Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2352762 defa)

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #11250 : 01 Haziran 2025, 15:45:50 »
Badiane, Miliç, Charles ve Sabally gönderilmiş. Sabally e şaşırdım. Howard'ı almayıp J. Jones u çekelim.
Ben şaşırmadım. Son derece doğru bir karar.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #11251 : 01 Haziran 2025, 15:54:06 »
Badiane, Miliç, Charles ve Sabally gönderilmiş. Sabally e şaşırdım. Howard'ı almayıp J. Jones u çekelim.
Tina hariç hepsinin çok taliplisi çıkar.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #11252 : 01 Haziran 2025, 16:39:07 »
Napıyor bunlar çözemedim Badienne sözleşmesi vardı 1 sene daha yollamışız 4-5 uzun rolünü iyi kotarıyordu bence, Nyara Sabally de gayet kalabilirdi yani kısa sürede yine iyi etki yapmıştı unrivaled belası varken, düzgün uzun yokken ortada Avrupalı uzun olarak kimi planlıyor bunlar Malonga harici şimdi?

Yönetim krizi falan ayağına Avrupalı dahi olmayan Howard beyinsiziyle kapatırsak orayı bi tek valla ağır söverim yani Mendez Hocam gelmişken, Gustafsson a gideriz diyoduk sezonu kapadı, Mavunga, Ayayi falan da anlaşmış çoktan birileriyle hiç Avrupalı gelmiyor başka da fark yaratabilecek isim aklıma, canım sıkıldı şimdi…

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #11253 : 01 Haziran 2025, 17:54:19 »
Howard gelmesin abi, git al iki eu uzun. J. Jones, S.Sabally al efsane pota altı oluştur. Kısalara da alırsın iki tane abdli. Mis gibi kadro olur. Arada kaynamış belçikalı guard da kalmış demek ki.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #11254 : 01 Haziran 2025, 18:19:49 »

J. Jones, S.Sabally al efsane pota altı oluştur. Kısalara da alırsın iki tane abdli. Mis gibi kadro olur. Arada kaynamış belçikalı guard da kalmış demek ki.

Unrivaled ve çin belası varken söylediğiniz 2 ismi de getirebileceklerini hiç sanmıyorum bizimkilerin maalesef.

Geçen sene aralıklarla açıklanmıştı gidenler, voleyboldaki gibi toplu bir açıklama yapılmadı bu seferde, kısalardan da giden olabilir yani halen, Julie Allemand menisküs ameliyatı oldu, son 2 sezondur sıkıntısını yaşıyordu zaten sık sık bu durumun fazlasıyla maç ve turnuva kaçırdı, kendisi oldukça kıymetli bir oyuncu bence hala Eu için, tek başına ona güvenmemek gerekir ameliyatı sonrası da özellikle ama alternatifli şekilde imkan varsa kesin olarak kalmalıdır.

Çevrimdışı cosby

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #11255 : 01 Haziran 2025, 21:19:19 »
Miliç’i kargalar kapmış…

• Üye
« Yanıtla #11256 : 02 Haziran 2025, 19:39:28 »
Marine Johannes gsye gitmiş, McCowan'ı da almışlar. Elif bayram ı da almışlardı. İki tane iyi ABD'li alırlarsa seneye geçmiş olsun. Bizim vasat yönetici de uyusun, sırıta sırıta her sene EL mi alınır desin. Kurtulucaz hepsinden yakında.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #11257 : 02 Haziran 2025, 19:47:25 »
Marine Johannes gsye gitmiş, McCowan'ı da almışlar. Elif bayram ı da almışlardı. İki tane iyi ABD'li alırlarsa seneye geçmiş olsun. Bizim vasat yönetici de uyusun, sırıta sırıta her sene EL mi alınır desin. Kurtulucaz hepsinden yakında.
Johannes mühim değil de McCowan'ı kaptırmışsak büyük kayıp.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #11258 : 03 Haziran 2025, 23:00:55 »
Elizabeth Williams'i da almışlar. Kıta dışı için felaket bir tercih.
Oblak, smalls, johannes, kuier, juhazs, williams
Sıradan bir kadro. Diğer amerikali ve mccowan da gelirse daha net konuşabiliriz.

• Üye
« Yanıtla #11259 : 03 Haziran 2025, 23:17:56 »
Bok var gibi Elizabeth Williams, Natasha Howard devamlı gidip geliyorlar. Yahu koskoca WNBA de başka oyuncu yok mu.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #11260 : 04 Haziran 2025, 15:24:38 »
Phoenix sevgi uzunu serbest bırakmış.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #11261 : 04 Haziran 2025, 17:15:58 »
Bok var gibi Elizabeth Williams, Natasha Howard devamlı gidip geliyorlar. Yahu koskoca WNBA de başka oyuncu yok mu.

Kıymetli hocam wnbaden her oyuncuyu avrupaya çıkarmak önceki yıllara nazaran hiç kolay değil unrivaled ve çin ligi faktörlerinin ekonomik boyutları düşünüldüğünde bu branş için farkında değilsin heralde taleplerin çok üst perde olduğu için yazmak istedim yanlış anlama lütfen.

Yoksa bende n.howard, e.williams ile biz anlaşsak burun kıvırırdım ama gs için düşünüldüğünde mevcut amerikalı ihtimalleri içerisinde bunlar üst düzey transfer noktasında kalıyor ne yazık ki. Sezon başı avrupaya tüm gelen-giden isimlere bakıldığında da görücez zaten bunu, umarım ben yanılırım da ajayı, jonesi hiç değilse nneka ogwumikeyi falan ikna edebilir bizimkiler yani ama hiç zannetmiyorum maalesef.

Böylesi durumda da avrupalı konusu çok daha önemli oluyor haliyle, Malonga-Emma iyi hoş ama yanını kaliteli isimlerle doldurma ihtimallerini bir bir kaçırdık asıl problem o, umarım burada rotasyonda Sabally-Badienne gibi bıraktığımız isimleri arıyoruz diye konuşmayız yani sezon içi, Emma’nın da yaşı belli artık, zira milli maçlarla birlikte oluşacak yoğun takvim içinde daha verimli kullanmak şart kendisini.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #11262 : 04 Haziran 2025, 17:28:20 »
Mersin Dikeloukas sonrası Rupert ve Fathoux ile yeniden anlaşmış. Johannes'i büyük ihtimal bırakacaklar çünkü Vanloo ile anlaşmışlar. Öte yandan Avrupa pasaportu olan Hayes ile de yeniden anlaşmışlar. 3 yıl önce kadrolarındaydı. Hayes Unrivaled'da olan bir oyuncuydu. Seneye olmayacak demekki. Sponsor ve bol sıfırlı gelir haric hic bir keyfi olmayan saçma sapan bir turnuva. Avrupada denemedikleri antrenör kalmayacak adamların. Bakalım sene ortası Garnier hamlesi de gelecek mi?

Çevrimdışı xtremre

• Üye
  • Yer: İSTANBUL
« Yanıtla #11263 : 05 Haziran 2025, 13:48:00 »
Fenerbahçe OPET forvet AJSA SİVSKA ile anlaştı

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #11264 : 05 Haziran 2025, 14:18:33 »