Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2305225 defa)

Wolf1907 ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3180 : 27 Ocak 2015, 14:39:32 »
Yok abi vera zaten geçen sene vasatti ve sonunda yoktu; cappy dengesizdi; matp sakatti; yakubu evlere şenlikti; q ve Tuğçe daha adam gibi KAYKI vermiyordu..
Yani potansiyel vardı ama göstermekten acizdi...
Bu kadro potansiyel olarak bir nebze altta belki ama o takımdan daha iyi oyun olarak..
Esasen kısa bir şutör alsak ne olacağı belli olmaz sene sonu...bojovic ve binanın formda dönemine denk gelir ve ndour iyice alisirsa takıma çok iyi şeyler görebiliriz..ama transfer yapılmalı önce..

Çevrimdışı emre..

• Üye
« Yanıtla #3181 : 27 Ocak 2015, 16:29:37 »
Merak etme bizimkiler de çanak tuttu gitmesine..Mangalda kül bırakmayız ama oyuncuya sahip çıkmaya geldi mi ortada kimse olmaz.
Nasıl sabip cikilmiyor abi. Taurasi aklansin die en cok biz uğraşmadık mı?   Bu sahiplenmek olmuyor mu? Penny olayına gelince gitmek isteyen bir oyuncunun önünü tutamayiz kendisi istedi gitmeyi ve gitti. Biz FENERBAHÇE yiz hiçbir oyuncunun arkasindan gitme diye yalvarmayiz.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3182 : 27 Ocak 2015, 17:55:16 »
Bu kadro bu haliyle kesinlikle final oynayamaz.2 sene tarihin en kotu kocuyla calıstık.Oyuncular da onu kotu gostermek icin ugrastı.Yacobou hayatının en kotu oyununu bizde oynadı.Mato hem sakattı hem de disiplinsizdi.Vera konusmaya gerek yok.Cappie dagınıktı.

Su anda kadroya ekleme sart hele ki F4 İstanbul'da olacak olursa ciddi sans var.Ama bu kadro final oynar falan dersen bu olmaz.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3183 : 27 Ocak 2015, 17:59:46 »
Eka ile kursk eşleşirse iki Rus olduklar icin bizi kim eleyebilir.  Yapmayın. Bu kadro bu sene de final oynayacak. Prag, wisla gibi takimlari harcariz. Tek endişem pennyi alırsa gs ve o kadro ile çıkarlarsa karşımıza tansiyonu, gerilimi, gecen yılın olumsuz psikolojisi gibi etmenlerle cok zor maclar olabileceği.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #3184 : 27 Ocak 2015, 18:11:49 »
bojovic yetenekleri kısıtlı bir oyuncu kötü de oynayınca rezlet oluyor ama ne için alındı ona bakmak lazım. bojovic'e sallayıncaya kadar geçen seneki baby shaq 100 misli daha büyük rezaleti yaşattı bize.

bu seneki kadro geçen seneden daha dar ama daha kötü kadro değil, hoca da çok daha iyi bir hoca.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3185 : 27 Ocak 2015, 18:13:47 »
Eka ile kursk eşleşirse iki Rus olduklar icin bizi kim eleyebilir.  Yapmayın. Bu kadro bu sene de final oynayacak. Prag, wisla gibi takimlari harcariz. Tek endişem pennyi alırsa gs ve o kadro ile çıkarlarsa karşımıza tansiyonu, gerilimi, gecen yılın olumsuz psikolojisi gibi etmenlerle cok zor maclar olabileceği.
Cok net olarak nasıl Prag ve Wisla'yı yeniyoruz.Bizden ustun degillerse de bizden altta da degiller kim var abi Tina,Angel sırtında gitmeye calısıyoruz.Allah korusun birinin bilegi burkuldu ne olacak?Bojovic yetersiz,Biba savunmada her zaman yetersiz hucumda degisken,Birsel istedigimiz Birsel degil,Tugce bence istenen duzeyde degil Tugce 7 ribaunt degil 10 sayı 7 ribaunt yapmalı ki dedigin olsun harcayalım.Ezikler her rakibi birsekilde kendi tempolarına uyduruyor.Ribaunt alıp kosan bir takım bunları dagıtır ama yapan olmadı.Bir Prag yaptı.Zaten 3-4 duzgun oyuncu var ve bol yabancı var.Ustune de Penny falan gelirse gercekten gereksiz yere risk almak olur.Al kardesim 1 kısa 1 uzun 1 de yerli al isi sansa bırakma
Bir de havalara girmisler bilerek 2. olacakmısız onlarla karsılasmamak icin,kur su kadroyu yapıstır parkeye su ezikleri sonra bakalım onumuze, ezikler anlamadıgı icin basketten begenmedikleri Martinez dokturuyor.16s,13a , 3'luk,penetre hepsini yapıyor.Bojovic'e bak.Bu kadar guard varken cok mu arandı.İsfendiyar Bey twitter'da FB istemez alır vs diyecegine alsa da biz de alkıslasak,gurleyecegine eseceksin.Ben hala inanmıyorum ama bu ezikler 4. olacak olursa kur su kadroyu hızlı hucumlara yapıstır parkeye alsınlar boyunun olcusunu

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3186 : 27 Ocak 2015, 19:47:39 »
pennyle ilgilenmiyolarmış murat ğzyerin dediğine göre çok sevindim

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3187 : 27 Ocak 2015, 20:26:56 »
Cok net olarak nasıl Prag ve Wisla'yı yeniyoruz.Bizden ustun degillerse de bizden altta da degiller kim var abi Tina,Angel sırtında gitmeye calısıyoruz.Allah korusun birinin bilegi burkuldu ne olacak?Bojovic yetersiz,Biba savunmada her zaman yetersiz hucumda degisken,Birsel istedigimiz Birsel degil,Tugce bence istenen duzeyde degil Tugce 7 ribaunt degil 10 sayı 7 ribaunt yapmalı ki dedigin olsun harcayalım.Ezikler her rakibi birsekilde kendi tempolarına uyduruyor.Ribaunt alıp kosan bir takım bunları dagıtır ama yapan olmadı.Bir Prag yaptı.Zaten 3-4 duzgun oyuncu var ve bol yabancı var.Ustune de Penny falan gelirse gercekten gereksiz yere risk almak olur.Al kardesim 1 kısa 1 uzun 1 de yerli al isi sansa bırakma
Bir de havalara girmisler bilerek 2. olacakmısız onlarla karsılasmamak icin,kur su kadroyu yapıstır parkeye su ezikleri sonra bakalım onumuze, ezikler anlamadıgı icin basketten begenmedikleri Martinez dokturuyor.16s,13a , 3'luk,penetre hepsini yapıyor.Bojovic'e bak.Bu kadar guard varken cok mu arandı.İsfendiyar Bey twitter'da FB istemez alır vs diyecegine alsa da biz de alkıslasak,gurleyecegine eseceksin.Ben hala inanmıyorum ama bu ezikler 4. olacak olursa kur su kadroyu hızlı hucumlara yapıstır parkeye alsınlar boyunun olcusunu

Doğrudur. Takım aşırı derecede Angel ve Tina'ya bağımlı. Birisi olmasa ne kadar bocaladığımız ligde belli oldu. Buna karşın düşüncem aynı. Prag ve Wisla'da bir iki oyuncu hangisini yabancı olarak tercih edersin. Mesela şu anki halimizle bile en çok sayı atan 3. en az sayı yiyen 2. takımız avrupada. Tek mağlubiyetimiz de koçun ikinci çeyrekteki garip rotasyonu sayesinde gelmişti. Nasıl bizden aşağı olmuyorlar bu takımlar anlamadım. Amerikalı kalitesinde uçurum var mesela. Wisla da Prag da saha avantajı bizde iken imkanı yok bizi eleyemezler. Hatta ve hatta ikisini de 2-0 geçeriz diyorum. F4'te ise iki Rus eşleşeceği için karşımıza Halcon çıkma ihtimali yüksek ki F4 İstanbul'da olursa finale çıkar bu takım bir kez daha. Bizim takımın bu seneki kadrosunun darlığı, bazı transfer yanlışları, rotasyon problemleri bir yana avrupada 2 rus ve bizim haricimizde doğru dürüst takım yok hocam. Hatta şu kötü durumdaki gsnin kadrosunun çoğu takımdan iyi olduğunu düşünüyorum ben. Takviye konusunda hepimiz hemfikiriz. Takviye yapılması lazım. Final yeterli deniyorsa artık yeterli değil. Geçen seneki tarihi ayıptan sonra yeterli değil. Bunu basketbolu azıcık takip eden adam bile görüyorken şubedekiler görmüyorsa, İsfendiyar bey görmüyorsa diyecek bir şey yok zaten.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
« Yanıtla #3188 : 27 Ocak 2015, 23:19:56 »
Yahu para yok adamlarda..ne transferi sanki..el sen de elenirlerse boşa gidecek zaten transferler..geç kaldılar yani...

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3189 : 27 Ocak 2015, 23:52:03 »
Yahu para yok adamlarda..ne transferi sanki..el sen de elenirlerse boşa gidecek zaten transferler..geç kaldılar yani...
Hoca para olmasa da alır bu ezikler ,11 tane erkeklerde yabancı aldılar.5 tane mi ne bayanlarda var.2 yıldır idman icin bile oyuncu alıyorlar.Yonetime buyuk baskı var.
Bunlara hic guven olmaz.Bakmısın yarın 2 yabancı gelmis.Ergin isyan ettikce aldırdı.Simdi de Ekrem Memnun'a alırlar.Belli olmaz bunlar

Çevrimdışı valance

• Üye
« Yanıtla #3190 : 28 Ocak 2015, 08:28:39 »
bojovic yetenekleri kısıtlı bir oyuncu kötü de oynayınca rezlet oluyor ama ne için alındı ona bakmak lazım. bojovic'e sallayıncaya kadar geçen seneki baby shaq 100 misli daha büyük rezaleti yaşattı bize.

bu seneki kadro geçen seneden daha dar ama daha kötü kadro değil, hoca da çok daha iyi bir hoca.

daha kötü kadro

ayrıca iniguezden zafer kalaycıoğlu da daha iyi

winnickinin koçluk sınavı final four ve lig finali. şimdi bişey demek için erken

Çevrimdışı OUZZ

• Üye
  • Yer: KAYSERİ
  • FB
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Genel Haberler
« Yanıtla #3191 : 03 Şubat 2015, 00:59:51 »
Bu branş takip etmeye korkuyorum. En iyi oldugumuz alanda
Looser bir takıma dönüşüyoruz. Umarım yönetim gerekli müdahaleyi yapar artık..

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #3192 : 05 Şubat 2015, 20:20:28 »
shavonte zellous hastayız

Çevrimdışı Bülent

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @blntdgn84
« Yanıtla #3193 : 05 Şubat 2015, 22:44:14 »
Dido ve ekibi daha kötü işler yapana kadar kulüp bünyesinde ki en rezil yönetilen şube burası.
...

Çevrimdışı hathat

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3194 : 05 Şubat 2015, 23:31:38 »
Angel konusunda antrenör son periyot Angel ı oynatmayarak ben maçı istemiyorum diyor Oyuncu itiraz edince suçlu Oldu ! Didem hanıma aferin demek lazım !

Oyuncu sonuca isyan ediyor ve antrenör ile tartışıyorsa ben hedef arzusundan dolayı alkışlarım o oyuncuyu

Dün takım resmen gs ile eşleşmemek için bile bile maçı verdi.

Menajer ve şube yöneticileri bunu göre göre sonuca isyan eden oyuncunun kafasını kesiyorsa‚ hiçbir ders alınmıyor demektir.
Dünden Daha SARI, Yarından Daha LACİ...