Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2418741 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #675 : 03 Mayıs 2014, 12:57:21 »
vay arkadaş ne kinmiş yahu ? Cappie dediğiniz kız bu takımın en güzel günlerini yaşamasını sağlayan en önemli faktörü, Herkesin özlemle andığı penny gibi en ufak dedikodu da pılını pırtını toplayıp kaçmadı bu ülkeden, ertesi yılda eski kontratını tamamlamak için dönmedi. Maddi sebeplerle giderkende göz yaşlarıyla gitti, rusyada oynarken Galatasaray nin tekliflerine bakmadı bile. 1 yıl roberto gibi çok kariyerli !!! bir coach yüzünden kötü oyna hemen kafasına levyeler, esenlere yolcu etmeler falan pes yani pes.
Merak etmeyin zaten avrupada oynamayı bırakacak büyük ihtimalle, daha 3-4 yıl rahatlıkla oynar ancak şirketiyle ilgilenmek istiyor muhtemelen. aykut ve aziz beylere de bir defa daha teşekkür edeyim yeri gelmişken Alex'i tam zamanında yollamışlar, aragones gibi bir td le çok kötü oynadığı bir sezon sonrasında aynı muameleyi görebilirdi demekki kaptan.
Bu arada bu taraftar onu sadece Galatasaray yok söyleminden dolayı değil bunu eyleme dönüştürdüğü için seviyor.

Sevgili kardeşim kimsenin Cappieye kin beslediği falan yok ama buradaki herkes te Fenerbahçeyi Cappieden de diğer bütün herkesten de buna başkan da dahil daha çok seviyor ve yapılan bütün eleştiriler takımın muhteşem olması ve kıytırık rakiplere karşı ezilmemesi için.

Ben mesela Rusyada takımın yenilmesine ve kupayı kaybetmesine değil gs gibi ezeli rakibine daha ilk periyotta rezil kepaze bir oyunla 20 fark yeyip bir daha da o farkı kapatamamasına ki asla kapatamazlardı kızdım ve küstümse küstüm her neyse. Mücadele etmemek ne demek orada savaşırsın kazanmak için elinden gelen herşeyi yaparsın ama olmaz o zaman taraftar seni yine de bağrına basar ama adeta alçakça haince bir umursamazlıkla taraftarı deli edersen kimse de yüzüne bakmaz malesef.

Çevrimdışı turner

• Üye
  • Yer: istanbul
  • obrakadabra
« Yanıtla #676 : 03 Mayıs 2014, 13:14:15 »
skylar diggins dusunebılırmı acaba
Her sabah özgürlüğe doğar FENERBAHCE

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #677 : 03 Mayıs 2014, 13:15:24 »
Cappie'nin emekleri ortadadır, bunu inkar eden ya kadın basketbolunu yakından takip etmemiştir ya da basketbolu pek bilmiyordurr ancaaaaaaak

Cappie aslında UMMC yıllarından beri düşüşte, basketbolu 2. plana atıp hayatında MODAyı ilk sıraya koymuş gibi bir havada. Bana göre potansiyelinin çok altında kalan oyunculardan biri oldu, en iyilerden biri olacakken Amerika milli takımına alınmaz hale geldi.

Sene sonunda teşekkür edip yolları ayırarak daha aç isimlere yönelmeliyiz.  5. maçı tek başına alsa da görüşüm değişmez, geçen yıl da bu yıldan farklı değildi ama finalin 5. maçını hatırlaryın. Bu tip oyuncuların içerisinde büyük oynamak vardır, hiç beklemediğin anlarda büyük performanslar ortata koyabilirler ama planlı, programlı gitmek istiyorsan zar atma şansın yok. Kadro kimyasını daha dengeli kurmalıyız bence.

Kimyayı doğru kurarken kadrodaki tafralardan da kurtulmak lazım...Takımın şutörü yok, Biba da gitti...2-3 numaraya işi şut atmak olan biri şart..Artık yerli mi olur yabancı mı...Geçen sene bizi bekleyen Bahar ve begümü almalıyız...Kübraydı, artık adını bile unuttuğum ve siteye baktığım hatta bir kere daha bakıyorum, Tuğçe Canıtez'den falan tez kurtulmamız lazım...Eldeki yabancıları da şutlayıp, Q zaten TC, 1, 2 ve 3 numaralara ciddi takviyeler yapmalıyız...Tabii bu dar havuzda ve sınırlamada ne yapacağız kimi nasıl alacağız orası aynı konu...En azından iki pozisyonu oynayabilen oyuncular bulursak elimiz rahatlar...Mesela Rus pasaportu olan, İsmet Ballı badtemin Efifanyo dediği Prince alınabilir...Hem 1 oynar hem skorer guard vs vs...
Zaten şampiyon da olursak iyice gençleşmeye gitme fırsatı da doğar, senelerdir alt yapıda bir sürü kupamız var ama yukarı çıkıp istikrarlı oynayan bir oyuncumuz yok

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #678 : 03 Mayıs 2014, 13:42:06 »

Kimyayı doğru kurarken kadrodaki tafralardan da kurtulmak lazım...Takımın şutörü yok, Biba da gitti...2-3 numaraya işi şut atmak olan biri şart..Artık yerli mi olur yabancı mı...Geçen sene bizi bekleyen Bahar ve begümü almalıyız...Kübraydı, artık adını bile unuttuğum ve siteye baktığım hatta bir kere daha bakıyorum, Tuğçe Canıtez'den falan tez kurtulmamız lazım...Eldeki yabancıları da şutlayıp, Q zaten TC, 1, 2 ve 3 numaralara ciddi takviyeler yapmalıyız...Tabii bu dar havuzda ve sınırlamada ne yapacağız kimi nasıl alacağız orası aynı konu...En azından iki pozisyonu oynayabilen oyuncular bulursak elimiz rahatlar...Mesela Rus pasaportu olan, İsmet Ballı badtemin Efifanyo dediği Prince alınabilir...Hem 1 oynar hem skorer guard vs vs...
Zaten şampiyon da olursak iyice gençleşmeye gitme fırsatı da doğar, senelerdir alt yapıda bir sürü kupamız var ama yukarı çıkıp istikrarlı oynayan bir oyuncumuz yok
Bahar ve Begüm'ün gelmesini bende istiyorum. Bahar'ın eli düzgün, orta mesafesi var. Begüm'ü de kesinlikle Kübra'ya tercih ederim. kadın basketbol futbol kadar geniş kitlelere ulaşan bir branş olsaydı, eminim Kübra'da Sabri Sarıoğlu'nun kadın basketbol versiyonu olarak anılırdı.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı lawbreaker

• Üye
« Yanıtla #679 : 03 Mayıs 2014, 17:57:10 »
Begümü sırf başka şubelerden birilerinin morali bozulmasın diye almayıp kübrayı tutmak zaten müthiş profesyonel bir davranıştı. Alınmasını ve yuvasına geri dönmesini en çok isteyenlerden biri benim ama baharda bir numara yok, şu son derece kısıtlı kadrosu olan takımda bile süre alamıyor, yıllardır boyu uzun diye bizle adı çıkıyor ama o da anladı 1-2 yıl önce kendi takımında bile kalmasının yolunun sosyal medyadan taraftar fanatizmi yapmak olduğunu Tuğçe hiç olmazsa genç daha potansiyelini önümüzdeki yıllarda doğru bir coachla sahaya yansıtabilir ama baharda birşey olmadığı belli.

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #680 : 03 Mayıs 2014, 18:19:58 »
bizdeki HÜLYA ve kiralık verdigimiz genç uzunlarımız BAHAR dan daha potansiyelli bence
tek gereken cesur korkmayan gençlere süre verebilçek bir koç
OLCAY, CANSU, HÜLYA, ÖZGE hatta MELİSA gibi yetenekleri üst seviyede gençlerimiz var tek eksikleri tecrübe cesaretlendirilmeleri ve süre almaları lazım OLCAY ın genç millilerde ezip gectigi rakipleri bugün takımlarında 20 dk dan fazla süreler alabilirken bizim gençler 2 saniye süre alamıyor
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı turner

• Üye
  • obrakadabra
« Yanıtla #681 : 03 Mayıs 2014, 20:07:01 »
Cappieye laf edenlerin, Alex'e edenlerle farkı yok benim gözümde.
gitmesini istemek, söylemek baska birsey

Wnbadeki performansından sonra bu seneki performansı sasırtıcı degildi zaten.
Yollar ayrılmalı
evet cappada efsanelerımızden ama artık oda zamanını doldurudu suan takıma zarar verıyor artık guzelce yollar ayrılmalı

Çevrimdışı exex

• Üye
« Yanıtla #682 : 03 Mayıs 2014, 20:18:16 »
şampiyon olsak bile cappie ve didem akın gitmeli , Gitsinler

Çevrimdışı turner

• Üye
  • obrakadabra
« Yanıtla #683 : 03 Mayıs 2014, 20:19:08 »
skylar diggins dusunebılırmı acaba ?

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #684 : 03 Mayıs 2014, 20:21:48 »
şampiyon olsak bile cappie ve didem akın gitmeli , Gitsinler

Şampiyon olursak benim tanıdığım Aziz Yıldırım kafaca basketboldan uzak olan Cappie ile sözleşme yeniler(ilerde emekli olunca takımın başına koç olarak geçmesini isterim ama kıta dışı hakkının çok değerli olduğu günümüzde Cappie ile devam etmek bile bile ladestir).
Didem Akın hükümranlığını sağlamlaştırır.
...

Çevrimdışı turner

• Üye
  • obrakadabra
« Yanıtla #685 : 03 Mayıs 2014, 20:23:23 »
Şampiyon olursak benim tanıdığım Aziz Yıldırım kafaca basketboldan uzak olan Cappie ile sözleşme yeniler(ilerde emekli olunca takımın başına koç olarak geçmesini isterim ama kıta dışı hakkının çok değerli olduğu günümüzde Cappie ile devam etmek bile bile ladestir).
Didem Akın hükümranlığını sağlamlaştırır.
yonetım degısmeden dıdo gıtmez baskan dıdoyu dıdo baskanı bırakmaz ama cappa gıdecektır

Çevrimdışı iscilveger

• Üye
« Yanıtla #686 : 04 Mayıs 2014, 12:28:57 »
Sezon içerisinde Cem Abim & Gürol Hocam ile paylaştığım bir durum vardı.Onu hala saklıyorum içimde.Yüreğim kan ağlasa da ...

Gelelim Roberto konusuna .

Ratgeber,George,Roberto .. Kalibre olarak küçümsenecek koçlar değil.Öncelikle bunun bilinmesi lazım.Çuvaldızı kendimize , kendi evlatlarımıza batıralım biraz da .. Ratgeber dışında hepsini içimizdeki 1 sarı 1 esmer 1 kumraldan oluşan kişiler harcadı .. Ratgeber ile gitmeden önce son konuşan insanlardan birisi olarak bana söylediği şeyi aynen buraya yazıyorum. ''Bazı oyuncular başarı getirse de zarar verir.Biletini kesmezseniz sarmaşıkın zehirli kolları verandadan antreye , antreden mutfağa , mutfaktan da yatak odana girer. '' demişti.

Popülist olup transfer konuşalım .

Biba-Vera-Isabella-Cappie-Matovic ile yollar ayrılacak(ayrıldı).
Angel kararını kim verecek emin değilim ama yönetim kalması niyetinde.
Birsel takımda kalır.Bu arada Birsel bu yaz Cem ile evlenecek ve bizim sülaleye gelin olarak gelecek.Akraba olacağımız için laf söylemiyorum Birsel'e :-P
Nevin'in Gs ile anlaştığını bilmeyen yoktur.
Meral şampiyon olursak bırakabilir.
Gördüğünüz üzere revizyon kapıda.
Kim gelir kim gider bilemem ... Daha doğrusu şimdi söylemenin anlamı yok.

Pazartesi geçsin konuşuruz.

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #687 : 04 Mayıs 2014, 12:43:47 »
Iskender ben evliyim yahu 8)
Hanım 2nci yi almama müsade etmez :)

Çevrimdışı iscilveger

• Üye
« Yanıtla #688 : 04 Mayıs 2014, 13:27:14 »
Iskender ben evliyim yahu 8)
Hanım 2nci yi almama müsade etmez :)

hahahahha abi tamamen çıktı aklımdan isim benzerliğiniz.Evleneceği çocugun adı da Cem görmüşsündür ara sıra salonda :)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #689 : 04 Mayıs 2014, 13:45:20 »
yok vallahai iskenderim bayan basketbol maçına gitmeyeli çok uzun zaman oldu
en son Penny varken George zamanında Caferğaya birkaç kez gitmiştim
yeni salonda hiç gitmedim
bayan basketboldan gram keyif alamıyorum , işte sadece Fenerbahçe olması sebebiyle bir ilgimiz var o da yalandan :)

evlenecek ise Allah mutlu etsin
aslında birsel evlenip evinin kadını olabilir 8)