Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2247833 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #2805 : 03 Eylül 2014, 22:32:55 »
İÜBGD 'ye geçti sanırım.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #2806 : 04 Eylül 2014, 13:13:00 »
iubgd'ye gecti ama 2. ligde oynayacak sanırsam...

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #2807 : 04 Eylül 2014, 16:58:43 »

Çevrimdışı bg1976

• Üye
« Yanıtla #2808 : 05 Eylül 2014, 12:23:07 »
keşke donne yi alabilseydik
Malum el şampiyonluğuna gidiyoruz Hacettepe
yine el şampiyonluğuna ilerliyoruz veremeyanka

korkuyorum alsaydık bizde patlarmıydı diye

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2809 : 05 Eylül 2014, 14:03:45 »
Bizde patlama ihtimali de cok yuksek bu kene cıktıgından beri kadının aylarca ya da onlarca mac oynamadıgı,beklendigi oluyordu.Ayrıca son macta cıkıp kenarda tedavi oluyordu.Gerci gordugum beline mudahale ediliyordu gibi sonucta Parker,Gruda,Moore boyle oyuncuların olacak.Ayrıca Cansu'nun katkı verecegi belli oldu.Aynısını Olcay'dan,Hulya'dan hatta Melis'den de bekliyoruz.Kubra'yı da gonderip yerine oyuncu almak lazım en azından Selale Kepenc olsun.Bu Aslan'ın sıkıntısını bayan takımdan cekiyoruz.En onemlisi de Birsel'in Nevriye'yi gorup perf. cok yuksege cekmesi lazım sonucta ondan 4 yas ufak ve en onemlisi de kocun cok calıskan,kadrodan max. verimi alabilen ve oyun setleri iyi olan biri olması lazım

• Üye
« Yanıtla #2810 : 05 Eylül 2014, 17:13:25 »
gs bahar ozturk (turner) ile 1+1 anlasmıs...
sozde 2 ay kalcaktı...bunlar gene bir yolunu bulup oynatmaya calısacaklar herhalde turner'i...

israrla soyluyorum saglam bir 4 numara almak lazım...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2811 : 05 Eylül 2014, 18:59:04 »
gs bahar ozturk (turner) ile 1+1 anlasmıs...
sozde 2 ay kalcaktı...bunlar gene bir yolunu bulup oynatmaya calısacaklar herhalde turner'i...

israrla soyluyorum saglam bir 4 numara almak lazım...
Bu saatten sonra sağlam 4 numara sonra bulmak çok zor. Dubljevic'i göz göre kaçırdık ya bişey demiyorum. Tek çare Kayseri'den Sanders'ı almak.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Genel Haberler
« Yanıtla #2812 : 05 Eylül 2014, 21:33:17 »
Marko'yu blogundan, Ege Özışık'ı da FBtv'de yaptığı yorumlar ölçüsünde tanımakla birlikte; iki arkadaşında ciddi anlamda donanımlı olması yanında, neyi nerde konuşacağını bilen oturaklı kişiler olduğundan takdir ediyorum.
Böyle kişilerin kulüpte çoğalması ciddi anlamda olumlu bir gelişme.
...

fbkolik

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2813 : 05 Eylül 2014, 21:51:11 »
Yapılan hamleler gerçekten çok iyi olmuş,Ege Özışık da bayan basketbolu çok iyi bilen birisi,hayırlı olsun ama keşke testi kırılmadan yapabilseydik şu işleri.Neyse zararın neresinden dönersen kardır.Basketbol ve voleybolda çok güzel hamleler yapılmaya başladı.Bunlar sevindirici,bir de başkan futbola karışmasa hem futbolda da kanatlanıp uçacağız hem de kendisine  bu kadar eleştiri olmayacak.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #2814 : 05 Eylül 2014, 22:01:48 »
Marko'yu blogundan, Ege Özışık'ı da FBtv'de yaptığı yorumlar ölçüsünde tanımakla birlikte; iki arkadaşında ciddi anlamda donanımlı olması yanında, neyi nerde konuşacağını bilen oturaklı kişiler olduğundan takdir ediyorum.
Böyle kişilerin kulüpte çoğalması ciddi anlamda olumlu bir gelişme.

• Üye
« Yanıtla #2815 : 06 Eylül 2014, 19:55:05 »
Tatiana vidmer var..umarim aliriz..

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #2816 : 06 Eylül 2014, 20:51:13 »
Abi bizim şu anda hiçbir oyuncu ile ilgili girişimimiz yok..Ocakta yapılır ama o da skorer bir oyuncu için olur
HaBaBaM GüM GüM GüM

• Üye
« Yanıtla #2817 : 08 Eylül 2014, 16:16:28 »
Abi bizim şu anda hiçbir oyuncu ile ilgili girişimimiz yok..Ocakta yapılır ama o da skorer bir oyuncu için olur

bulsnlar bakalım o zaman o oyuncuyu...hey allahım...

grup basit diye bence yapmadılar son transferi..

gs tutusmus durumda...cunku grupta gercekten iyi takımlar var..

ummc, kursk, prague, kosice ve wisla....gs ile beraber 6 takım var koklu...2 tanesi ucacak...ayrıca ilk 2'ye girmek saha avantajı icin onemli...gerci caprazdan cok iyi takım gelmeyecek biz haric...yani 4. olan takım sanssız..

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2818 : 08 Eylül 2014, 16:41:34 »
İnsallah o gruptan cıkamazlar.Gercekten bu sene oncelikle eziklerin basarısız olmalarını canı gonulden istiyorum.Isıl'ın cıkardıgı dili,mac sonu sacma bir sekilde Binnaz'ı soylemesini,yıllarca istedikleri koc ve menejerle calısan Nevriye'nin burada efsane olmak yerine kendisine kufur edilen yere gitmesini,F8 de tek sut sokamayan Sebnem'in en kritik yerde 2 sutu bize atmasını,Eka-Turkiye yapılan igrenc pankartlar,kufurler,otobus,,Lutfi,5. mac yoneticilerimizin yumruklamaları,4000 fazla seyirci,tek bir anons olmaması,Erkek serisinde Ergin vs hicbirini unutmadım.38 yasındayım ve yıllarca da unutacagımı sanmıyorum.
Para yok derken bu kadar oyuncuyu nasıl transfer edebildiklerini de anlamıyorum.Onun icin onceligim onların basarısız olması ve 1-2 basarısızlıkta zaten iddiadan uzaklasacaklardır.Bizim kocun soylediklerini biraz mesafeli yaklastım.Duygusal olabilirim ama ben FB SK'nun Dunya'nın En Buyuk Spor Klubu oldugunu dusunuyorum.Futbol-Basketbol-Voleybol-Masa Tenisi-Atletizm-Boks hep Avrupa Kupaları alıyoruz.Sadece bir futbol takımı degiliz ya da sadece futbol-basketbolda iddialı olan bir klup degiliz.Ben koc olsam "İngiltere Q2 arena ile birlikte Dunya'nın en iyi spor salonuna sahibiz.İngiltere'de de basketbol olmadıgı icin Avrupa'nın en iyi tesisi bizde,FB hem Sinan Erdem hem FB Ulker Arena'da seyirci rekoruna sahip,basında bulundugum bayan takımı 2 yıldır CL finali oynuyor.EL en uzun sure namaglup unvanlarını elinde bulunduran,Avrupa'nın en prestijli takımı ve bu sene bu takımı hak ettigi CL Kupası icin oyuncularla savasacagımıza soz veriyorum" gibi bir acıklama beklerdim.
Geriye donmeye gerek yok.Donsek Nika Baric-Belyakova-Sonya Petrovic-Epifaniya Prints gibi isimleri tercih ederdim.Ayrıca Dubljevic'i de eziklerde gormek istemezdim.Ama su anda elde olan kadro en verimli sekilde kullanılmalı,Kubra derhal kadrodan cıkartılmalı ya da illa olacaksa tercuman,masor vs olarak olmalı ve basta Olcay olmak uzere,Hulya Coklar,Melisa Korkmaz,Selale Kepenc gibi isimler deli gibi calısmalı ve calıstırılmalıdır.Bu sene takımda disiplin ust duzeyde olmalı maglubiyetten sonra gecekluplerinde sabahlama,hamilelik vs gibi olaylara fırsat verilmemelidir.Ocak ayında da transfer yapılacaksa Maya Moore,Candice Parker,Sandrine Gruda,Kristine Tolliver,Elena Della Donne,Candice Dupree,Diana Taurasi kalibresinde ust duzey oyuncular alınmalıdır.Birsel bu sene sayı da atmalı,penetre de yapmalı,takımı da sahiplenmeli ve dokturmelidir.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #2819 : 08 Eylül 2014, 17:05:58 »
Bence gs bu sene başarılı olamazsa, önümüzdeki yıl cidden küçülür. Çünkü mali açıdan inanılmaz sıkıntılı durumdalar.
FENERBAHÇE