Kimseyi itham etmek için yazmıyorum.Öncelikle bunu belirtmem lazım.zira bu forumda herkese büyük saygı duyuyorum.
Griner konusunda üstadımız(!) DidemHanım ne düşünür bilmem ama alınırsa içeri kapanan takımlara 70 sayı atamayız.
Whalen alındı diyelim; Bu seneye epey iyi başladı.üç sayılık atış az kullanıyor malumunuz.bence bizim için handikap.3 maçta 36'da 20 iki sayılık isabeti var.ki zaten en büyük artılarından birisi hep bu oldu.Maç başına ortalama 5-6 asistin altına düşmez.Bizim gibi 1-1 oynayan bi takım için İ-NA-NIL-MAZ.Maç başına da 12-13 sayının altına düştüğünü nadir gördüm.Havuzda kıta dışı hakkı için kullanılabilecek isimlerin başında belki de.
Benim için ama Skylar Diggins kesinlikle bizim tam olarak ihtiyacımız olan oyuncudur.(şu an avrupa durumunu bilmiyorum)
Gel gelelim Tina Charles'a ...İçeride çok dominant.Bir adım öteye giderek Avrupa'nın en dominant 3 uzunundan birisi diyorum.Keşke takımımızda olsa ...
Elimde olsa ;
SKYLAR DİGGİNS-Olcay-Birsel
ALEXANDRIA QUIGLEY-Tuğba
Angel-Biba
JELENA DUBLJEVIC-Tuğçe-Hülya
Ndour-TİNA-Q
Takımımda olmasına hayır demeyeceğim isimler : MILJANA BOJOVIC(MARTA XARGAY) , JANTEL LAVENDER , LUCA IVANKOVIC , EVGENIA BELYAKOVA , CÉLINE DUMERC, NATALIA VIERU ...
Ama en çok ;
Jantel Lavender
EVGENIA BELYAKOVA
SKYLAR DİGGİNS
ALEXANDRIA QUIGLEY
bu oyunculardan 3'nü isterdim ..