Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2312508 defa)

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2235 : 30 Mayıs 2014, 00:27:33 »
Ognuwikeyi tercih etmem tona Charles varken..
Ama ognuwike mi griner mi derseniz 10 kere griner derim..

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2236 : 30 Mayıs 2014, 00:30:36 »
Griner balon değil elbette. Son jenerasyoun Della Donne ve Diggins ile birlikte en önemli üç oyuncusundan birisi. Ancak kadro yapılanmasında kıta dışı hakkı uzundan yana kullanılacaksa ne yapıp edilip Tina alınmalı.

• Üye
« Yanıtla #2237 : 30 Mayıs 2014, 00:33:12 »
Griner sadece takim için oynayan bir PG ile iyi isler yapabilir...taurasi kistas değil..taurasi sonuna kadar zorlayip kendi imkan bulamazsa pas verir...zaten savunmaya üstüne çektiği için bos kalir arkadadlari...asisti o yüzden yuksek..whalen gibi bir oyuncu ile oynayabilir griner...esnasinda kafasini kullanan bir birsellede hayli hayli oynar...ama kimse bana ognuwike demesin...tamamen yanlis...iyi oyuncu ama potansiyeli kisitli...diş şutu var gerçi ama hepsinden bir nebze...Charles ve griner daha mantikli...
Fowles ve griner arasında tercihin yas ve gelişim acisindan griner olur...
Yani..
Charles>cambage>griner>fowles>ognuwike

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2238 : 30 Mayıs 2014, 00:34:07 »
Griner yada Ognuwike tercih edilecek diye düşünürsek 1-2 oynayabilen avrupalı kimin olacağı önem taşıyor

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2239 : 30 Mayıs 2014, 00:34:25 »
Yanında taurasi var işte neden yapamıyor o zaman.
Gecen sene playoffta 2 sparks, 2 de minnesota macında izledim, hicbir sey yapamadı.

onun dısında 1-2 tane de regular season macı izlemişimdir nbatvde, orda da bir espirisini göremedim.

neler yapabildigini yazsaydınız keske
İzledigim kadarıyla konusursam, slyvia fowles daha özel bir oyuncu
Sen o maçta griner i izlediğine emin misin ?
Dün geceden sonra ciddi şüphelerim var :) ;)

Çevrimdışı legend-damir

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2240 : 30 Mayıs 2014, 00:37:27 »
Bizim takımın bu sezon için çok ciddi defolari olacak gibi duruyor. Tamam cappie çok kötü bir sezon geçirdi ama bence hedefi olan bi takımda o tarzda yani cappie nin iyi olduğu zamanlarında ki gibi bir oyuncu gerekiyor şahsi fikrim.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #2241 : 30 Mayıs 2014, 00:39:20 »
NBA de ne oyuncular var..Cappie artık modası geçmiş İspanyol paça pantul gibi..Kusura bakmayında..

Artık takımı oynatan egosu şişmemiş.İnsanları saha içinde kırmayan oyuncular lazım...Bıkmadık mı?
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
    • ErdenayGuler
« Yanıtla #2242 : 30 Mayıs 2014, 00:40:26 »
Mesajın alınmıştır renkdaşım.Senin gibi basketbol otoriterleri bu kız iyi diyorsa bize de güvenmek düşer.Sorsan çıplak gözle bu kızın kaç defa maçını izledin cevabım 0 olur.Yapılan yorumlardan bize şutu olan basketçi lazım diyerek bizde şutu olan biri olsun dedik.Ama demekki yanlışmış.Öğrenmenin yaşı yok.Sayende öğrendim.SAYGILAR ERDENAY.

Yahu abi Allah aşkına yapmayın şunu. Kalp kırmamak için, gerginlik çıkmaması için daha cümlenin en başına kimse üstüne alınmasın diyorum, bu görüş ülke genelinde bu sporu takip edenlerde var diyorum. Ben "X kişi şutu yok demiş, ama var" demiyorum ki. Ben basketbol otoriteri falan da değilim ayrıca, amatör olarak sevdiğimiz için takip ediyoruz.

Çevrimdışı legend-damir

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #2243 : 30 Mayıs 2014, 00:43:48 »
NBA de ne oyuncular var..Cappie artık modası geçmiş İspanyol paça pantul gibi..Kusura bakmayında..

Artık takımı oynatan egosu şişmemiş.İnsanları saha içinde kırmayan oyuncular lazım...Bıkmadık mı?
Tamamen aynı fikirdeyiz yazıda da belirttiğim gibi cappie nin ilk dönemi zaten yani benim düşüncem oyun sikistiginda eline topu korkmadan verebilecegimiz bir oyuncunun varlığı bize bir tane bu tarzda oyuncu gerekiyor.

Çevrimdışı Okan Y.

• Üye
    • KendoKamae
« Yanıtla #2244 : 30 Mayıs 2014, 00:44:22 »
burası basketbol forumlarının en iyisi
canlı zamanlarında fenerbasket de çok iyiydi. ben zaten iki forumu birbirinden ayrı görmüyorum.
söyleyeceklerim bu iki forumun kemik yazar grubunun dışındadır
antu, 12 numara gibi heterojen forumlarda yorumların 90%si duyulan ismin wikipedia sonuçları üzerinden gelişiyor.
ben şöyle görüyorum: hele hele bayan basketbolda, belli bir seviyenin üsstündeki her oyuncu benzer etkileri yaratıyor. maaleesef bizim eksiğimiz takım kimyasında. bu sene de başarılı olmamızı olası görmüyorum. Ama bunun sebebi tamamen kimya. yoksa gitmiş Griner gelmiş Charles. İnanın hiçbirşey farketmeyecek. Seneye mayıs ayında gene bunları tartışıyor olacağız
Bizler bir gün daha Fenerbahçeli olarak yaşamak için hayata bağlanırız ve gerekirse o bir gün için bütün bir ömürü gözden çıkartırız.
A.Y.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #2245 : 30 Mayıs 2014, 00:47:58 »
Tamamen aynı fikirdeyiz yazıda da belirttiğim gibi cappie nin ilk dönemi zaten yani benim düşüncem oyun sikistiginda eline topu korkmadan verebilecegimiz bir oyuncunun varlığı bize bir tane bu tarzda oyuncu gerekiyor.

İşte bu işler zaman alır..Takım kimyasına uyarmı alacağın oyuncu.Ego olayları nedir.Araştırmıyoruz.

Cappie nin bu sene başından beri oyuncu rezalet..1 gs maçı sonrası Gs yok desin 1 sene kalır.Sistem bu olursa iş miş olmaz..Oysa neler duyduk neler aklıma gelmişken yazayım bir ara..
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Erdenay Güler

• Yönetici
  • Üye
    • ErdenayGuler
« Yanıtla #2246 : 30 Mayıs 2014, 00:51:00 »
Yanında taurasi var işte neden yapamıyor o zaman.
Gecen sene playoffta 2 sparks, 2 de minnesota macında izledim, hicbir sey yapamadı.

onun dısında 1-2 tane de regular season macı izlemişimdir nbatvde, orda da bir espirisini göremedim.

neler yapabildigini yazsaydınız keske
İzledigim kadarıyla konusursam, slyvia fowles daha özel bir oyuncu

Ben draft olduğu vakit şunu yazmıştım: http://www.yarisaha.com/draftin-1-numarasi-brittney-griner/

Takip ettiğiniz için Rebecca Loco'yu bilirsiniz, yazıda Griner hakkındaki görüşleri mevcut. Keza LeBron ve koçlarınınki de. Sylvia şu an için tabii ki daha özel, 5 yaş daha ileride, sayısız önemli maça çıkmış, sayısı başarılar yakalamış, müthiş tecrübeler edinmiş. Fakat Griner da çok özel. Amerika'da hakkında methiyeler düzülen, zibilyon yazı yazılan birisi için bizim insanımızın çok ama çok farklı bir muamele yapması bana hayli enteresan geliyor.

• Üye
« Yanıtla #2247 : 30 Mayıs 2014, 01:26:39 »
Ben draft olduğu vakit şunu yazmıştım: http://www.yarisaha.com/draftin-1-numarasi-brittney-griner/

Takip ettiğiniz için Rebecca Loco'yu bilirsiniz, yazıda Griner hakkındaki görüşleri mevcut. Keza LeBron ve koçlarınınki de. Sylvia şu an için tabii ki daha özel, 5 yaş daha ileride, sayısız önemli maça çıkmış, sayısı başarılar yakalamış, müthiş tecrübeler edinmiş. Fakat Griner da çok özel. Amerika'da hakkında methiyeler düzülen, zibilyon yazı yazılan birisi için bizim insanımızın çok ama çok farklı bir muamele yapması bana hayli enteresan geliyor.

Şahsen fowles için dediklerine çok katilmiyorum...fowles bence çok düz oyuncu..yaptigi iyi bir is var ve onu iyi yapiyor...tina Charles bence her yönüyle daha iyi oyuncu fowlestan..üstelik fowlesin çok sakatlik problemi oluyor..

« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2014, 01:27:12 Gönderen: Vanguards of FB »

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2248 : 30 Mayıs 2014, 01:36:12 »
Sylvia şu an için tabii ki daha özel, 5 yaş daha ileride, sayısız önemli maça çıkmış, sayısı başarılar yakalamış, müthiş tecrübeler edinmiş.

Erdanay bunu demiş abi düz veya yamuk eğri dememiski ;)

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #2249 : 30 Mayıs 2014, 04:53:58 »

bizim gençler çok seçiciler maşallah daha dün Diamantidisi beğenmeyenleri gördüm ben buralarda sözün bittiği yer diyorum