Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2312927 defa)

Hakancan ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • KendoKamae
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2160 : 29 Mayıs 2014, 13:30:52 »
geçen gün twitterda yaptığımız fikir teatisinde tip huy yetenek ve diğer benzerliklerden ötürü Kübra'nın Duygu Bal'ın yolundan gitmesi ve seneye survivora katılması konusunda görüşbirliğine vardık
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı Forza_FB

• Üye
« Yanıtla #2161 : 29 Mayıs 2014, 13:31:42 »
geçen gün twitterda yaptığımız fikir teatisinde tip huy yetenek ve diğer benzerliklerden ötürü Kübra'nın Duygu Bal'ın yolundan gitmesi ve seneye survivora katılması konusunda görüşbirliğine vardık

bu çok iyiymiş. :))))

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
« Yanıtla #2162 : 29 Mayıs 2014, 13:32:48 »
bence kübra evlendi artık evinin hanımı olur fenerbahçe ile ilişkisi tribün desteğinden öteye geçmez.Arslanı izlemek için

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2163 : 29 Mayıs 2014, 13:34:49 »

Ivana Matovic gelecek sene için USK Prague takımı ile anlaşmış.

FENERBAHÇE

Çevrimdışı lawbreaker

• Üye
« Yanıtla #2164 : 29 Mayıs 2014, 13:39:28 »
Begüm yada burcu cigil alinmali ayrica..tugbaya laf edeceğimize esas kübra ne ise yarar onu düşünelim bence.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben kübra kalsın demedim ki, onun neden takımda kaldığını herkes biliyor zaten, yeni transfer yapıyorsun bula bula 34 yaşındaki oyuncuyu alıyorsun. Madem öyle Merale deki bırakmak istiyorsun ama biz seni bırakmak istemiyoruz. 22-23 yaşında oyuncu alırsın anlarım, çok iyi oyuncu olur anlarım,  Meralle yaşıt ya, bu mudur bizim transfer politikamız
Direk kapatalım alt yapıları hiç gerek yok ordaki çocuklarında hevesini kırmaya

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #2165 : 29 Mayıs 2014, 13:56:06 »
oynasa sen tercih edermisin Murat, ben istemem mesela

Abi zaten Ndour u aldık napalım Wautersi..Bize yüzü dönük içeri girmeden takır takır şut atan 4 lazım..İsimmi verelim illa
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2166 : 29 Mayıs 2014, 14:11:39 »
Arslan a kuvvet diyelim..hemen çocuk yapsinlar..ne diyeyim..ancak öyle kurtulacagiz belli ki

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2167 : 29 Mayıs 2014, 14:13:11 »
Ben kübra kalsın demedim ki, onun neden takımda kaldığını herkes biliyor zaten, yeni transfer yapıyorsun bula bula 34 yaşındaki oyuncuyu alıyorsun. Madem öyle Merale deki bırakmak istiyorsun ama biz seni bırakmak istemiyoruz. 22-23 yaşında oyuncu alırsın anlarım, çok iyi oyuncu olur anlarım,  Meralle yaşıt ya, bu mudur bizim transfer politikamız
Direk kapatalım alt yapıları hiç gerek yok ordaki çocuklarında hevesini kırmaya
  Yahu Cenk'cim vardı da almadılar mı oyuncu ( ki ben halihazırda şubeyi yöneten bayanın azılı muhalifiyim)
22-23 yaşında oyuncu alırsın diyorsun kim var abicim Senin Euroleague Şampiyonluğu ve geçen seneki
pisliği temizlemek için (öyle bir hedefleri var mı bilmiyorum tabii) tüm kupaları alma hedefi için
oynatabileceğin oyuncu bu ülkede ?
 Tuba pekala işimizi  görür öyle yazdığın kadar berbat bir oyuncu değil zaten Eylül'de
göreceğiz Dünya Şampiyonasında.
 Esmeral  söylenene göre çocuk yapma planı,eşinin yurt dışında işi v.s. nedeniyle bir tercih
yapmış 1 yıl daha kal desen ne olacak.Kaldı ki Esmeral F8'de hemen hemen tek ayakta kalan
oyuncumuz olsa da sakatlıktan sonra br türlü iyi dönemedi son 2 sezondur kötüydü bence.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2168 : 29 Mayıs 2014, 14:18:21 »
Gurol abi ben alinmaso gereken yerli olarak begumun üstünde burcu çivili tutuyorum..umarim düşünürler o kizi...a p olmazsa tek çare Begüm...arslan da elini cabuk tutsun bir zahmet..kurtarsin bizi...:)

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #2169 : 29 Mayıs 2014, 14:22:32 »
Abi Kimseyi almasınlar...

Alt yapısına yılda 2 milyon lira harcayan bir takıma yakışmıyor böyle şeyler..Eğer o Melis Gülcan oynamayacaksa o altyapıları kapasınlar botaşa versinler o paralarıda!
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı lawbreaker

• Üye
« Yanıtla #2170 : 29 Mayıs 2014, 14:22:47 »
  Yahu Cenk'cim vardı da almadılar mı oyuncu ( ki ben halihazırda şubeyi yöneten bayanın azılı muhalifiyim)
22-23 yaşında oyuncu alırsın diyorsun kim var abicim Senin Euroleague Şampiyonluğu ve geçen seneki
pisliği temizlemek için (öyle bir hedefleri var mı bilmiyorum tabii) tüm kupaları alma hedefi için
oynatabileceğin oyuncu bu ülkede ?
 Tuba pekala işimizi  görür öyle yazdığın kadar berbat bir oyuncu değil zaten Eylül'de
göreceğiz Dünya Şampiyonasında.
 Esmeral  söylenene göre çocuk yapma planı,eşinin yurt dışında işi v.s. nedeniyle bir tercih
yapmış 1 yıl daha kal desen ne olacak.Kaldı ki Esmeral F8'de hemen hemen tek ayakta kalan
oyuncumuz olsa da sakatlıktan sonra br türlü iyi dönemedi son 2 sezondur kötüydü bence.

Gürol abi planlamanı ona göre yaparsın yerli 2 numara gitti diye yerli 2 numara bakmak zorunluluğumu var alternatif yok tamam o zaman 34 yaşındaki kadını alalım. Ben bu takımın alt yapısında 2 numara oynasam sn durmam yeminle. Her yaş kategorisinde şampiyon ol alt yapı yaşın geçince seni bu takıma kazandırmak yerine gidip 34 yaşındaki oyuncuyu transfer etsnler.
Artı o kadar da kötü oyuncu abi rakip gözüyle değil bizde oynarken görürüz, keşke ben yanılsam

gurol1967

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2171 : 29 Mayıs 2014, 14:25:00 »
Gurol abi ben alinmaso gereken yerli olarak begumun üstünde burcu çivili tutuyorum..umarim düşünürler o kizi...a p olmazsa tek çare Begüm...arslan da elini cabuk tutsun bir zahmet..kurtarsin bizi...:)

Yılmaz'cım Begüm de olabilir Hayır demem ancak tamamen tahmin, gönderildiği için
geriye  almaya yüz yok veya gönderilirken Şubenin başındaki bayanla bir sorun
olduğu için hiç düşünülmüyor olabilir.Geçen yıl da yazdık Sen de yazdın ama hiç
düşünülmedi.Şahsi fikrim kişisel bir sorun yüzünden düşünülmediği.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #2172 : 29 Mayıs 2014, 14:26:41 »
Yılmaz'cım Begüm de olabilir Hayır demem ancak tamamen tahmin, gönderildiği için
geriye  almaya yüz yok veya gönderilirken Şubenin başındaki bayanla bir sorun
olduğu için hiç düşünülmüyor olabilir.Geçen yıl da yazdık Sen de yazdın ama hiç
düşünülmedi.Şahsi fikrim kişisel bir sorun yüzünden düşünülmediği.

Peki ben size şubenin başındaki bayanla değilde..Fenerbahçede oynayan biriyle alakası olduğunu söylesem...Mesela
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı phenom_07

• Üye
« Yanıtla #2173 : 29 Mayıs 2014, 14:36:35 »
Bu kadar kısır bir oyuncu havuzunda hala kimi alalım diye tartışıp altyapı oyuncularımıza güvenmiyorsak kapatalım altyapıyı yazık günah harcanan paralara, emeklere.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk
BAK YİNE HASRETİN DÜŞTÜ İÇİMİZE
SADECE FENERBAHÇE ...

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
« Yanıtla #2174 : 29 Mayıs 2014, 14:41:08 »
Bu kadar kısır bir oyuncu havuzunda hala kimi alalım diye tartışıp altyapı oyuncularımıza güvenmiyorsak kapatalım altyapıyı yazık günah harcanan paralara, emeklere.

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Yıllık 2 trilyon harcıyoruz alt yapılara...

Diyorum ya olmaz bizden...

3 Gün önce yazdım..Çık basın karşısına de ki...DENİZ BİTTİ...

5 YABANCI alacağız.Birsel-Q ve Tuğçe kalacak..Hülya-cansu-Melis ve Olcayı monte edeceğiz..Sabır 2 sene sonra bakacağız duruma!

Cesaret herşeyin ilacı..Dene dene dene..Olmazsa olmaz! Ama olacak...

Neden bu saçmalıklar!
HaBaBaM GüM GüM GüM