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #11220 : 02 Mayıs 2025, 19:37:11 »
Ben sadece transfer haberini iletmisim, bu yorumu doğru yazdığınıza emin misiniz?
Özür dilerim mesaj sana değildi. Alıntıyı yanlış yapmışım. Şimdi gerçek adresine göndereceğim.

Çevrimdışı İlkay35

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #11221 : 02 Mayıs 2025, 19:38:14 »
Loyd ismi geçmiş gs ile de bu kadın unrivaled yapmadı mı? Unrivaled'a seneye katılmayacak o zaman, Ekrem hoca'yı çok seviyorum ben, unrivaled hikaye, canım gassarayım demiş sanırım.

Bu arada buck up için winterburn demiştik o da kaçtı. Malonga hariç ortada bir şey yok

Çember altı: Meeseman, Malonga, Sabally, Howard kurmaya çalışıyorlar sanırım da bana pek de iç açıcı gelmiyor bu çember altı.
Kimler alınsın istiyorsun? Seni nasıl mutlu edebiliriz pota altında? Bizim bu cahil kafamızı bilgilendir

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #11222 : 02 Mayıs 2025, 20:04:28 »
Sen cahil kalmaya devam et :)

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #11223 : 02 Mayıs 2025, 20:32:14 »
Mabrey adı geçiyor madem kadroyu güncelleyelim.

Caitlin Clark - Dana Evans - Alperi
Jewell Loyd - Marina Mabrey - Olcay
Gabby Williams - Marine Johannes - Sevgi
Meesseman - Malonga - Tilbe
J. Jones - N. Sabally - McCowan

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #11224 : 02 Mayıs 2025, 20:38:09 »
Mabrey adı geçiyor madem kadroyu güncelleyelim.

Caitlin Clark - Dana Evans - Alperi
Jewell Loyd - Marina Mabrey - Olcay
Gabby Williams - Marine Johannes - Sevgi
Meesseman - Malonga - Tilbe
J. Jones - N. Sabally - McCowan
Loydu nereden çıkardın sevgili kardeşim. Kızın adı bizle degil gs ile geçiyor.

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #11225 : 02 Mayıs 2025, 20:48:23 »
Loydu nereden çıkardın sevgili kardeşim. Kızın adı bizle degil gs ile geçiyor.

Ellerinden alırız aga ;D avupaya gelecekse sezon ortası kaçacağı yere değil bize yakışır.

Çevrimdışı Wolf1907

• Üye
« Yanıtla #11226 : 02 Mayıs 2025, 21:49:58 »
Görünen o ki rakiplerden kimse alınmayacak. Rupert, johannes, anderson, howard, mccowan bir sürü isim saydık.
Nyara'yı çok tutmuyorum, F4 performansı da ortada. Ben olsam tutmazdım. Badiane falan da kalacaksa zaten Malonga takviyeli çember altı aynı kalacak demektir.
Geçen sene şampiyon olamadık, bu sene kesin tekrar o kupayı alacağız hamleleri değil bunlar.

Kıta dışıları çok merak ediyorum ama. Orada dağ fare doğurmazsa ki nasıl olacak o iş bilmiyorum o vakit daha farklı konuşuruz.

Rupert’in çbk ile devam eden kontratı var…

Kalan herkesi istiyorsak alabiliriz teknik kadronun bileceği iş…

3x3 olduğu sürece artık yıldızları getirmek çok zor gs bu paraları harcamaya devam edecekse eğer artık iyi planlamalar yapamadığımız an bedelini kupa kaybederek öderiz.. Rusların olmadığı senelerde bu sene kaçan EL kupasının izahı yok malesef…
« Son Düzenleme: 02 Mayıs 2025, 21:54:03 Gönderen: Wolf1907 »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #11227 : 02 Mayıs 2025, 22:15:05 »
Rupert’in çbk ile devam eden kontratı var…

Kalan herkesi istiyorsak alabiliriz teknik kadronun bileceği iş…

3x3 olduğu sürece artık yıldızları getirmek çok zor gs bu paraları harcamaya devam edecekse eğer artık iyi planlamalar yapamadığımız an bedelini kupa kaybederek öderiz.. Rusların olmadığı senelerde bu sene kaçan EL kupasının izahı yok malesef…
Loyd, mabrey gibi isimler unrivaled da yer alan isimler ve avrupaya gelmeleri soz konusu, nasil gelecekler ben de bilmiyorum. Ben olsam howard yerine magbegoru alırdım. Ayrica sabally ve badiane ile de devam etmezdim. Prag maçında koridor yaptılar bizi. İsmini andığım kimse kalmadı neredeyse. Gustafsson dedim o da sezonu kapamis sanırım. Jocyte'i de geleceğe yönelik ispanyollara kaptirmazdim. Mendez'in gecmis kariyeri güveniyorum. Oyuncularla sinerjisi de kısa süre olmasına rağmen iyi. Bakalim kadronun tamamini görmek lazım.

Çevrimdışı dwdark

• Üye
« Yanıtla #11228 : Bugün, 08:00:01 »
Mersinde oynarken mabreynin İtalyan pasaportu olayi gündeme gelmişti. Çözüldü mü acaba? Eğer EU sayılırsa muazzam is olur. Kıta dışı sayilirsa loyd, plum gibi isimlerin konuşulduğu dönemde demekki seneye unrivaled baya catirdayacak demektir.

Unrivaled catirdamaz ama bazi oyuncular gecen senekinden daha yuksek ucret isteyecektir. Sen gidip  potansiyeli ve şöhreti var diye saha kendini ispat edememiş Bueckers'a senelik 350 bin dolar verirsen diğerleride mırın kırın etmeye başlar.
« Son Düzenleme: Bugün, 08:01:02 Gönderen: dwdark »