murat kardeş seni memnun etmek zor herşeyi eleştriyorsun kimi alsınlar önerin nedir ? %100 başarılı olurmusun önerilerinde takım harika olacakmı ? herkesi küçümsüyorsun koçu yedin bitirdin yönetimi yedin bitirdin menajeri yedin bitirdin sana göre kimse bilmiyor herşeyi sen biliyorsun çok iyi birisin belli oluyor sohbetlerinden ama sana göre kimse birşey bilmiyor haksızlık yapıyorsun gibi geliyor bana
Ben şimdi bu çıkışı anlamadım kusura bakma...
Herşey günlük gülistanlık ta bizim mi haberimiz yok...
Ben bir şey bilmesemde çok şey bilsemde bunun Fenerbahçeye hiçbir faydası yok...Açıkçası burada bilgi paylaşmaktan başka bir işe yaramıyor...
Ben Koçu suçladım evet..Hatta oyuncuları suçladım evet..Hatta yönetimi de suçladım evet...Neden bunu yapmayalımki...
Ezeli rakibine 1 senede 3 kupa kaptırıp adamların Avrupanın en büyüğü olmalarını seyreden yönetimi mi eleştirmeyelim?
Takım içinde ağırlığı olan ve takım içindeki kutuplaşmalara izin veren idari kadroyumu eleştirmeyelim?
Yoksa Bana göre yanlış transfer stratejisi uygulayan ve takımı Guardsız oynatan STAFFI mı eleştirmeyelim?
Sahada benliğini ortaya koymayan ve şımarık çocuk gibi davrananan rezillik çıkaran oyuncularımı eleştirmeyelim?
Takıma hiçbir katkısı olmayan koçu mu?
Napalım Aman ne güzel al gülüm ver gülüm mü yapalım!
İsminizi bilmiyorum Benim adım Murat Kaya naçizane sadece Bayan Basketbol konusunda bilgim vardır bir de Voleybol farkındaysan Erkek Basketbola pek iletide yazmam..Anlamadığımdan değilde pek takip edemediğimden...
Size bir tavsiyem var yanlış anlamazsanız bu herşeye OKEY diyen taraftar varlığını görün ve bizim onlardan olmadığımıza kanaat getirin..Ben sezarın hakkını sezara verdim senelerdir..Lakin Sezar öldü ve artık YAŞASIN YENİ KRAL ZAMANI geldi..öZELLİKLE BU ŞUBE genelinde!
12 milyon dolara takım kuruyorsun Gs seni geçiyor ve Murat Beğenmiyor oluyor...