"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Adını da yanlıs yazmısım Yazın izlemişligim var 4-5 maç. Cok erken faul problemine giriyordu. Çin'de oynadı sanırım, lig kötü olsa da oyununu geliştirmiş olması muhtemel.
Grinner ne kadar doğru bilmiyorum, menajer işi de olabilir...
yalnız ispanyol iyi oyuncu, Avrupalı...olursa iyi olur bence
Astou Ndour..Avrupa ligi editörü nielsene göre Avrupada yetişecek en iyi uzun olarak lanse ediliyordu...Yalnız zor maçlarda sorun yaşadığı söyleniyor..
o da tecrübe ile aşılır...3-5 yıllık kapatmak lazım
Valla Grinneri alırsak şu da olabilir...maçlarda 2 smaç bassa rakip mental olarak sıkılır..
Ndour için kendi gözlemlerimi yazmak isterim.Geçen sene Türkiyedeki gençler şampiyonasında İspanyayla şampiyon oldu.Hani derler ya tek başına şampiyon yaptı işte onun tanımı geçen turnuvadır.Alman milli takımındaki Nowitzkiden sonra tek başına takımını bu kadar üst düzeye çıkaran başka oyuncu görmedim.Pota altında kimse durduramadı attı kaçırdı bidaha aldı attı.İçeriyi kapattılar çıktı dışardan 3lük attı.Belkide yaşıtlarına fizik olarak çok üstün olduğu için bu kadar dominanttı ama kumaşı çok iyi.Eğer güçlenirse Avrupada son 5 yıldır Grudanın yaptığı etkiden daha fazlasını yapacaktır.Nasılsa şimdi Avrupada Grudayı veya Sanchoyu alan 1 adım öne geçer diyoruz.Gelecek senelerde de Ndouru alan 2 adım öne geçer.Alma şansımız varsa şimdi var.Yoksa ömrü boyunca Rusyadan çıkartmazlar o kızı.Şimdi alalım 5 senelik imzalayalım.1 sene belki çok katkı vermez ama sonraki senelerimizi kurtarır