Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2303929 defa)

hathat ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3075 : 30 Aralık 2014, 12:34:03 »
Cruz gibi bir oyuncuyu baricle kıyaslanan abi..bize lazim oyuncu tipi anna Cruz birsel varken..

Çevrimdışı valance

• Üye
« Yanıtla #3076 : 30 Aralık 2014, 14:09:30 »
herkes takır takır para harcıyor bi şekilde ihtiyacı olan oyuncuyu buluyor

whalen gibi bi oyuncuyu aldı ya kaski daha ötesi var mı

isfendiyar zülfikari twitterdan mastürbasyon yapacağına para çıkarıp koysun da şu takıma transfer yapılsın

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3077 : 30 Aralık 2014, 17:17:57 »
Cansu Milli takımda süreler bularak yazı geçirdi. Dolayısıyla süre verilecek oyuncu durumunda diye değerlendiriyorum.

• Üye
« Yanıtla #3078 : 31 Aralık 2014, 11:09:07 »
bu arada ozge bu sene tekrar cıkısta gozukuyor...umarım daha da gelisir..belki senye kadroda yer bulur 4 numara rotasyonumuzda..

edirne'de kiralık su an..
istatistikleri..

adana aski     4 sayı 4 reb 0 as
orman genc 14 sayı 12 reb 3 as
canik bld      13 sayı 4 reb 2 as
agü               0 sayı 7 reb 3 as
Beşiktaş               11 sayı 3 reb 0 as
gs                 8 sayı 5 reb 0 as
botas            3 sayı 4 reb 1 as
hatay           12 sayı 5 reb 2 as
mersin         10 sayı 6 reb 0 as

9 macta 27 dk sure almıs ortalama
8.3 sayı 1.2 hreb 4.3 sreb 5.5 treb 1.2 as 1.4 tç 1.5 tk 0 bl
11/23 2 sayı %47.8
13/45 3 sayı %28.8
14/18 1 sayı %77.7

ama bu istatistiklerden daha cok iceriden mucadele etmeden dısarıdan sut atan 4 numara gibi gozukuyor...3.5 numara yani...biraz daha pota altı ozelliklerini gelistirmeli...boyu da musait esasında..

« Son Düzenleme: 31 Aralık 2014, 11:09:49 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı emre..

• Üye
« Yanıtla #3079 : 01 Ocak 2015, 00:37:11 »
Cruz gibi bir oyuncuyu baricle kıyaslanan abi..bize lazim oyuncu tipi anna Cruz birsel varken..
Düşüncene saygı duyuyor. Ama baricte o kadar kötü degil olursa sevinirim.

Çevrimdışı 789

• Üye
  • Yer: ankara
« Yanıtla #3080 : 01 Ocak 2015, 13:42:27 »
Bu oyunculardan katkı gelmemesinin sebebi o topuklu giyen sari çiyan ne yazık ki...şubeye rehaveti getiren kişi maalesef..

Kötü niyetle sormuyorum sadece merak ettiğimden soruyorum. lütfen yanlış anlamayın.

Bu kadının bu konularda takıma nasıl bir etkisi oluyor? Gidip açık açık koça "şunu oynatma bunu oynat" "maçı garantilemeden gençleri oyuna alma" "bu maçta şu kişi kadroda olmasın onun yerine bu olsun" diyebiliyor mu? ya da ne diyor da etki ediyor takıma? ve bu kadının bunları yaptığından emin miyiz kaynağımız nedir? :)

Dediğim gibi bilmediğim için soruyorum tüm bunları. yoksa aksini iddia ettiğimden değil.

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3081 : 01 Ocak 2015, 14:31:11 »
Genel olarak Biba ve Bojovic üzerinden bir tartışma var gibi. Ben bojovici henüz net izlemediğim için yorum yapamayacağım ama Biba konusunda maalesef katılıyorum. 3 yılda kendisinden bekleneni verdiği tek tük maç olmuştur ama belli bir dönemden bahsetmek mümkün değil. Bu anlamda dabovic değişikliği harika olur ama kolay değil. Bu arada Cansunuin bir an önce rotasyona girmesi lazım. Hayırlısı olsun
« Son Düzenleme: 01 Ocak 2015, 14:32:34 Gönderen: Murat »

• Üye
« Yanıtla #3082 : 05 Ocak 2015, 13:41:50 »
dun mesela tilbe cok faydaklı oynadı..gelecek sene icin o da dusunulebilir..

tilbe senyurek+derya bilgic ve burcu cigil ...hatta ayse cora...

bu isimlerin hepsi kubra'nın oldugu rotasyonda cok rahat olabilir...

belki de altypaıdaki kızlara gozdagı vermek icin artık bu hamleler yapılmalı...

Çevrimdışı fenerli20

• Üye
« Yanıtla #3083 : 08 Ocak 2015, 16:01:06 »
Acaba fb seneye bu whalen i almayı düşünmez mi ?

Çevrimdışı fenerli20

• Üye
« Yanıtla #3084 : 08 Ocak 2015, 16:07:21 »
penny taylor bi daha fb yi gelme ihtimali varmidir

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3085 : 08 Ocak 2015, 17:42:40 »
dun mesela tilbe cok faydaklı oynadı..gelecek sene icin o da dusunulebilir..

tilbe senyurek+derya bilgic ve burcu cigil ...hatta ayse cora...

bu isimlerin hepsi kubra'nın oldugu rotasyonda cok rahat olabilir...

belki de altypaıdaki kızlara gozdagı vermek icin artık bu hamleler yapılmalı...
Hocam bu isimlerin hepsine kendi tabirleri ile ezikler zaten salca olmus.Ayse Cora'yı belese,İnci Guclu'yu de oyuncunun aklını celerek zorla almıslardı.Botas Baskanı aylarca isyan etti.Bizim guzellikle almamız lazım

Koc da gercekten yanlıs yapıyor.Bojovic takıntısı,aylarca Ndour gibi oyuncuyu oynatmaması,Cansu gibi oyuncuyu son 20 sn de sokması

Whalen 82'li ve kıtadısı dolayısı ile zor ben onun yerine Nika Baric,Epifaniya Prints,Anna Cruz gibi isimleri isterim.Net olarak Veremeyenka gibi bir uzuna ihtiyacımız var.Ama nacizane olarak Vera ve Penny'i bir daha cubuklu forma altında gormek istemem.Zaten Penny de 81'li ve agır sakatlar gecirmis,sezon ortasında takımı satıp gitmis bir oyuncu
Pondexter,Penny,Vera,Matovic bir daha cubuklu forma altında gormek istemedigim isimler, Taurasi nin de 2 senesi var.

• Üye
« Yanıtla #3086 : 08 Ocak 2015, 18:04:14 »
Hoca rotasyonu AGU maçındaki gibi yapsın ciğerini yesin..ama her mac bu rotasyonu ve değişiklikleri dogru yapmıyor.

Çevrimdışı kanazawa1907

• Üye
  • Yer: Japonya
« Yanıtla #3087 : 08 Ocak 2015, 18:05:56 »
Hocam adamlar gelecegin milli takiminin iskeletini olusturacak Turk kadromuzun oldugundan dem vuruyorlar.Ama sabir gosterilirse.
Rakip forumdakileri tasimak iyi degil biliyorum ama Maya Moore Angel yerine gelecek bir de Isila sene sonuna kadar 500 bin lira teklif edilmis filan diyorlar.Ki Aziz Yildirimin bu tarz aksiyonlari sevdigini bildigimizden hadi ordan diyesi de gelmiyor insan.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3088 : 08 Ocak 2015, 18:52:40 »
Hocam adamlar gelecegin milli takiminin iskeletini olusturacak Turk kadromuzun oldugundan dem vuruyorlar.Ama sabir gosterilirse.
Rakip forumdakileri tasimak iyi degil biliyorum ama Maya Moore Angel yerine gelecek bir de Isila sene sonuna kadar 500 bin lira teklif edilmis filan diyorlar.Ki Aziz Yildirimin bu tarz aksiyonlari sevdigini bildigimizden hadi ordan diyesi de gelmiyor insan.
Bunlar sadece FB kin,nefreti ile yazan Basketboldan uzak insanlar,site sahibi "salca" diyor,digerleri her turlu hakareti yapıyor.Ve bunlara goz yumuluyor.
Hepimiz FB liyiz.Bir tane sivri kendi senaryo yazıyor.CSKA macından sonra butceden dem vuruyorlar diyor.Ben hicbir yerde butceden dolayı yenildik diyen gormedim.Sonra kendi yazdıgı senaryo uzerinden kıskanclıgını,kinini kusup hakaret ediyor.Baska bir sivri Isıl'a teklif yaptılar diyor bir de su kadar para onerdiler diyor.Sonra o senaryo uzerinden hakaret ve kufur ediliyor.Ben bir FB li yoneticinin hasta GS li ve sosyal medyadan kupa orada diyen birine teklif yapacagına inanmıyorum.Velev ki yapıldı hayır der biter.Sonra aynı sivri bize hakaret ederken kendilerinin yıllarca kufur etmeyen,gs yok diyen Pondexter'a Ahmet Comert,Ayhan Sahenk'de yagdırdıkları maddeleri,Inoquez'in kafasına attıkları cakmakları,yıllarca kufur ettikleri Nevriye'yi nasıl bagrına bastıklarını bilerek atlıyor cunku islerine gelmiyor.FB kocunu nasıl ayarttıklarını,İnci Guclu'yu nasıl aldıklarını atlıyor.Cunku maksat basketbol degil FB ye duyulan kıskanclık,ozenti mantıgın onune geciyor.Kendi sponsorlarına bile kocları dahil bir suru laf soyluyor.
Ben de kac yasındayım.Eskiden boyle de degildim.Ama 4 yıldır nereyi acsan FB ye kufur ve hakaret ediyorlar.Ben FB liyim diyen bunları kolay unutmaz ve basarılı olmalarını istemez.
« Son Düzenleme: 08 Ocak 2015, 18:53:36 Gönderen: hmetin »

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3089 : 08 Ocak 2015, 19:44:04 »
Profesyonellik falan anlamam.Eğer O Işıl denen kızla bir Fenerbhaçeli konuşuyorsa olay bitmiştir.Mümkünse maçlar hariç bu kulübün yakınından bile geçmesin o Işıl denen ...