Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2466130 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1035 : 08 Mayıs 2014, 18:42:37 »
Abi kariyerine voleybolcu olarak başladı bayada ciddi ciddi oynadı voleybol.Orta oyuncuydu yanılmıyorsam.Sonra basketbola geçiş yaptı.Alalımda gerekirse Eda falan yine yatışlarda çıkarsa Eda yerine orta oynasın.Çift yönlü oyuncu diye ben buna derim :)

Eda mı >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(
Yani Kim'in yerine falan oynar da Eda'yı kesmesi için, zor zor ;) ;) ;) ;)

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1036 : 08 Mayıs 2014, 20:23:55 »
Cem in Naz sevgisi mi
Taffman Eda sevgisi mi ?
:)

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #1037 : 08 Mayıs 2014, 20:28:35 »
UMMC FİNAL:Yabancılar:Cappy,angel,matoviç,veremeyenka,Biba.Türkler:esmeral,nevin,birsel.

ODEABANK FİNAL: Yabancılar:Cappy,angel,matoviç,veremeyenka,Biba+yakubu.Türkler: esmeral,nevin,birsel+Quanitra

1-)Gitmesi istenen veya kendi giden yabancı oyuncular:

-Cappy,angel,matoviç,veremeyenka,Biba,Yakubu

2-)Giden türk oyuncular:

Esmeral,Nevin

2 sene üst üste final oynatan oyunculardan sadece elimizde birsel ve bu sene katılan Quanitra kalacak.

Sonuç olarak:Yeni kurulacak bir kadro ile yola devam edeceğimizi varsayarsak:

1-)Yeni oluşum içerisindeki yeni transferlerin uyum süreci takıma ve takım arkadaşlarına alışması zaman alacak.

2-)Takım olma konusunda zamana ihtiyacımız olacak.

3-)Taraftarın başarı için beklemeye tahammülü var mı?

TAKIMA YENİ BİR HAVA ŞART.

Bu havayı değiştirmek için görünen yapmamız gerekenleri yapacağız.Kısa vadede başarı yakalama olasılığımızın düşük olacağını varsayarsak;Başarı ki eğer gelecekse bile uzun vadede olacağını düşünüp ona göre hareket edip ona göre davranmalıyız.

Şahsi fikrim kadın basket takımının ve taraftarlarımızı pek de umutlu ve içaçıcı günler beklemiyor.

Oturmuş kadromuz varken taurasiler,whalenler,fowlesler,tina charlesler,tamika catchingler, Epifanya Prints'ler, seimone augustuslar,
Lindsey Hardingler,Ann wautersler karşımızda tutunamayıp kupaya mendil salladılar.

İNŞALLAH oluşturulan kadro bize istediğimiz başarıları en kısa sürede getirir.

Çevrimdışı manyak fenerli

• Üye
« Yanıtla #1038 : 08 Mayıs 2014, 21:15:31 »
angeli ısrarla kömüyoruz durun bekleyin bir :)

Çevrimdışı SARI KANARYA

• Üye
  • Yer: İZMİR
« Yanıtla #1039 : 08 Mayıs 2014, 21:47:09 »
Angel için ne konuşuluyor?Angel savruk oynuyor.Rakip savunmaya lodoslama dalıyor.Şutları güven vermiyor.Takım oyununa riayet etmiyor.

Angel savunma yapsın,angel hücüm ribaund kovalayıp ortalığı karıştırsın.Angel kaptığı topları hızlı fast breakle sayıya çevirsin.Oynadığı her maç çift haneli sayılara ulaşsın.2 lik atsın 3 lük atsın.Hırslı olsun takımı ateşlesin.Angeli göndermemeliyiz.Yoksa çok arayabiliriz.

Tina Charles mı büyük yoksa angel mi?Tina Charles ayarında veya yakın Avrupalı basketçi bulunuyorsa Angel kalmalı derim.

Koç değişikliği ile oyunumuzu bir tık veya birkaç tık ileri çekebilirsek Başarı gelecektir.

Çevrimdışı manyak fenerli

• Üye
« Yanıtla #1040 : 08 Mayıs 2014, 22:41:31 »
birsel-olcay-prince
shay doron-tuğba palazoğlu
burcu çiğil-angel
jelena dubljevic-tuğce-cansu
Q-tijana ajdukovic-tina charles

benim olmasını istediğim kadro olabilecek isimleri yazdım yoksa bende donne ve taurasi gibi isimleri isteirm :) bence yönetim alsa alsa bunlar 2-3 tanesini alır zaten aldıklarının birini yazdım

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1041 : 08 Mayıs 2014, 22:47:05 »
Kapatın subeyi bizi yormadan :)

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1042 : 08 Mayıs 2014, 23:09:29 »
Angel sistem dışına çıkıyor ama tahmin edilebilirliği azaltmak açısından bu tür bir oyuncunun varlığının önemli olduğunu düşünüyorum.
Birde bize gelmeden önce Angel'ın iyi denilebilecek orta mesafe şutu vardı.
Bizde sürekli kamikaze gibi boyalı alana dalıp sayı bulması sadece oyuncu için eleştirilebilecek bir durum değil.
Şahsen iyi işleyen bir sistemde Angel'ın zaman zaman sistemin dışına çıkıp bulacağı sayıların yanında ona hazırlanacak setlerle çok daha verimli olarak kullanılabileceğini düşünüyorum.
Angel'ın takımda kalması guard tercihinin Whalen'den yana kullanılmaması ve E.Prince'i transfer etmemiz gerektiği demek(Allie Quigley'nin Biba'nın yerine alınacağını varsaydığımdan hiç o konuya girmiyorum).

1- E.Prince, Birsel, Olcay
2- Quigley, Begüm
3- Angel, Pınar, Cansu
4- Matovic* , Bahar, Tuğçe
5- Tina, Q, A.Ndour

* Miyem'i yazacaktım ama o da sözleşme yenilemiş sanırım, bende takımda kalma ihtimalini bilmemekle birlikte Matovic'i yazayım dedim.
...

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1043 : 08 Mayıs 2014, 23:12:00 »
Angel için ne konuşuluyor?Angel savruk oynuyor.Rakip savunmaya lodoslama dalıyor.Şutları güven vermiyor.Takım oyununa riayet etmiyor.

Angel savunma yapsın,angel hücüm ribaund kovalayıp ortalığı karıştırsın.Angel kaptığı topları hızlı fast breakle sayıya çevirsin.Oynadığı her maç çift haneli sayılara ulaşsın.2 lik atsın 3 lük atsın.Hırslı olsun takımı ateşlesin.Angeli göndermemeliyiz.Yoksa çok arayabiliriz.

Tina Charles mı büyük yoksa angel mi?Tina Charles ayarında veya yakın Avrupalı basketçi bulunuyorsa Angel kalmalı derim.

Koç değişikliği ile oyunumuzu bir tık veya birkaç tık ileri çekebilirsek Başarı gelecektir.
Tina Charles ayarında avrupalı yok ama ona en yakın olan,alınabilecek olan tek isim Sandrine Gruda.Onu da transfer etmek imkansız,o nedenle Tina Charles gerçekten transfer açısından elzem durumda bence.

Angel gerçekten çok iyi bir oyuncu,çok da severim ama Eurolegue'de hakemler sertliğe çok fazla izin veriyorlar bu da Angel'in bütün avantajlarını yok ediyor şutu olmadığı için.Ayrıca oyun zekası gerçekten çok düşük.Bazen oyundan çok fazla kopuyor.Aslında bizde oynadığı oyun Angel'in düzen içindeki hali.Wnba'de Angel'i baya izlemiş birisi olarak Angel'in orda tek yaptığı kendi başına oynamak,yine bizde düzen içinde oynuyordu(Wnba'deki Angel'a göre),ona şükredelim :) Bence Angel da değişmeli,ondan daha iyi avrupalı bulamayız ama ondan daha çok katkı verecek avrupalılar bile bulunabilir,yeter ki şutu olsun.Şutunun olmaması Angel'in bütün avantajlarını yok ediyor maalesef.

« Son Düzenleme: 08 Mayıs 2014, 23:24:03 Gönderen: fbkolik »

Çevrimdışı Bukefalos

• Üye
  • RWB0 & SC30
« Yanıtla #1044 : 08 Mayıs 2014, 23:37:28 »
2 senedir ne oynuyoruz angel bu düzeni bozuyor allah askına.
ondan önceki dönemler gayet faydalıydı. Savunmada bu kadar özverili bir skorer bulunmaz
Ver Lester'e, yaz deftere

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1045 : 08 Mayıs 2014, 23:44:11 »
Angel'ın şutu olmamasına katılmıyorum.
Dış şut tehditi yok kabul ama sağ ve sol forvetten üçlük çizgisinin bir adım önünden gayette iyi şutu var.
Bunu doğru kullanamamak bence oyuncudan ziyade koç başarısızlığıdır.
İki yıldır ver Cappie'nin eline şapkandan tavşan çıkarsın, Angel açık alanda yakaladı mı bitirsin diye sistemin olunca oyuncuda değersizleşiyor.
...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1046 : 09 Mayıs 2014, 00:16:33 »
Bülentçim...

Statü gereği Prince ve Quigley aynı anda sözleşme imzalayamazlar
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1047 : 09 Mayıs 2014, 00:54:07 »
Q'da öyle bir problem var mı?
Sonuçta milli takımda oynasa da Q'da kıta dışı ve devşirme?
« Son Düzenleme: 09 Mayıs 2014, 00:54:21 Gönderen: Bülent »
...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1048 : 09 Mayıs 2014, 00:58:11 »
Q'da öyle bir problem var mı?
Sonuçta milli takımda oynasa da Q'da kıta dışı ve devşirme?

Yok...

Fiba kurallarına göre 1 takımda 2 ADET sonradan pasaport değiştirmiş oyuncu olabilir ancak...

Bizde zaten Q var ancak 1 tane alabiliriz...

Ayrıca Ligde ise her takımın MİLLİ OLMASI şartı ile 2 adet devşirme imzalama tercihi var.Ancak 1 isi kadroda olur...

Ama Milli olmayan 1 devşirme ile sözleşme olur..

Q varsa Nevlin olur ama Bahar Öztürk olmaz...

Q varsa Quigley olur ama Prince olmaz aynı anda..Sadece 1 i...

Ligde aynu anda Quigley ve Prince de olmuyor...İmzalayamıyorsun...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Bülent

• Üye
    • @blntdgn84
« Yanıtla #1049 : 09 Mayıs 2014, 01:08:14 »
Kadroyu kurarken bende sana soracaktım hocam ama nasılsa hata varsa düzeltirsin diye sormayayım demiştim.
Zaten E.Prince'nin gelmesini beklemiyorum.
Celine Dumerc işide yaş anlaşılan.
O yüzden Angel ile devam edilirse(ki bence edilmeli) en büyük problemi yine Birsel'in alternatifsizliğinde yaşayacağız.
Bu sene Meral'in de olmayacağını düşünürsek büyük sıkıntı var.
...