Bir şey daha söylemek istiyorum. Lütfen transfer haberleri ile ilgili bir bilgi veriyorsanız haber kaynağınızı da söyleyin ki daha da mutlu olayım. Hem gidenlerle ilgili hem gelenlerle ilgili hemde gelecek olan veya gidecek olan dedikodularla ilgili.
Ben şimdi valla şu oyuncuya şu takım bu kadar teklif etmiş de kabul etmemiş . Şu oyuncu gidecekti de hayır FB benim evim,yuvam ben asla buradan ayrılmam dünyaları da verseniz olmaz aslaaaaa gibi. Ya arkadaşlar bu oyuncular profesyonel oyuncular hele ki yabancılar. Onlar para kazanmanın peşindeler. eğer birileri 2,5 katı veriyorsa Naz ve Emre Batur gibi kaçarak giderler. Kısa spor hayatlarında ne kadar fazla kazanırsak o kadar kardır diyorlar. Geleceklerini kurtarmanın peşindeler. Şimdi her şey para değildir kimse demesin. Spor hayatında her şey paradır. Kimse babasının hayrına oynamıyor taaaaa Amerika'lardan ya da başka bir yerlerden gelip de gönül hatır için oynamazlar. Neymiş 800 vermişler gitmek istememiş ve 2,5 katı inanması çok zor. Hadi fb'de 800, isteyen takım 900 verdi o zaman anlarım 100 bin için istemeyebilir ama 2,5 katı. 2,5 katı verecekler ve gitmek istemeyecek işte ben buna gülerim. Ayrıca da bu takımların hiç bir hedefi yok tek hedefleri 8'li finallere kalmak olursa yarı final hepsi o. Angel'da zaten giderse böyle takımlara gider. Daha doğrusu böyle takımlar ister. Hedefleri şampiyonluk olan takımlar pek tercih etmezler.