Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2623942 defa)

ilkerz ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #11715 : 07 Haziran 2026, 12:34:11 »
Bugün Hakan Safi kazansın, çok iyi kadro kuracaktır. İlk şampiyonluğumuz zaten kendisinin sponsorluğunda gelmedi mi . Emma'da kalır üzerine Johannes'te gelir, Shepard'da gelir, Sabally'de gelir.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #11716 : 07 Haziran 2026, 15:17:21 »
Ufuk Şansal beyin giderayak şubenin kucağına bıraktığı son gün hediyesi Ahmet Çakı, kadrodaki oyuncuların kaçını tanıyor? Yabancı oyuncuların kaçı onu tanıyor? Hayatı boyunca kaç kadın basketbol maçı izlemiş?

Mesela son 2 sezonda final-four'a kalan takımların adını duymuş mu? Söyleyebilir mi? En iyi beşe giren oyuncuları sayabilir mi? Kimlerin MVP olduğundan haberdar mı? WNBA'den kaç oyuncuyu bilir, kaç maç izlemiş? Draftı takip etmiş mi? Bu sene NCAA Women şampiyonu hangi okul oldu, haberi var mı?

Mendez gitmek isteyebilir, kalmaya ikna edemezsin, okey. Ama iki gün sonra yoksan hocayı yeni yönetime bırakacaksın. Diyelim ki onu da sen seçmek istedin. HANGI KRITERE GÖRE AHMET ÇAKI arkadaş?

Babanızın kesesinden ulufe mi dağıtıyorsunuz? Hayatı boyunca kadın basketbol takımı çalıştırmamış birisini, son 4 sezonun 3'ünde Euroleague şampiyonu olmuş bir takımın başına getirmek nedir? Kadın basketbol'u bambaşka bir dünya.

Derseniz ki, geçmişte Haydar Kemal Ateş'i de getirdik, o da kadın basketboluna yabancıydı. Yanlış dersiniz. Zira:

1. Sezon ortası diğer hocanın görevine son verildiği için apar topar yapılmış bir hamleydi o.
2. Takıma ne katkısı oldu? Yerine geldiği hocadan daha fazla ne yaptı?
3. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı artık o seviyenin takımı değil. Son Euroleague şampiyonu apoletini taşıyan bir takıma, o takımın belki tek maçını izlememiş birisini, yangından mal kaçırır gibi hoca diye getirmek nasıl bir aymazlık, nasıl bir sorumsuzluk, nasıl bir ciddiyetsizliktir?

Sadettin Saran yönetimi giderayak altın vuruş yaptı. Kulübün tek sorunsuz şubesini de ateşe attı. Ahmet Çakı'nın Ergin Ataman yancısı, Fenerbahçe'ye yamuk bakan bir tip oluşunu geçiyorum. Profesyonel düşünüyorum. Kariyeri boyunca hiç Kadın Basketbol takımı çalıştırmayan birisine Euroleague şampiyonu olmuş branşı teslim etmek. Her yönüyle yanlış, her yönüyle.

Konu kurumsal devamlılık ise Meesseman başta olmak üzere sözleşmesi biten oyuncularla anlaşmaya bakın. Hocayı da yeni yönetime bırakın.

Resmen önümüzdeki sezonu Galatasaray'a hediye etmek için yapılmış bir hamle.

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #11717 : 07 Haziran 2026, 16:53:55 »
Ergin e biraksan  oda bunu yapabilirdi. Ben ne yapayım ufuk Şansal’ın fenerbahceliligini. Başından beri bu SS yönetimine zerre inanmadım ha bir ara acaba mı dedim çok sürmedi. Neyse…

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #11718 : 07 Haziran 2026, 17:11:57 »
Yeni yönetime bıraksalarmış keşke şu işi de....

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #11719 : 07 Haziran 2026, 17:28:17 »
Gs'li birisi başa gelse kadin basket takimini ancak bu kadar dagitirdi. O kadar kupa kazandim bu kadar rekor kirdim diyip de o kupalarin yarisini kazanan takimi bu kadar sabote etmek nasil bir zihniyettir. En dokunulmaz, en ozel subenin de icine ettiniz ya bravo size. Geldiginiz gibi defolup gittiniz bari isleyen carklari bozmayin. Utanmazlar.
« Son Düzenleme: 07 Haziran 2026, 17:28:33 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #11720 : 07 Haziran 2026, 18:03:02 »
Perde arkasını bilmiyoruz.Belki Mendezde ayrılmmak istemiş olabilir ama ikamesi olamaz Ahmet Çakı.

Çevrimdışı ozgurr

• Üye
  • Yer: izmir/kuşadası
    • @ozgurr2002
« Yanıtla #11721 : 07 Haziran 2026, 18:24:39 »
bırakın yeni yönetim seçsin coach'u; yangından mal kaçırır gibi ne bu acele artı ahmet çakı ne alaka.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #11722 : 07 Haziran 2026, 18:30:09 »
Gene son noktayı yeni yönetim koyacaktır beklemek lazım

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #11723 : 07 Haziran 2026, 21:59:36 »
bırakın yeni yönetim seçsin coach'u; yangından mal kaçırır gibi ne bu acele artı ahmet çakı ne alaka.
Evet. Kesinlikle.
Sen gidiyorken senin üstüne vazife mi bu. Bırak yeni yönetim karar versin.
Tamamen aptallık.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #11724 : 08 Haziran 2026, 01:07:19 »
Didem Akın yanılmıyorsam geri döndü.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #11725 : 08 Haziran 2026, 01:17:36 »
İyi bir yabancı koç getirip transferlere başlasinlar hemen. Zaten geç kaldık .

Çevrimiçi ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
« Yanıtla #11726 : 08 Haziran 2026, 23:23:29 »
Didem Akın yanılmıyorsam geri döndü.
ne yazıkki baskanı ilk kutlayanda oydu... O gittiignden beri 3 EL kazanmıstık simdi yine sacma sapan isler olur subede...Emma ile Gabby i tutumak lazım 1 de Bence kocla konuslusn geri donsun cok ii koctu....
En son umutlar ölür !

Çevrimiçi ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
« Yanıtla #11727 : 08 Haziran 2026, 23:29:35 »
Mendes Aziz baskan ile konussa 3 yıllık  sozlesme imzalardı...

Ufuk Şansal beyin giderayak şubenin kucağına bıraktığı son gün hediyesi Ahmet Çakı, kadrodaki oyuncuların kaçını tanıyor? Yabancı oyuncuların kaçı onu tanıyor? Hayatı boyunca kaç kadın basketbol maçı izlemiş?

Mesela son 2 sezonda final-four'a kalan takımların adını duymuş mu? Söyleyebilir mi? En iyi beşe giren oyuncuları sayabilir mi? Kimlerin MVP olduğundan haberdar mı? WNBA'den kaç oyuncuyu bilir, kaç maç izlemiş? Draftı takip etmiş mi? Bu sene NCAA Women şampiyonu hangi okul oldu, haberi var mı?

Mendez gitmek isteyebilir, kalmaya ikna edemezsin, okey. Ama iki gün sonra yoksan hocayı yeni yönetime bırakacaksın. Diyelim ki onu da sen seçmek istedin. HANGI KRITERE GÖRE AHMET ÇAKI arkadaş?

Babanızın kesesinden ulufe mi dağıtıyorsunuz? Hayatı boyunca kadın basketbol takımı çalıştırmamış birisini, son 4 sezonun 3'ünde Euroleague şampiyonu olmuş bir takımın başına getirmek nedir? Kadın basketbol'u bambaşka bir dünya.

Derseniz ki, geçmişte Haydar Kemal Ateş'i de getirdik, o da kadın basketboluna yabancıydı. Yanlış dersiniz. Zira:

1. Sezon ortası diğer hocanın görevine son verildiği için apar topar yapılmış bir hamleydi o.
2. Takıma ne katkısı oldu? Yerine geldiği hocadan daha fazla ne yaptı?
3. Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı artık o seviyenin takımı değil. Son Euroleague şampiyonu apoletini taşıyan bir takıma, o takımın belki tek maçını izlememiş birisini, yangından mal kaçırır gibi hoca diye getirmek nasıl bir aymazlık, nasıl bir sorumsuzluk, nasıl bir ciddiyetsizliktir?

Sadettin Saran yönetimi giderayak altın vuruş yaptı. Kulübün tek sorunsuz şubesini de ateşe attı. Ahmet Çakı'nın Ergin Ataman yancısı, Fenerbahçe'ye yamuk bakan bir tip oluşunu geçiyorum. Profesyonel düşünüyorum. Kariyeri boyunca hiç Kadın Basketbol takımı çalıştırmayan birisine Euroleague şampiyonu olmuş branşı teslim etmek. Her yönüyle yanlış, her yönüyle.

Konu kurumsal devamlılık ise Meesseman başta olmak üzere sözleşmesi biten oyuncularla anlaşmaya bakın. Hocayı da yeni yönetime bırakın.

Resmen önümüzdeki sezonu Galatasaray'a hediye etmek için yapılmış bir hamle.
En son umutlar ölür !

Çevrimdışı İlkay35

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #11728 : 09 Haziran 2026, 19:30:33 »
Alınan bu karar şunu gösteriyor. Kadın basketbol şubesi küçüldü maalesef. Bütçe 5 milyon euroydu, şimdi aşağı yukarı 2-2,5 milyona düşecek. Emma gibi üst düzey oyuncular maalesef ki elde tutulmayacak. Emma ve Gaby'e GS talip olmuş ve anlaşmak üzere olduklarını duydum. Umarım yalan haberdir. Ancak gerçek şu ki, eğer küçülme yeni yönetim tarafından onaylanırsa ki öyke görünüyor, gs'ye giderler.

Yüksek ihtimal Aziz Yıldırım'a sorup bu kararı almışlardır. Çünkü Aziz Yıldırım'ın açıklamasında, "amatör şubeleri büyütüğüme pişmanım sadece yük olmuş" benzeri konuştu. Kadın ve erkek bçvoleybol'a yapılanlar dışında transfer beklemiyorum. Erkek Basketboluna yatırım yapacaklar. Tek yatırım yapacakları şube bu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #11729 : 10 Haziran 2026, 09:00:43 »
Başkan ve yeni yönetim Ahmet Çakıyı veto etmiş.Buda yatırrıma devam edeceğinin göstergesi.Zaten olmasada ölümüz bu zayıf iki ligde zirveye oynar.Başkan kıyamaz ilk göz ağrısına.En kötü çaylak Amerikalılara gideriz Wnbade tanınıyoruz renkdaşlar.