Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2359158 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı turner

• Üye
  • Yer: istanbul
  • obrakadabra
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #1665 : 18 Mayıs 2014, 14:30:49 »
Aldı Dinamo ve Nadezna dan 800 bin dolarlık aldı..Bizden aldığının 2.5 katı.
evet aldı ama kabul etmedı yarı paraya fenerbahcede oynarım diyor
Her sabah özgürlüğe doğar FENERBAHCE

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #1666 : 18 Mayıs 2014, 14:35:26 »
Abi benim bildiğim bizde 600 bin civarına oynuyor, Rusya'dan 1 milyon üstü teklif almış ama gitmek istemiyor.

Şimdi Angel'ı dünyanın en iyi oyuncuları arasına yazabiliriz herhalde.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #1667 : 18 Mayıs 2014, 14:42:58 »
Abi benim bildiğim bizde 600 bin civarına oynuyor, Rusya'dan 1 milyon üstü teklif almış ama gitmek istemiyor.

Şimdi Angel'ı dünyanın en iyi oyuncuları arasına yazabiliriz herhalde.

450 bin dolar Ercan..600 e oynayan o Cappie denen zaat
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #1668 : 18 Mayıs 2014, 17:48:36 »
ANGEL ne ara nasıl rusyadan teklif alacaktı anlayamadım bize geldigi günden bu yana hiç boşta kalmadı ya sezon başı ya sezon sonuna dogru sözleşmesini uzattık bitmeden uzattık yani ilk kez böyle bir durum oldu büyük ihtimal yine uzatmışızdırda finalleri kaybedince acıklamayı biraz geciktirmişlerdir
bu takım hiç geciktirmedi transferi liğ bittiginde gelecek yılın kadrosu kurulmuş oluyordu büyük ihtimal yine öyledir sadece tepkilerin dinmesi  ve başkanın durumununun belirsiz olması bekletiyordur
süpriz olarakta ülkemizde olacak şampiyonada öne cıkan bir oyuncu olursa teklif gider bence yoksa takım bellidir
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1669 : 18 Mayıs 2014, 19:00:00 »
450 bin dolar Ercan..600 e oynayan o Cappie denen zaat

Cappie 1 alıyordu benim bildiğim.... ABD'ye döndükten sonra gelmesi için başkan o kadar büyük paralar verdi ki, geri çeviremedi

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
« Yanıtla #1670 : 19 Mayıs 2014, 00:02:40 »
Anladığım kadarıyla kimse Angel'ın ne kadar para aldığını ne kadar dolarcık aldığını bilmiyor. Herkes farklı bir rakam söylüyor. Benim de aklım karıştı.  İkincisi de sanırım şu basketbol haber siteleri uyuyor galiba. Baksanıza meğer Angel'ı kimler istiyormuş da ne benim nede şu haber sitelerinin haberi olmamış. İlginç. Bundan sonra bu haber sitelerine de güvenmeyecem. Çünkü hiç bir işe yaramıyorlar. Kulüpler açıkladıktan sonra herkes o transferi sayfasına koyar yani. ÖRN: Basket dergisi, Basket faul , 3puan.com v.b siteler hepsi kış uykusuna yatmış. Bir işi doğru düzgün beceremiyorlar. Onlar hariç tabi birde ben herkes Angel'a Rusya'dan talip olduğunu biliyor. Demek ki bu siteler bir işe yaramıyor ve İşe yaramaz sitelere bakmanın bir manası yok . Voleybol siteleri gibi çalışamıyorlar. Bakın Voleybolextra'ya. Valla arı gibi çalışıyorlar. Transfer konusunda ne dedilerse çıktı. Helal olsun onlara. Fonteles daha açıklanmadan ilk bu siteden öğrendim Castellani tranferi ile beraber. Bakalım Cappy ve diğer yabancılar hangi kulüplere gidecekler. Asıl benim korkum yerli oyuncuları da kaybedeceğiz. umarım böyle bir şey olmaz...

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
« Yanıtla #1671 : 19 Mayıs 2014, 00:10:06 »
Bir şey daha söylemek istiyorum. Lütfen transfer haberleri ile ilgili bir  bilgi veriyorsanız haber kaynağınızı da söyleyin ki daha da mutlu olayım. Hem gidenlerle ilgili hem gelenlerle ilgili hemde gelecek olan veya gidecek olan dedikodularla ilgili.

Ben şimdi valla şu oyuncuya şu takım bu kadar teklif etmiş de kabul etmemiş . Şu oyuncu gidecekti de hayır FB benim evim,yuvam ben asla buradan ayrılmam dünyaları da verseniz olmaz aslaaaaa gibi. Ya arkadaşlar bu oyuncular profesyonel oyuncular hele ki yabancılar. Onlar para kazanmanın peşindeler. eğer birileri 2,5 katı veriyorsa Naz ve Emre Batur gibi kaçarak giderler. Kısa spor hayatlarında ne kadar fazla kazanırsak o kadar kardır diyorlar. Geleceklerini kurtarmanın peşindeler. Şimdi her şey para değildir kimse demesin. Spor hayatında her şey paradır. Kimse babasının hayrına oynamıyor taaaaa Amerika'lardan ya da başka bir yerlerden gelip de gönül hatır  için oynamazlar. Neymiş 800 vermişler gitmek istememiş ve 2,5 katı inanması çok zor. Hadi fb'de 800, isteyen takım 900 verdi o zaman anlarım 100 bin için istemeyebilir ama 2,5 katı. 2,5 katı verecekler ve gitmek istemeyecek işte ben buna gülerim. Ayrıca da bu takımların hiç bir hedefi yok tek hedefleri  8'li finallere kalmak olursa yarı final hepsi o. Angel'da zaten giderse böyle takımlara gider. Daha doğrusu böyle takımlar ister. Hedefleri şampiyonluk olan takımlar pek tercih etmezler.
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2014, 00:18:40 Gönderen: şhn-plt »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1672 : 19 Mayıs 2014, 00:26:16 »
 Basket dergisi, Basket faul , 3puan.com v.b

gibi siteler transfer için mi var sadece ?
böyle bir bakış açısı olabilir mi yahu tamam görmezden gelmeye çalışıyorum yazdıklarını çünkü bay Ağrak beni görmezden gel dedin de yok olmuyor görmezden gelmeyi başaramıyorum :(

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
« Yanıtla #1673 : 19 Mayıs 2014, 00:47:12 »
Basket dergisi, Basket faul , 3puan.com v.b

gibi siteler transfer için mi var sadece ?
böyle bir bakış açısı olabilir mi yahu tamam görmezden gelmeye çalışıyorum yazdıklarını çünkü bay Ağrak beni görmezden gel dedin de yok olmuyor görmezden gelmeyi başaramıyorum :(

:) Hayır tabiki sadece transfer haberleri için yoklar ama aynı zamanda transfer haberlerini de veriyorlar. Çünkü görevlerinden birisi de o. Mesela Teodosiç- A. Efes transfer dedi konusunu bu  üç sitede yer verdi sayfalarında. Demek ki duyumları veya çalışmaları varsa veriyorlar.

Ayrıca neden kızıyorsun ki anlamıyorum yani. Ben fikrimi söylüyorum ve doğruları söylüyorum siz de buna kızıyorsunuz . Nasıl bir bakış açısı olmalı söyleyin de bari bende öğreneyim. Hep tartışma yaratıyorsunuz ya size inanamıyorum.
« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2014, 00:47:33 Gönderen: şhn-plt »

Çevrimdışı şhn-plt

• Üye
« Yanıtla #1674 : 19 Mayıs 2014, 00:50:55 »

görmezden gelmeye çalışıyorum yazdıklarını çünkü bay Ağrak beni görmezden gel dedin de yok olmuyor görmezden gelmeyi başaramıyorum :(
Eğer kendinizi kontrol etmeyi başarırsanız ve sabır göstermeyi öğrenirseniz emin olun görmezden gelmeyi de başarabilirsiniz. Aksi halde ya kendinizi yiyip bitireceksiniz yada sözlerinizle beni :)

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1675 : 19 Mayıs 2014, 01:29:26 »
Valla kadin basketbolunu bilmiyorum ama Ruslarin kadin voleybolundaki oyuncular bizde de olsa, nokta atis yapmamiza da gerek olmaz :)
Ben de bu yüzden Rusların sporuna hayranım abi :) Adamlar çok iyi oyuncu yetiştiriyorlar yetmiyor bir de yabancı oyuncuda tam nokta atışı yapıyorlar,başarıyı sonuna kadar hak ediyorlar.Gerçekten Ruslardan biraz birşeyler kapmalıyız diye düşünüyorum,biz kendimizi olmuş gibi görüyoruz ama daha bizim 40 fırın ekmek yememiz gerekiyor.Bir de İspanyollar var tabi.Ruslar gibi İspanyollarda çok iyidir bu konuda.Bu 2 ülkeden spor anlamında öğrenmemiz gereken tonla şey var daha,biraz onların başarıyı nasıl yakaladığını,hangi tip kadrolarla hangi tip oyuncularla başarıyı yakaladığını incelesek çok yararını göreceğiz ama hep kendi bildiğimizi uyguluyoruz.

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #1676 : 19 Mayıs 2014, 01:49:45 »
:) Hayır tabiki sadece transfer haberleri için yoklar ama aynı zamanda transfer haberlerini de veriyorlar. Çünkü görevlerinden birisi de o. Mesela Teodosiç- A. Efes transfer dedi konusunu bu  üç sitede yer verdi sayfalarında. Demek ki duyumları veya çalışmaları varsa veriyorlar.

Ayrıca neden kızıyorsun ki anlamıyorum yani. Ben fikrimi söylüyorum ve doğruları söylüyorum siz de buna kızıyorsunuz . Nasıl bir bakış açısı olmalı söyleyin de bari bende öğreneyim. Hep tartışma yaratıyorsunuz ya size inanamıyorum.

"doğruları söylüyorum siz de buna kızıyorsunuz." cümlesi garip bir cümle.  Tamam herkes doğru olduğuna inandığı şeyleri söylüyor ama ben en doğrusunu biliyorum gibi garip bir kafaya girmemek lazım asla. Ayrıca Rusya'da UMMC'den başka hiçbir takım bizim kadar yatırım yapmıyor. Yani Angel Avrupa'nın kadro bakımından en iyi 2. takımının ABD'lisi. 

« Son Düzenleme: 19 Mayıs 2014, 01:50:52 Gönderen: phenom_07 »
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı onder35

• Üye
« Yanıtla #1677 : 19 Mayıs 2014, 05:37:43 »
Begüm'e sevinirim gerçekten

Bizim takımı seyredip en büyük sorun Angel mış gibi gelip yorum yapmak gerçekten çok garip

bizim takımın top hücumda zaman kullanma sorunu var, hızlı hücum yapılmıyorsa top 16-17.saniyede Cappie ye geliyor ve o da 2-3 saniye gelene kadar oyalanıp isolation game oynuyor

Angel ve diğer oyuncular ya son 1-2 saniyede top ellerinde patlayınca ya da hücumun ortalarında eğer topu verirlerse bir daha geri gelmeyeceğini bilerek top alıyorlar

Cappie yerine Biba olsaydı finallerde farkı görürdük

O yüzden Cappie kalırsa kim gelirse gelsin farketmez diğer yabancılar aynı hüsranı yaşarız

Cappie gidecekse Angel iyi bir kısa rotasyonuyla kariyer senesini yaşar

Valla en son geçen hafta neyse onu biliyorum...Yabancılar için Murat da istenilen isimlerde sıkıntı var dediydi...Yerlilerden Begüm Dalgalar var bildiğim, şu Soma faciası işleri biraz öteletti

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1678 : 19 Mayıs 2014, 08:23:21 »
Eğer kendinizi kontrol etmeyi başarırsanız ve sabır göstermeyi öğrenirseniz emin olun görmezden gelmeyi de başarabilirsiniz. Aksi halde ya kendinizi yiyip bitireceksiniz yada sözlerinizle beni :)
Ahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahah

:) :) :)
Cidden sabah sabah çok güldüm. Allah razı olsun

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1679 : 19 Mayıs 2014, 08:26:33 »

Yok yahu ben kizmiyorum
Niye kizayim benim burada kimseye karşı bir üstünlüğüm yok ki tartışıyoruz yahu forum burası
Ama neyse ercan yazmış ben onun yazdığına katılıyorum deyim mevzu uzamasin