Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2248035 defa)

0 Üye ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Genel Haberler
« Yanıtla #3015 : 23 Ekim 2014, 10:54:48 »
dun hazırlık macı yapmısız usk prague ile...ama hicbir yerde haber yok ne yazık ki..

68-66 kazanmısız..

angel 18, quanitra 15, ndour 10 atmıs..

tina falan oynamıs...gene biba'yı goremedim goruntude...ne sakatlıgı var acaba?...ck macında bojovic oynayacak herhalde..

kısa rotasyonunda birsel-olcay-bojovic-tugba-angel-cansu-kubra olacaksa bakalım biba'sız nasıl sut atacagız...
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2014, 11:07:03 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
« Yanıtla #3016 : 23 Ekim 2014, 15:01:25 »
Biba oynamış
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3017 : 23 Ekim 2014, 15:38:03 »
prag bizim yıldız erkeklede karşılaşmış 65 38 yenmiş yıldızlar kaç yaş oluyo?

Çevrimdışı kuga

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3018 : 23 Ekim 2014, 15:41:23 »
prag bizim yıldız erkeklede karşılaşmış 65 38 yenmiş yıldızlar kaç yaş oluyo?

1999 doğumlulardan oluşuyor Fenerbahçe Erkek yıldız takımı..
Ne sevmek ne sevilmek,
ne de ağlayıp gülmek,
Senin hasretin bize ölüm demek!

Şereftir seni sevmek,
sana kanaryam demek,
bu sevdamız sonsuza dek sürecek!

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
« Yanıtla #3019 : 23 Ekim 2014, 15:44:24 »
1999 doğumlulardan oluşuyor Fenerbahçe Erkek yıldız takımı..
ha iyi o zaman anormal bişey yokmuş 15 yaşında erkeklerin kız takımına yenilmesine ben acaba daha buyuklermidir diye düşünmüşdüm

• Üye
« Yanıtla #3020 : 23 Ekim 2014, 16:30:56 »
Biba oynamış

haber gordun mu bir yerde? varsa linki?

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
« Yanıtla #3021 : 23 Ekim 2014, 18:34:40 »
haber gordun mu bir yerde? varsa linki?

videoda gözüküyo abi
22 Ekim 2014 Hazırlık Maçı Fenerbahçe 68-66 USK Prag Maçı Özeti

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
  • Yer: İstanbul-Sakarya
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3022 : 24 Ekim 2014, 17:49:26 »
İÜ-Osmaniye maçını izliyorum  İÜ de 91 'li Özge Yavaş bence fena değil iyi de süre alıyor ...Bu sene biraz daha tecrübe kazansın seneye kadroda düşünülebilir ....

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3023 : 23 Kasım 2014, 23:07:05 »
Bu arada takviye yapar mıyız bilmem ama ligimizden Dabovic, Eldebrink yada Marginean avrupalı forvet olarak düşünülebilir. Bonservis isterler ama oyuncu maliyetleri çok olmayacağı için kabul edilebilir. Kayseri bırakmaz gerçi ama diğer iki oyuncudan birisi alınabilir.

• Üye
« Yanıtla #3024 : 25 Kasım 2014, 11:18:45 »
Beşiktaş'de eldebrink'i bırakmaz...o isi basında kacırdık..zaten ben daha uzun ve yapılı bir sg alınması taraftarıyım...
margenian takımda angel varken cok gerekli bir transfer degil..sutu cok iyi bir hatun degil; penetresi var...

ana dabovic hem sut hem penetre tehdidi ile dusunulebir bu isimelr arasında..hemde fizikli...yugo kokenli olmasından dolayı basketboluda biliyor..ozellikle orman genclik gibi bir takımda oynamasından dolayı alınabilir diyorum...hani petrovic'i alamadık dabovic olmayacak is degil..bence su an icin ciddi anlamda en mantıklı secim bizim icin ...
cunku el'den elenecek takımlarda su an bize olabilecek oyuncu pek yok...ulke icinden dabovic iyi secim..gerek dynamo moskova'da gecen seneki performansı; gerek dunya sampiyonasındaki oyunu ve ustune bu sene orman genclik'teki liderliği ile bence artık oldu..(3 sezon once ted'de oynarken daha 22 yasında idi..ne oalcagı pek belli degildi..skorerdi ama beklemek lazımdı)...unutmayalım daha 25 yasında dabovic..

unutmadan seneye bu kadroya artık burcu cigil yerli rotasyonuna alınmazsa kafayı yiyecegim kubra sultan yerine..yada en azından alalım su kıza tugba palazoglu'nun yerine oynatmaya baslarız yavas yavas...

isfendiyar abi yapsın bir guzellik diyorum...

esasında 2 adet ıspnayolu unutmayalım bize olabilecek..ama elenmezki o takmlar alabilelim..
a.cruz ve m.xargay..
m.xargay'dan hala emin degilim ama ne kadar daha iyi oyuncu olacak...bugun bakmak lazım..
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2014, 09:52:19 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3025 : 25 Kasım 2014, 18:43:10 »
Erkek takımı gibi kadın takımında da çözülme yaşansa ya, ne güzel olurdu.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
« Yanıtla #3026 : 26 Kasım 2014, 17:22:26 »
Angel'ın nişanlanmasıyla ilgili haberler çıkmış Hürriyette fln , can sıkacağa benziyor bu konu belki gider 2. yarı bence ...

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
« Yanıtla #3027 : 26 Kasım 2014, 17:37:28 »
Angel'ın nişanlanmasıyla ilgili haberler çıkmış Hürriyette fln , can sıkacağa benziyor bu konu belki gider 2. yarı bence ...
niye can sıksın kime ne hem kadın baskette bu tür birliktelikler çok

Çevrimdışı muhendis40

• Üye
« Yanıtla #3028 : 26 Kasım 2014, 17:41:46 »
niye can sıksın kime ne hem kadın baskette bu tür birliktelikler çok
aynen banane bizene ne yapıyorlarsa yapsınlar ama burası Türkiye .Can sıkar derken salak salak haberler espiriler fln burası Türkiye Angelin kafası atar çeker gider diye dedim yoksa umrumda değil sporcuların özel hayatı...

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #3029 : 01 Aralık 2014, 15:37:55 »
Fenerbahçe'nin Amerikalı yıldızı Angel McCoughtry, nişanlandığı yönündeki haberlere sert tepki gösterdi.

Fenerbahçe Ülker’in yıldız oyuncusu Angel McCoughtry bir açıklama yaparak nişanlanması ile ilgili haberin doğru olmadığını ve Hürriyet gazetesi’ne dava açacağını duyurdu. McCoughtry’nin açıklaması şöyle: “Geçtiğimiz yaz, Türkiye’den ayrılmadan önce bir veda partisi verdim. Bu partide arkadaşlarımla bir çok fotoğraf çektirdim ve birdenbire bu fotoğraflar, odakta ben ve en iyi arkadaşım Brenda olmak üzere magazin basını tarafından kullanıldı. Özel hayatımla ilgili çıkan tüm haberler yalandır. Benim babam bir rahip ve ben de Hristiyanım. Özel hayatımla ilgili yapılan haberler ve medeni durumumla ilgili haberler, tamamıyla geleneklerime ve karakterime aykırıdır. Ben bu ülkede bir rol-modelim. Sosyal medya hesaplarımdaki birkaç fotoğraf ve birkaç diyaloğu referans alarak herhangi bir doğrulatma yapmadan özel hayatım manüpüle edildi ve arkadaşlarımız arasında yaptığımız bir şaka gerçek bir ilişkiymiş gibi yansıtıldı. Ayrıca, haberde geçen fotoğraflar çok eski. Şu an odaklandığım tek şey basketbol ve ilişki durumumda herhangi bir değişiklik yok. Türkiye’yi ve Fenerbahçe’yi çok seviyorum ve bu tarz manüpülasyon içerikli haberler beni olumsuz yönde etkiliyor. Şu an bu tarz manilpüle edilmiş, yanlış ve doğrulatılmamış haberler nedeniyle, Hürriyet Gazetesi’ni dava edeceğim.”
(   FENERBAHÇE  )