"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
NDOUR un menejeri benim..Dua edin alalım çünkü karşımızdaki kedi sülalesi de peşinde onun
@ismailsenol Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı dört sezonun ardından tekrar Türk antrenörle çalışmayı planlıyor. İlk görüşülen isim Yücel Platin.
Değil..İçimizden birini istiyor Aziz Yıldırım.
Ben anlamadım Murat hocam, ne demek istedin ?
Birkaç gündür buraya yazdıklarımı derleyip toplayıp Necdet Babaya yolladım.Gerek Ndour ve Prince gerekse Whalen-Tina 2lisinin yanlış olduğu düşüncesinde bana tamamen katıldığını söyledi.Şuan gerekli görüşmeler yapılıyor heyecanla bekliyorum dedi.Ndourla ciddi ciddi ilgileniyoruz galiba.Yanlız sadece Ndourla kalmayacak baya sağlam isimler gelecek gibi.Bütçe düşürme falan olacağını sanmıyorum
Bizim Cem'i yapacaklar galiba takımın başına
Bayanlardan anlarım çok iyi idare.ederim ama bayan basketboldan hiç anlamamEger hoca olursam 3 tanr yardimci alırım. 1 -erdenay 2 - murat 3- casak Murat olayı götürür.ama muratin mental sorunları var ben kontrol ederim onu Erdenay a scout.ekibi başı yaparımCasak , sinirlendigim zaman devamli casaka.sarar oni döver rahatlarim
İsmi cins olan spor gazetesi Yücel Platin ile sözleşme imzalandı diye haber geçmiş.Haber resmiyete kavuşursa diyerek; düşük bütçeli, kısıtlı imkanlarla oluşturduğu takımlarda ki başarılarını baz alarak kendisini beğenen azınlıktanım.Lakin şimdiye kadar hiç kadın takımı çalıştırmaması büyük handikap.Ertuğrul Erdoğan'a da itirazım olmaz.Yanlış bilmiyorsam kadın takımında da çalışmışlığı vardı(alt yapılarda).