Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2516123 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #11490 : 27 Aralık 2025, 19:44:17 »
Hakikaten gecen yilin aynisi oldu kadro. Tek fark rupert. Sene basi ne dediler, simdi ne oldu. Gustafsonu ne olursa olsun birakmamak lazimdi. Nereye gidiyorsa anlasirdik kalirdi. Millet cok rahat gelmiyorum diyor gelmiyor. Bir sey de olmuyor.
Megan sonrasi milic icin benzetme yapmak istemiyorum ama meeseman, rupert, mccowan, milic. Buyuk ihtimal uzun rotasyonu bu. Yazik, malonga ve jonus'u duyunca sevinmistik. Umarim gsye falan vermezler bu sene de kupayi.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #11491 : 28 Aralık 2025, 01:52:24 »
Gustafson için muhtemelen yakını olan biriyle yazıştık instagramda bizim resmi sayfa yorumlarında, ben sözleşmesinin zaten ocak ayına kadar açıklanmış olmasını muhtemelen bize gelmeden öncesinde ocak sonrası için uzakdoğu gibi bir yerle anlaşması sebepli falan olabilir diye düşünmüştüm unrivaled de olmayınca ama farklı bir sebep olduğunu ifade etti konuştuğum yakını.

Çünkü takip edenler bilir ki avrupalı kontenjanı da olması itibariyle unrivaled dolayısıyla oldukça dar kalan avrupa piyasası için özel bir oyuncu megan ve mendez hocamızın da milli takımdan gözdesidir üstelik ciddi bir sakatlıktan çıktıktan sonra gelip kısa vadede bu kadar değerli bir performans ortaya koyduktan sonra yani kalırdı sezonun bitimine değin elbette bir yerle anlaşmaması durumunda el şampiyonluğu ihtimali de oldukça yüksekken bizimle ve malonga konusunda da sıkıntı yaşamışken.

Sebebi; Fenerbahçe’ye gelmeden kısa bir zaman önce ev almış haliyle pek ilgilenememiş ve yakın zamanda da düğün planlıyormuş, ondan dolayı wnba öncesi uzun bir ara vermek istemiş.

Neyse en azından Milic Gustafsonun ikamesiymiş gibi gözüküyor şimdilik yerini tutamayacağını düşünsek de son dönemdeki bitik haliyle, sakatlık dolayısıyla gelmeyebileceği konuşulan ocak sonrası için anlaştığımız Jonquel Jones yerine olsaydı çok daha sıkıntı yaratırdı çünkü bu durum bizim için Jones yetenek seti itibariyle çok elzem durumda yine bir süpriz yaşamamamız için.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #11492 : 28 Aralık 2025, 03:49:11 »
Megan çok kaliteli bir oyuncu, çok da iyi oynadı fakat biz ocak ayına kadar onsuz da idare ederdik ki bize asıl ocaktan sonra lazımdı.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #11493 : 04 Ocak 2026, 19:03:55 »
Jones gelsin artık. Kadro tamamlansın da EL'de çifte zafer yaşayalım.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #11494 : 16 Ocak 2026, 09:21:14 »
Allah aşkına şuraya takviye yapın. Bakın geçen sene başımızdaki Fransız varken isyan ettim burada, bağırdım çağırdım, duyuramadım kendimi, göz göre göre gitti euroleague. Sonrası kovdular kadını. Bu sene de benzer bir senaryoya sürükleniyoruz. Prag back to back yapsın diye dua edeceğiz bu gidişle. Aynı kadroyla farklı sonuç beklemek aptallıktır. Şampiyon olur muyuz olabiliriz ama olamama ihtimalimiz de Landes maçında kabak gibi ortaya çıktı ve kel göründü. Azıcık aklı olan herkes Fenerbahçe maçlarında çembere hücum eder. Çember altı kağıt helva kıvamında. Howard yerine Rupert geldi. Kadro tamamen aynı. Mendes hocam görüyordur bunu. Fransızdan daha çok güveniyorum kendisine ama yazık etmeyin bir seneye daha.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #11495 : 16 Ocak 2026, 11:16:30 »
Jones - Malonga lı rüya gibi 5 numara rotasyonundan kimlere geldik. Üçlük atan kıtadışı skorer 2-3 numara ve uzun şart yoksa yazık olacak.

Çevrimdışı kumral26

• Üye
  • Yer: eskişehir
« Yanıtla #11496 : 16 Ocak 2026, 12:25:51 »
kontenjan boş dururken kıta dışı almamak akıl tutulması. gustavson'un da bir şekilde ikna edilip geri getirilmesi lazım. yoksa gs şampiyonluğu izleyecek gibiyiz.