Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2517762 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #11505 : Bugün, 08:58:47 »
2 kıta dışı kısa birden olmaz yahu, kayla sezonu mu kapattı ki EL lisansını iptal edeceğiz yani, geçici süreyle iptal edip düzelince tekrar çıkarırız diye düşünüyorsunuz da o iş öyle olmaz yani statü gereği sıkıntı olur, kaldı ki bunu kolay kolay kabul etmez gelecek kıta dışı ki lüzum da yok play-off a döner zaten kayla, esas mevzu onun yanı konusu.

Jones konusu fazlaca can sıkmaya başladı, tamam anladık ilk gruplarda liderlik garanti görüldüğü için acele etmiyoruz falan da takıma ne zaman alışacak bu kadın zaten ciddi sakatlık yaşamışken ocak denildi imza açıklamasında şubat geldi hala geliş tarihi meçhul doğum gününü falan kutlayıp duruyoruz anca, nasıl iş bu çözemedik yani, en azından bir tarih varsa da açıklayın da böyle saçma sapan belirsizliklere sokmayın insanları, malonga skandalından sonra bi de bunu kaldıramayız yani artık, jones bizim pota altı için en elzem isim, olmazsa olmaz konumda hücumdan da öte özellikle savunma ve atletizm seviyesiyle birlikte takıma katabilecekleri itibariyle.

2.kıta dışı konusu için unrivaled bitimini beklediğimizi düşünüyorum, geçen seneki kayla mevzusu gibi olur yani çünkü piyasada başka türlü direkt gelebilecek isim de yok belli ki oynamayanlardan ikna edilebilecek nitelikte.

Haliyle martı bekleyeceğiz öyle olunca da yalnızca F4 için 2 maçlık yeni birisini adapte etmektense önerim net şekilde belli: REBECCA ALLEN geri dönsün, takıma ve tüm düzenlere de hakim, savunma katkısı ve oyun bilgisiyle de tüm ihtiyaçlarımızı karşılayabilecek bir potansiyel, gidişi beni epey üzmüştü, tekrar gelsin ve mevzu kapansın.

2 aya hazır döneceğini bilsem tek kıta dışı derim de, benim umudum yok, o yüzden direkt şutlarım onu da, tabi varsa alınabilecek elit oyuncular.

ABD
ABD
Gabi
Rupert
Emma

Şu 5 olmadan içim rahat etmez. Allemand gibi vasat bir oyuncu banko ilk 5 oynayamamalı.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #11506 : Bugün, 09:23:39 »
Kayla twit atmış, ciddi bişeyim yok devasa bir yırtık varmış gibi yazmadan keşke önce bana sorsaydınız tarzında, ondan yazdım biraz da kendisinden bu sezon için vazgeçilme gibi bir durum olmayacağını.

@ilutoro abi o yazdığın isimler belli ki gelmiyor işte buralara yoksa elbet 50 kere yoklanmıştır, yüksek kontratlara unrivaled bile oynamak istemeyen tiplerin euda ne amacı olacak ki yani aja wilson en basiti tek başına şampiyon yapacak kadar fark yaratır gelse ama olmuyor yani belli ki maddi kısımdan öte kendi istekleri anlamında ha keşke olsa tabi de çok yazıp durmanın alemi yok bence maalesef o yüzden.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #11507 : Bugün, 09:51:01 »
1 yilligina yada yarim sezonluguna degil 3-5 macligina diyorum ben. Vizyon ve butce konusur. Yoksa herkes ister. Ben yonetici degilim. Voleybolda f4'u istanbula almak icin milyon euro'dan asagi para vermemislerdir. Gitsinler 5 macligina bu isimlere de versinler.  Ben de biliyorum gelmediklerini ama fark yaratacak oyuncu yok. Allen dedigin kadin bile unrivaled yapti. Kimi getireceksin?

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #11508 : Bugün, 10:40:47 »
1 yilligina yada yarim sezonluguna degil 3-5 macligina diyorum ben. Vizyon ve butce konusur. Yoksa herkes ister. Ben yonetici degilim. Voleybolda f4'u istanbula almak icin milyon euro'dan asagi para vermemislerdir. Gitsinler 5 macligina bu isimlere de versinler.  Ben de biliyorum gelmediklerini ama fark yaratacak oyuncu yok. Allen dedigin kadin bile unrivaled yapti. Kimi getireceksin?

Abi yazdım zaten mart başı bitiyor unrivaled yani geçen sene kaylayı getirdiğimiz gibi martta getirilebilir bence gayet allen de, en azından uyum sorunu vs uğraşmayız yani zaman kalmayacağı için iyi olur diye düşünüyorum bu çözüm.