"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
Ugur_aus ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sn Huluşi Belgü Sevginin kaptırılmasına fena sinirlenmiş mecazi giydirmiş ama bilmiyoruz kendi gittiyse.Galatasaraylılar düşük ücrete anlaştıklarını söylediler.Nevriye haini sonrası bize indirilen en büyük darbedir.Sportif intikam Elifi alarak gerçelşeştirmeliyiz harcadılar kızı.
Cbkdan bir oyuncu daha aldik %80 oraninda . Yabanci, milli ve avrupaliYakinda duser ismi
Çbk’daki alman sakat omzundan ameliyat olması gerekiyordu en son oldu mu bilmiyorum…Ayşe Cora min 10 milyon ister sevgiyi ikna edememek büyük skandal ama sevginin ayrılış sebebi büyük ihtimal Mcbride’ın seneyede takımda olacak olmasıTilbe teknik ekibin zaten istemediği bir isimdi üstüne ağır bir hastalık geçirdi seneye ne kadar basketbol oynayabilir belirsiz..Emma’ya gs teklifide var sevginin gidişinden sonra Emma herşeyden önemli olduArzu Özyiğit tv programlarına çıkıp Gabby nin ne kadar tatlı olduğunu anlatarak göz göre olacaklara seyirci kalarak beceriksizliğini örteceğini sanıyor…Hiç birşey gizli kalmaz seneye Kupaları kaptırırsak tek sorumlusu kendisidir iki menejerin oyuncağı olmuş durumda