osstu @osstu 12 dk.
@hocvanpankez bu doğru bir soru. ben henüz bu koçu çok iyi tanımıyorum. ama iniguez den iyi olduğunu düşündükleri için aldılar. güvenmeliyiz
Sohbeti göster Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla
osstu tarafından retweetlendi
Steve McQueen @hocvanpankez 14 dk.
@osstu bu seneki kadroda yeterliydi ama sonuc fiyasko önemli transferlerden biride koc o nasil bir isim?
osstu @osstu 14 dk.
Delle Donne bekleyenleri üzdüğüm için özür dilerim ama işte gereksiz yere dedikodu ile beklenti yaratanları bu yüzden eleştiriyorum !...
Aç Yanıtla Retweetle Favorilere ekle Daha fazla
osstu tarafından retweetlendi
Volkan Üstüyıldız @volkan3 19 dk.
@osstu unıversıteyı bıle delawere'de okudu bu yuzden
osstu @osstu 18 dk.
Ndour + yeni uzun + Q bu mevki için yeterli değil mi sizce

Angel + Biba
Birsel + yeni Avrupalı

Transferler henüz bitmedi ayrıca !...
osstu @osstu 24 dk.
D.Donne için gerekli girişimler yapıldı aslında ama kadının özürlü bir kardeşi var ve şehir dışına dahi gitmek istemiyor Yönetimin ne yapsın
osstu @osstu 27 dk.
Oyun kurucu için ise bir Avrupalı isim belirlendi %99 bitti ancak yine tam netleşmediği için isim veremiyorum. Ama isimler belli...
osstu @osstu 29 dk.
Ancak şöyle bir ipucu verebilirim kıta dışı oyuncumuz 5 numara ve hepinizin tanıdığı hayır diyemeyeceğiniz bir oyuncu !...
osstu @osstu 31 dk.
Kıta dışı tercihimizi uzun oyuncudan yana kullanacağız. İsmini sormayın. Bugün henüz transfer %100 netlik kazanmadığı için isim veremiyorum
osstu @osstu 32 dk.
Artık kıta dışı oyuncumuz %99 belirlerdi. Delle Donne sevenler üzülecek ama o isim Delle Donne değil...
osstu @osstu 34 dk.
Öncelikle 2 gün önce sizlere kıta dışı oyuncu tercihimizi oyun kurucu mu yoksa uzun oyuncu olarak mı kullanağımızı bilmediğimi söylemiştim.
osstu @osstu 35 dk.
Öncelikle hepnizin Delle Donne ile ilgli gelişmeleri merak ettiğinizi bilyorum. Özellikle de İsfendiyar beyin twitter listesine eklenmesiyle
osstu @osstu 38 dk.
Arkadaşlar Kadın Basketbol takımı ile ilgili bazı gelişmeleri paylaşacağım. Bakalım verdiğim bilgiler beklentilerinizi karşılayacak mı