Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2305602 defa)

eyb12, efeovic, hitmen, MotorCade ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2655 : 04 Temmuz 2014, 00:33:19 »
U20 bayanlar avrupa şampiyonası başladı bugün..Türkiye rusyayi 53-47 yendi ve cansu ile hulya ilk 5 basladi...
Cansu 9sy 2rb 1as
Hulya 6 sy 7rb 1as ile oynadi..
Takimin en skoreri tilbe oldu 11 sayi ile..
İspanya ise Fransa yi 48-42 yendi..ndour ilk 5 basladi..
Ndour 12 sayi 2 Rb ile oynadı..
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2014, 00:34:01 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı erdem_07

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • Erdmsonmez
« Yanıtla #2656 : 04 Temmuz 2014, 01:51:03 »
İsfendiyar Zülfikari transferin kapandığını söyledi lakin 2 numara transferinin olmaması tam bir intihar  :'(

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #2657 : 04 Temmuz 2014, 17:05:32 »
Hocam bence oyuncularda birazcık takım ruhu, istek ve azim olduktan sonra salonda yavaş yavaş istenilen kıvama gelir.

Biz bu şubenin 2 yıldır ne oynadığını ya da ne oynamaya çalıştığını anlayamadık.

2 yıldır bu ruhsuzluk Caferağa'dan Metro Enerjiye geçiş dönemine denk gelince Caferağa'nın o havasını mumla arar olduk.

Kesinlikle Caferağa'ya dönmemiz lazım...Metro falan hikaye, esasında idman salonu ama bizimkiler büyük salonu ülkere kaptırdıkları için iki yıldır final serilerini burada oynadı

Çevrimdışı ugur1907

• Üye
« Yanıtla #2658 : 04 Temmuz 2014, 21:44:43 »
Bu sene Bojovic ve Tina Charles'ın vereceği katkı başarımızda kilit nokta olacak. Bu ikiliden verim alırsak yolumuz yine Euroleague finali olur, alamazsak daha erken havlu atarız.
"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz" (İslam ÇUPİ)

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2659 : 05 Temmuz 2014, 08:48:32 »
Bu sene Bojovic ve Tina Charles'ın vereceği katkı başarımızda kilit nokta olacak. Bu ikiliden verim alırsak yolumuz yine Euroleague finali olur, alamazsak daha erken havlu atarız.

UMMC ile eşleşmezsek yine büyük ihtimalle namağlup finale geliriz.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2660 : 05 Temmuz 2014, 17:59:01 »
Herkese Merhaba beni tanıyanlarınız vardır.Uzun suredir forumu takip ediyordum.Gurol Abi'nin davetine icabet ettim.Oncelikle uzun suredir takip ettigim icin Cem Agrak kardesimin esine Cenabı Hak'dan acil sifalar dilerim.Yine bir arkadasımız belinden rahatsızdı.Ona da Allah'tan acil sifalar dilerim.Cok degerli arkadaslar var.İnsallah sorun olmadan,sıkıntı vermeden konusur,muhabbet ederiz.Dilbigisinde eksiklerim olabilir.Simdiden hatalarım icin ozur dilerim.

Basketbol en sevdigim 1. Spordur.Bayan Takımında da benim icin kilometre tası Andrea Nagy'dir.Ondan itibaren cok yıldızlar gelmistir.Numaralardan cok anlamam.
Benim istegim Winnicki nasıl bir Hocadır?Takımı nasıl oynatır?Acaba Spartak'dan Nika Baric,Belyokova,Sonja Petrovic,Natalia Vieru gibi oyunculardan 2-3'unu ve Epifaniya Prints'i tercih edemez miydik?Hem de uyum sorunu olmazdı.Bu seneki takımın genel analizi,eksikler vs ne olabilir?
Saygılar

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2661 : 05 Temmuz 2014, 18:56:37 »
Hoşgeldin hüseyin.
Iyi dilekler için teşekkür ederim

Çevrimdışı Leggenda di Trieste

• Üye
  • Yer: Pendik
« Yanıtla #2662 : 06 Temmuz 2014, 15:04:15 »
M. Bojovic                Olcay Ç.
Birsel V.                    Tuğba P.           Kübra S.
A. Mccoughtry          A. Biba              Cansu K.
T. Charles                Tuğçe C.           Özge K.
Q. Hollingsworth     A. Ndour

GİDENLER                                GELENLER
I. Matovic / N. Nevlin                T. Charles
I. Yacoubou                             A. Ndour
C. Pondexter                           M. Bojovic
Esmeral T.                               Tuğba P.
A. Verameyenka                      Özge K.

İnşallah ocak-şubat gibi de delle done u getirip
bu sene 4 kupayı da alıcaz bu kadroyla
euroleague final bahtsızlığını da yenicez

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #2663 : 06 Temmuz 2014, 21:11:08 »
Delle Donne’yi almak büyük risk 3 maç oynayıp 3 ay uzak kalabilecegi bir hastalıgı varmış öyle haberler görmüştüm sanki
böyle bir durum bize uymaz
(   FENERBAHÇE  )

• Üye
« Yanıtla #2664 : 06 Temmuz 2014, 21:49:36 »
Kardeşinin hastalığından dolayı yanından ayrılmak istemediği için gelemiyor.
Uzun süreli Avrupa ya o yüzden çıkmıyor ama şubat-nisan dönemi için üç aylık periyotta bir ihtimal gelebilir şeklinde haberler vardı
dediğinize paralel haberler bu şekildeydi

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #2665 : 06 Temmuz 2014, 22:04:03 »
Kardeşinin hastalığından dolayı yanından ayrılmak istemediği için gelemiyor.
Uzun süreli Avrupa ya o yüzden çıkmıyor ama şubat-nisan dönemi için üç aylık periyotta bir ihtimal gelebilir şeklinde haberler vardı
dediğinize paralel haberler bu şekildeydi

onu biliyorumda bu kendisi ile ilgili bir hastalık
http://jwsbasketball.org/ozel-dosya-elena-delle-donne-lyme-hastasi/
(   FENERBAHÇE  )

• Üye
« Yanıtla #2666 : 06 Temmuz 2014, 22:09:52 »
onu biliyorumda bu kendisi ile ilgili bir hastalık
http://jwsbasketball.org/ozel-dosya-elena-delle-donne-lyme-hastasi/

Bunu bilmiyordum tam 1 ay olmuş oynamayalı
kötü oldu o zaman
sağolun haber için
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2014, 22:10:29 Gönderen: Leggenda di Trieste »

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2667 : 06 Temmuz 2014, 22:26:28 »
Herkese Merhaba beni tanıyanlarınız vardır.Uzun suredir forumu takip ediyordum.Gurol Abi'nin davetine icabet ettim.Oncelikle uzun suredir takip ettigim icin Cem Agrak kardesimin esine Cenabı Hak'dan acil sifalar dilerim.Yine bir arkadasımız belinden rahatsızdı.Ona da Allah'tan acil sifalar dilerim.Cok degerli arkadaslar var.İnsallah sorun olmadan,sıkıntı vermeden konusur,muhabbet ederiz.Dilbigisinde eksiklerim olabilir.Simdiden hatalarım icin ozur dilerim.

Basketbol en sevdigim 1. Spordur.Bayan Takımında da benim icin kilometre tası Andrea Nagy'dir.Ondan itibaren cok yıldızlar gelmistir.Numaralardan cok anlamam.
Benim istegim Winnicki nasıl bir Hocadır?Takımı nasıl oynatır?Acaba Spartak'dan Nika Baric,Belyokova,Sonja Petrovic,Natalia Vieru gibi oyunculardan 2-3'unu ve Epifaniya Prints'i tercih edemez miydik?Hem de uyum sorunu olmazdı.Bu seneki takımın genel analizi,eksikler vs ne olabilir?
Saygılar
Öncelikle hoşgeldin abi.Polkowice'yi çok fazla izlemediğim için Winnicki'nin nasıl bir hoca olduğu hakkında açıkçası fikrim yok ama kurulan kadroya baktığımızda ve özellikle Tina Charles ve Ndour gibi 2 müthiş hücum gücü yüksek pota altına oyuncusuna sahipsen ve üstelik topu bu 2 oyuncu da elinde çok isteyen  oyuncularsa heralde en büyük stratejimiz olabildiğinde topu bu 2'liye indirmek olacaktır.Tina Charles şu an ligin en iyi takımı olan Minnesota'ya karşı ilk yarıda 24 sayı atmış durumda,gerçekten hücum olarak dünyanın en iyi pivotu,ayrıca Ndour'a da oyun kurucuların veremeyeceği paslar vereceğini göreceğiz bazen,savunmada ise gerçekten sıkıntısı olduğu doğru,fizikli bir pivot karşısında sırtı dönük savunmada sıkıntısı var ama şu da varki Erica De Souza,Fowles,Griner gibi Wnba'de savunmakta sıkıntı yaşadığı oyuncuların hiçbiri avrupada değil,bu da savunma defosunu azaltacaktır,Kelsey Bone sıkıntı yaratabilir biraz.Ndour ise bu sene avrupada yılın transferidir bana göre,bu transferi bizim yapmış olmamız çok sevindirici gerçekten,fiziğinin inceliği dışında eksik olduğu hiçbir şey yok,1-2 seneye çok çok özel oyuncu olacak.Dolayısıyla böyle 2 pota altı oyuncun varsa bunları çok fazla beslemek zorundasın ve zaten Bojovic transferi de böyle olacağını da gösteriyor,çünkü avrupada Bojovic'ten daha iyi bu 2'liyi besleyecek bir oyun kurucu yok.Bu sene en önemli isimlerimizden biri de kesinlikle Biba olacak avrupada,çünkü ondan başka dış şutuna çok güvenebileceğimiz kimse yok.Angel-Tina-Ndour 3'lüsünden aşağı yukarı belli bir katkı gelecektir her maç ama Biba ve Bojovic-Birsel 3'lüsünün atacağı veya atamayacağı sayılar asıl kaderimizi belirleyen noktalardan biri olacak gibi duruyor.Ama kabak gibi 2 numara açığımız var maalesef ve de alınmayacak gibi duruyor.Şutu olan,kendi şutunu yaratabilen 2 numarayla çok tehlikeli takım olurduk oysa.
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2014, 22:32:06 Gönderen: fbkolik »

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2668 : 07 Temmuz 2014, 03:18:05 »
tina charles bugün mükemmel oynadı.bu kadın bence çok faydalı olacak istatistikleri de müthişti 32 sayı 20 de 14 saha içi 10 rebound

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2669 : 07 Temmuz 2014, 12:00:08 »
"fbkolik" Hosbulduk.Tesekkurler degerlendirme icin
Ben numaralardan cok anlamıyorum.Yetkili olsam farklı isimler tercih edebilirdim.Ama kadro olusturuldu.Tina Charles icin bana gore her zaman muhtesem bir oyuncuydu.Ve en iyi 5 oyuncudan biridir.Ben onu direkt 4 numara olarak dusunuyorum.Saf bir pivot olarak degil de uzun forvet gibi dusunuyorum.Savunmayı da yapamadıgından degil yapmayı sevmedigi dusuncesindeyim.Ve saglıklı oldugu surece her mac 16 ve ustu sayı atacagını dusunuyorum.

Takım kurgusu elestirilebilir.Okudugum yorumlara genel baktıgımda kimisi 2,kimisi 4 numarada eksik oldugunu yazmıs.Oncelikle GS 6-7 kisi ile sampiyon oldu.Bizim takımda saysan her zaman en az 10-12 kisi sayarsın.Onun dısında bu oyuncular profesyonel ve bunun icin bu paraları alıyorlar.Aslında bana gore kendilerinin kendisine bakması gerekiyor.İlla bir yoneticinin 24 saat onlarla ilgilenmesi gerekmemeli diye dusunuyorum.Ama gecen sene inanılmaz disiplinsizlikler olmus.Bu sene bu olmamalı bunun icin gerekirse İsfendiyar Zulfikari 24 saat takımla ilgilenmeli artık bu olaylardan bıktık.

Kadroda eksiklikler olabilir.Ya da kagıt uzerinde zayıf gorundugumuz yerler olabilir.Ama artık bazı oyuncuların da kendilerinden beklenen katkıyı vermesi gerekir.Gecen sene Nika Baric'i seyrederken ben oluyorum,bu takımı ben yonetirim hissini bana veriyordu.Olcay ise aynı gelisimi gostermiyor.Kimse Olcay cok genc,gereken sureleri bulmadı diyemez.Belki Cansu o sureleri almadı ama Olcay devamlı aldı.Artık Olcay'ın fizigini,boyunu,yeteneklerini kullanıp bu takıma cok daha fazla katkı vermesi lazım dusuncesindeyim.Penetreyse penetre,sutsa sut,asistse asist hepsini yapmalı; yine bu sene Cansu'dan inanılmaz katkı bekliyorum.Bana gore Cansu calısırsa catır catır 3'luk de atabilir,sayı da yapabilir.Ki artık yapmalılar da verdigimiz emegin karsılıgını almalıyız.Ozge ve Hulya kadroda olacak mı bilmiyorum ama olacaklarsa onları da zaman zaman kullanmalıyız.

Kagıt uzerinde baktıgımızda cogumuz bu takımda  dıs atıcı eksikligi var diyoruz.Bu takım olarak cozulmeli ve cozulebilir diye dusunuyorum.Tugce Canıtez'i bu takıma ciddi katkı versin diye aldık.Bu sene artık o katkıyı vermek zorunda cunku takım icin rolu cok kritik olacak.Bibrizyka'yı 2 sene kullanamadık.Bunda oncelikli pay bizim diye dusunuyorum.Cunku ya EL'den kestik ya Ligden kestik.Dogru duzgun sans vermedik.2-3 sene seyrettigim All Star macında macın MVP'si olmus,UMMC'de oynamıs,Avrupa'nın gelmis gecmis en onemli oyuncularından ve ben alındıgında leblebi gibi 3'luk ve 10 ustu sayı bekledigim bir oyuncuydu.Bu sene vatandası olan koc ile birlikte onun da verimini arttırmalıyız.

2 tane 5.5 asist ortalaması olan Birsel ve Bojovic gibi EL'de ust sıralarda yer alan guarda sahibiz.Birsel'den artık bu olgunluk doneminde 3 sene buyuk perf. bekliyorum.Artık sut atan,turnike atan,yarıda kesmeyen kararlı bir Birsel gormek istiyorum.Bojovic ise EL'de her zaman asist de ilk 3'de yer alan bir oyuncuydu.Bu 2 oyuncunun Tina,Ndour,Q ve Angel'ı cok rahat besleyeceginden suphem yok.Bu sene bu isimlere Olcay,Cansu ve Tugce de katılmalı bu 3 isim bize katkı vermek zorunda; Quanitra takımın ribauntlarını ceken oyuncusuydu.Oyununu ne kadar gelistirebilirse bizim icin kardır.Qunitra 5, Ndour 4-5 ,Tina'yı 4 gibi dusunuyorum.Alınan ribauntlarla hızlı bir sekilde hucum etmeye calısacagımızı,icerden ve posttan daha fazla oynayacagımızı dusunuyorum.Angel yoklugu da varlıgı da ayrı bir dert benim icin cok atletik,top calabilen ama bazen bunun icin savunmayı da boslayabilen mevkisine ragmen 3'lugu olmayan ve bazen bodoslama 3-4 kisinin arasına dalabilen bir isim bana gore oyun aklı konusunda sıkıntıları var.Her halikarda takıma ruh katan oyuncu ama ondan daha iyi verim alabilirsek bizim icin cok fark eder.Cok oyuncu gordum ama benim icin komple'nin tanımı Penny Taylor'du.Eger ondaki oyun aklı ve 3'luk yetenegi Angel'da olsa bambaska olurdu.

Bana gore bitik ve disiplin sorunları olan Matovic, berbat bir sezon geciren Yacobou ve istikrarsız ve bencil Cappie yerine cok hareketli Tina,Ndour ve takım oyununa yatkın Bojovic'i aldık.Eger oyuncular FB de oynadıklarını unutmaz ve beklentilerin farkında olursa ve Olcay,Cansu ve Tugce gerekli katkıyı verirse gruptan birinci cıkarız.Ve F4'e kalırız.Gerisi de org. almamıza ve Ocak ayında yapılacak transfere bakar.Set cizebilen bir hoca ve disiplinli bir takım gormek istiyorum.Kubra icin de cocuklarının anası,evinin kadını olması dısında bir beklentim yok.Hele 2 yıldır sezona 1 kisi eksik basladıgımızı ve onun yuzunden Begum Dalgalar'dan oldugumuzu dusununce sinirleniyorum.Son olarak da Tugba P.'dan topa baskı bekliyorum.Arada tutturdugunda yuzdeli 3'luk atarsa da sevinirim.Surci Lisan Ettiysem Affola
« Son Düzenleme: 07 Temmuz 2014, 12:03:42 Gönderen: hmetin »