Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2357811 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2010 : 26 Mayıs 2014, 18:23:53 »
İlk önce su amerikai sayisi kaç olacak lig ve avrupa da onun netlesmesi lazim...bir değişim olabilir statulerde gibime geliyor nedense...çünkü baydi bu sistem artik her takimi...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2011 : 26 Mayıs 2014, 18:28:59 »
Galatasaray Sancho ile uzattı galiba ama Işıl ile durumları hala karışık,Ruslar sağlam sözleşme yapmışlar,kalması için 2.5 milyon € ödemesi gerekiyormuş  Galatasaray'ın,yaklaşık Maya Moore'nin Çin'den aldığı paraya denk geliyor bu :) Ah keşke Sancho'yu biz alsaydık,ben de çok isterdim,Ndour-Sancho ikilisi kaya gibi olurdu her yönden ama kaldı Galatasray'da.Dubljevic de olsa hiç fena olmaz,o da çok iyi bir 4 numara,hatta hücumda çok daha iyi katkı verir Sancho'dan,onu alsak keşke.

Bir de guard için Nika Baric ismi hiç geçmiyor ya,bir tek ben çok beğeniyorum heralde Baric'i :) Kulüp hiç düşünmüyor onu galiba.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2012 : 26 Mayıs 2014, 18:30:02 »
yabancı oyuncu bakıyoruz ama yerli kadromuz da yeterli değil onun için bir çalışma var mı acaba ?

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #2013 : 26 Mayıs 2014, 18:30:09 »

Abi Griner veya Fowles olacağına 50 kere Tina Charles olsun zaten.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Ben aslında ilk Sanchoyu olmazsa Tinayı tercih ederim ama anlamak mümkün değil şubenin ne yaptığını

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #2014 : 26 Mayıs 2014, 19:20:27 »
Grinner büyük balon bence smaç basabildigi için baya unlu oldu ama son senelerdir pek adini okumadim belki de ben dikkat etmemis olabilirim.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2015 : 26 Mayıs 2014, 19:28:41 »
Tina gelecekse pek mantıksız değil. Zira geçen gün de yazdım. Uzun hamlesi daha mantıklı şu an için diye. 4 uzun gidiyor, yerlerine gelen sadece Ndour var. N Dour - Tina ikilisi avrupanın en iyi çember altı olur. Gsnin Nevriye Sanco ikilisini de ezer geçeriz. Parker-Gruda ikilisi de üstünlük kuramaz bize.
Della Donne de gelmek istememiş olabilir. Ocak'ta gelmek istemiş de olabilir. Öyleyse o tarihe kadar Tina-Angel oynar. Della Donne de gelince 3ünden ikisi o anki form,sakatlık ve daha bir çok etkene göre tercih edilir.

Çevrimdışı turner

• Üye
  • Yer: istanbul
  • obrakadabra
« Yanıtla #2016 : 26 Mayıs 2014, 19:45:30 »
o ısmı gecen uzun buyuk ıhtımalle tina dır ama gaurd kım acaba bence eldebirnk olabılır
Her sabah özgürlüğe doğar FENERBAHCE

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
« Yanıtla #2017 : 26 Mayıs 2014, 20:02:24 »
o ısmı gecen uzun buyuk ıhtımalle tina dır ama gaurd kım acaba bence eldebirnk olabılır
Ben düşük profil biri olur diye düşünüyorum Birsel hanımı üzmek istemezler.

Çevrimdışı onee

• Üye
  • Yer: İzmit-Denizli
    • orhanyet
« Yanıtla #2018 : 27 Mayıs 2014, 10:10:02 »

Astou ndour 2 yil fenerbahce de.site acikladi

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2019 : 27 Mayıs 2014, 10:25:21 »
3 yıl deniyordu. 2 yıllık imzalamış. Hayırlı olsun. Önemli bir transfer.

Çevrimdışı onder35

• Üye
« Yanıtla #2020 : 27 Mayıs 2014, 12:10:45 »
Twitter'dan osstu'ya da yazdım ama işne gelmeyen ya da cevaplayamayacağı soruları maalesef yok sayıyor

Biz geçen sene finalleri 4 numaramız olmadığı için kaybettik!

Ben Vera'yı çok beğenmeme rağmen bence o dahi hücumda ideal 4 numara değil (daha çok şut atan 5) topla driplingle potaya yüklenme vs minimum yapıyordu ama yine de bu takım kadrosu içerisinde 30+ dk oynayarak takım dengesini kuruyordu

Final maçında aynı geçen seneki final gibi hem 4 ümüz olmayıp hem de 2 numaramız çok kötü oynayınca gerisi detay oldu ve kaybettik

Bu sene ise söylenen transferler doğruysa yani kalan kıtadışı hakkımız 5 numara olacak ve Avrupalı 1 numara aranıyor ise bu sene de şimdiden özellikle Avrupa'da 2 numaradan kaybedeceğimizi söyleyebilirim

Esmeral ve Cappie'nin gittiği takımda 2 numara boşaldı demektir. Biba 2-3 oynasa da asla Amerikalı skorer 2 numaraları tüm maç tutamaz savunamaz.

Hücumda Birsel zaman zaman 2ye kaysa ve skor olarak Cappie katkısı yapsa bile zaman zaman asla o da 2 numarayı savunamaz

Olcay isemaalesef henüz ne 1 ne 2 numarayı tam anlamıyla oynayabiliyor. Bu sene onun için çok kritik bir sene

ligde ve avrupada önemsiz 1-2 maç kaybetmeyi bile göze alıp Cansu ve Olcay'ı rotasyona 10+dk ile katmamız gerekiyor ki uzun vadede iş yapabilsinler

İdeali skorer ve fiziksel mücadeleden kaçmayan bir 2 numara Amerikalı ve Tuba'yı alıp 1 numara olayını Birsel, Olcay ve Melisa Korkmaz ile çözmek

biz son 2-3 senedir 4-5 yerleşimi yerine 5-5 yerleşimi ile oynuyoruz ve rakiplerin skorer 4 numaralarına maçları kaybediyoruz (Parker, Lytlle)

Bunu görmeyip yine aynı uzun yapılanmasını yapan yaptıran kim varsa ellerine sağlık

Çevrimdışı bugra

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2021 : 27 Mayıs 2014, 12:49:22 »
İlla PG alınacaksa alınabilir ama avrupa maçları için Maltsi gelsin.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
« Yanıtla #2022 : 27 Mayıs 2014, 13:01:04 »
20 yaşında bi oyuncuyu bonservis verip alıyosun ve sadece 2 senelik sözleşme imzalıyosun valla yazık.

Çevrimdışı hat1979

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2023 : 27 Mayıs 2014, 13:18:48 »
dün rüyamda gördüm gs nin eski oyuncusu tina değilde öbürü adı aklıma gelmiyor o bize geliyordu..

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2024 : 27 Mayıs 2014, 13:35:37 »
Tam 1 milyon dolar bonservis ödediğin bir oyuncuyla sadece 2 yıllık sözleşme yapmak ne demek ya!Üstelik bu oyuncu 2-3 yıl sonra ortalığı yıkıp geçecekken ve bu kadar gençken,bari 3-4 yıl yapılsaydı.Hadi onu da geçtim sırf 1 milyon dolar bonservisten dolayı bile 3 senelik sözleşme yapılmalydı,Barcelona'nın Papanikalao'ya ödediği bonservis bedeline eşit bu bonservis bedeli.2 sene sonra Ummc veya başka Rus kulübüne kaptırmayız umarım.