Basketbol Kadin takimimiza artik Avrupa'da başarılı olmuş kadın takımı hocalarını getirmemiz bence imkansız
çünkü dışarıdan bakılınca gayet kariyerli koçların gelip genelde ilk senelerinde kovuldukları bir takım olduk ve aklı başında hiçbir koç en son şansı değilse bize gelmez
benim şahsen Didem Akın ile ilgili en somut şikayetim bu menecer olarak
tabii koçların burada 2 yıl kalabilenleri de nasıl kalıyorlar, kaldıklarında ne gibi tavizler veriyorlar ve neden antrenör takımı olamıyoruz konuları da koçun problemi gibi gözükse de bizim durumumuzda menecerin marifetleri...
özellikle bu sene iyice zıvanadan çıkan ver topu Cappie'ye o birşeyler yapar oyun planımız gerçekten eldeki çok özellikli oyuncuları hemen hemen hiç takım gibi oynatamamıza sebep oldu.
Bu sene Cappie nin olmadığı ve zor geçer denen maçların çok kolay geçmesi ve özellikle F8 ve final maçlarında Cappie kenardayken Esmeral ve Birsel'in skorer kimliğe bürünmeleri de hep bu yüzden
elimizdeki oyuncular bildikleri, becerdikleri ve sevdikleri basketbolu unuttular Cappie ye verilen ortasahadan isolation game oynama yetkisi yüzünden
benim önümüzdeki seneden tek beklentim Begüm'ün geri alınıp, Begüm, Olcay ve Cansu (diğer gençler de az az) nun çok süre alıp basketbol takımını taşıyacak kıvama gelmeleri
Tuğçe'nin bir kez de takım oyunu içerisinde denenmesi, Kübra nın takımdan gönderilmesi vs vs
Gs çok adam kaybediyor ve ligi geri alabiliriz belki ama Avrupa'da her sene böyle fırsat çıkmaz, bu sene ve kaçırdığımız balık, rakipten yediğimiz gol ile umarım uzun süre sıkıntı yaşamayız...
Vakıfbank a kaybettiğinin ertesi senesinde Avrupa şampiyonu olan Fenerbahçe kadın voleybol takımı yine de kaybıyla üzüntü veriyor (ilk olma fırsatını teptik) ama yine de tesellisi güzel olmuştu
hayırlısı