Benim kanaatim Griner bir paket şeklinde alınmalı ve takım onun üzerine kurulmalı. Teo Kristic paketi gibi. Hakikaten iyi bir uzun ama kendi pozisyonunu yaratan bir oyuncu değil. Sırbistan Milli Takımı felsefesinde bir oyunla çok etkili olabilir. Bire birde onu zaten tutamazlar. Ama ilk transfer Ndour iken ikinci hamle olması veya aday olması biraz şaşırtıcı. 5 numarayı daha hareketli kullanacağız gibi geldi. Planlama önemli.
SM-N9000Q cihazımdan gönderildi
Kıtadışı hakkının uzundan yana kullanılması (Parker hariç, bir nebze de Tina) yabancı sınırı olan bir ülkeden bana biraz israf geliyor, hele de henüz gelişimini tamamlamayan, muhakkak bir PG isteyen bir uzuna. Sanırım faul problemi de vardı ve üstüne takım kurduğunuz oyuncunuzun, maçın büyük bölümünde faul problemi çekmesi sıkıntı olur
Griner olgunluğa eriştiğinde transfer edilebilir.
Bir de avrupa erkek basketbolu ile bayan basketbolunu kadrolaşma anlamında bir tutmamak lazım.
Erkek basketbolunde vasatı aşan nba e gidiyor, amerika'lı olarak da nba de tutunamayanlar geliyor.
Bayan basketbolunde ise en iyi avrupalı ve amerikalılar avrupa da oynuyor (Çin biraz işi bozdu). Ayrıca erkeklerde olduğu gibi fark yaratacak avrupalı oyuncu pek yok. O sebeple kıta dışı oyuncuları çok iyi ve oyununun zirvesinde olmalı
Ayrıca Matovic sonrası, şutu olan uzun Ann Wauters'i kaçırmayacaktık