Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2361286 defa)

Tugrul, kenz ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1410 : 11 Mayıs 2014, 14:19:03 »
tamam transferleri kim yapıyor ? didem akınmı ?

Birtek Ratgeber zamanında o istedi aldık...Horakova ve Macar 4 numarayı..Şu an kim yapıyorsa o...

Bu takımın patronu didem akındır..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1411 : 11 Mayıs 2014, 14:20:55 »
evet taze sıcak bilgiler....Fırından yeni çıktı...Ndour'u almışız,1 milyon $ civarı da bir buy out'u varmış...(Mışlı yazıyorum, çünkü 3.şahıstan öğrendim...Yalnız Ndour, Senegal asıllı olduğu için çifte vatandaş sayılıyormuş ve o yüzden oynatılamıyormuş direkt...Ama bizimkiler itiraz edecekmiş federasyona, İspanyol sayılması için...federasyon da kabul eder dediler ve o zaman Galatasaray'da da  aynı durumda olan Sancho Lytlle'ın da önü açılacakmış...GS Lytlle'ın çifte vatandaşlığından dolayı devşirme oynatamıyormuş ama olsa da olmasa da takım tutmak istiyorlar...Murat yazmıştı, Kelsey Bone için de bir girişimleri yok ama Ndour'u istemişler, ama bizimkiler elini çabuk tutup, bitirmişler işi...Uzun vadeli ve çok da iyi bir transfer yaptık...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #1412 : 11 Mayıs 2014, 14:21:59 »
evet taze sıcak bilgiler....Fırından yeni çıktı...Ndour'u almışız,1 milyon $ civarı da bir buy out'u varmış...(Mışlı yazıyorum, çünkü 3.şahıstan öğrendim...Yalnız Ndour, Senegal asıllı olduğu için çifte vatandaş sayılıyormuş ve o yüzden oynatılamıyormuş direkt...Ama bizimkiler itiraz edecekmiş federasyona, İspanyol sayılması için...federasyon da kabul eder dediler ve o zaman Galatasaray'da da  aynı durumda olan Sancho Lytlle'ın da önü açılacakmış...GS Lytlle'ın çifte vatandaşlığından dolayı devşirme oynatamıyormuş ama olsa da olmasa da takım tutmak istiyorlar...Murat yazmıştı, Kelsey Bone için de bir girişimleri yok ama Ndour'u istemişler, ama bizimkiler elini çabuk tutup, bitirmişler işi...Uzun vadeli ve çok da iyi bir transfer yaptık...

Ndour Devşirme değil abi..İspanyol..O konuda bir sıkıntı olmaz.Zaten Lytlee devşirme statüsünden oynamıyor..EU statüsünde...

Bone-shavonte onlarda kıta dışı...
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2014, 14:23:08 Gönderen: murat kaya »
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı manyak fenerli

• Üye
« Yanıtla #1413 : 11 Mayıs 2014, 14:24:20 »
bu sene didem akın tek etkili olduğu konu angelın kalması oda yönetim istedi arabulucuk yaptı başka birşeyede karışmıyor transferleri yapanda başkan mahmut uslu isfendiyar zülfikari

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1414 : 11 Mayıs 2014, 14:26:01 »
Ndour Devşirme değil abi..İspanyol..O konuda bir sıkıntı olmaz.Zaten Lytlee devşirme statüsünden oynamıyor..EU statüsünde...

Bone-shavonte onlarda kıta dışı...

Çifte vatandaş sayılıyor dediler...Federasyondan izin alınması gerekiyormuş..Sancho'da aynı problem varmış

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1415 : 11 Mayıs 2014, 14:26:38 »
1 milyon dolar çok para.O kadar buy-out veripte 2-3 yıllık imzalanırsa rezalet olur.En az 5 yıllık imzalamak lazım.Ndour bu arada İspanyol abi.İspanyanın alt yaş turnuvalarında oynadığı için devşirme sayılmıyor

Doğrudur ama ben bana anlatılanı aynen yazdım buraya

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #1416 : 11 Mayıs 2014, 14:27:41 »
Çifte vatandaş sayılıyor dediler...Federasyondan izin alınması gerekiyormuş..Sancho'da aynı problem varmış

Profosyonel çıkışı Avrupalı oluyor o yüzden sorun yok.Yanlış bilgilendirme...Sancho dada problem yok...O da Avrupalı zaten..Lakin sancho varken başka bir Avrupalı devşime alamıyorlar!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1417 : 11 Mayıs 2014, 14:38:16 »
Ertuğrul Erdoğan, henüz teklif gelmediğini söyledi ama o da bir şeyler duymuş...Teklif gelirse de Fenerbahçe ile pazarlık yapmam, gel denirse giderim dedi...

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1418 : 11 Mayıs 2014, 14:42:06 »
Ndour super..
Quigley kesin mi?
Yani quigley-angel-ndour ve Charles...muhtemelen bir tane daha 2-3 numara alinabilir...kim olacak acaba?

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Üye
« Yanıtla #1419 : 11 Mayıs 2014, 14:45:36 »
Bu arada ndour devşirme felan olmaz.bildiğin İspanyol..EU oynar..yoksa sanchoda devşirme olur..sanchobeu oynuyor biliyorum..

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1420 : 11 Mayıs 2014, 14:45:46 »
Bu arada Tina Charles için özür dilerim, Bosman olayı yok..Yanlış bilgiymiş...Murat Kaya'nın dediği gibi ABD Milli olduğu için Bosman olmuyor

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1421 : 11 Mayıs 2014, 14:46:34 »
Bu arada ndour devşirme felan olmaz.bildiğin İspanyol..EU oynar..yoksa sanchoda devşirme olur..sanchobeu oynuyor biliyorum..

Valla benim bildiğim de o ama bana olay o şekilde anlatıldı....

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #1422 : 11 Mayıs 2014, 14:49:02 »
4) 2012-2013 sezonundan itibaren, bir takım, bir sezon içerisinde doğumdan sonra uyruğunu herhangi bir sebeple değiştirmiş yabancı sporcular arasından en fazla bir tanesini sonradan geçtiği uyruğuyla TBF’ye tescil ettirebilecektir. Bu kotaya, Türk Milli Takımlarında yer alan sporcuların dışında kalan Türk vatandaşlığını elde etmiş sporcular da tabi olacaktır.

Bakın devişme statüsü...

MEALİ: Lytlee varsa Başka Avrupa pasaportlu devşime yok...Lytlee varsa Bahar Öztürk yok...Lytlle varsa anca Nevlin olur...

Meali:Biz eğer Q yu tutarsak bir tane daha devşirme alırız Avrupadan..Mesela Quigley...
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #1423 : 11 Mayıs 2014, 14:53:20 »
4) 2012-2013 sezonundan itibaren, bir takım, bir sezon içerisinde doğumdan sonra uyruğunu herhangi bir sebeple değiştirmiş yabancı sporcular arasından en fazla bir tanesini sonradan geçtiği uyruğuyla TBF’ye tescil ettirebilecektir. Bu kotaya, Türk Milli Takımlarında yer alan sporcuların dışında kalan Türk vatandaşlığını elde etmiş sporcular da tabi olacaktır.

Bakın devişme statüsü...

MEALİ: Lytlee varsa Başka Avrupa pasaportlu devşime yok...Lytlee varsa Bahar Öztürk yok...Lytlle varsa anca Nevlin olur...

Meali:Biz eğer Q yu tutarsak bir tane daha devşirme alırız Avrupadan..Mesela Quigley...

Nevlin'in Avrupa pasaportu var mı...Bahar'dan farkı yok ki, yazarken dank etti, pardon ya...Nevin tc milli 
« Son Düzenleme: 11 Mayıs 2014, 14:57:44 Gönderen: tafmann »

• Üye
« Yanıtla #1424 : 11 Mayıs 2014, 14:55:00 »
Hayir sorun yok bizim için..q milli olduğu için ndour oynar...ayni şekilde quigleyde oynar...ama 3 u birden olmayabilir..
Mesela Sancho ve nevin olur...Sancho ve q olur..ama Sancho ve melisa can yada Barbara Turner olmaz..