Tina Charles iyi beslendikce ki 2 tane asist konusunda ust sıralarda Birsel ve Bojovic var 16 sayı ve ustu yapacaktır.O konuda hicbir endisem yok.Yeter ki sakatlık olmasın.Bojovic top kayıpları yapmasın tek endisem o insallah olmaz.
Ben zaman zaman seyrediyorum ama Atlanta'yı hicbir zaman begenmiyorum.Bu kadar sahsi,sacmasapan inanılmaz top kayıpları yapan,guardı olmayan ender takımlardan biridir.Bu sene de play offlar da cok birsey yapacagını sanmıyorum.Angel ve Maya Moore 2 tane onemli oyuncu biri 9/1 ucluk atarken digeri 9/7 ucluk atıyor.Keske Parker,Moore gibi ikilimiz olsaydı diyorum.Angel'in 3'luk atısı olmaması cok buyuk handikap...
Phoenix-Minnesota finali ve kazananın WNBA sampiyonu olacagı bir sezon bekliyorum.
Baska bir konuda gormustum.Bence Taurasi bizde de inanılmaz maclar oynadı.Hele bir UMMC macı var.Rusya'da onları dagıttıgımız inanılmazdı.Galatasaray'liler Halcon falan diyor ama o sene bu takım yuruyerek degil ucarak,kosarak EL sampiyonluguna gidiyordu.Durduracak takım yoktu.Ama Turgay Atasu denen bir sahıs cıktı ve takımların yapamadıgını yaptı.Sonra da adı salona verildi.Olan bize oldu,yazık oldu.