Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2305658 defa)

sari lacivert, İlkay35 ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3210 : 06 Şubat 2015, 08:10:14 »
hakikaten kapanmadı mı bu şube zellousu alıp angel göndermek büyük iş aldığın koç köy takımından geldi onunla eurolegue şampiyonluğu istiyorsun salak mı sanıyorsunuz insanları...

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3211 : 06 Şubat 2015, 08:15:47 »
Daha once gelenler Ratgaber haric Real den mi,UMMC den mi geliyordu.Inoquez devre arasında gelmisti İspanyol Valencia'ya
Angel'ın 13 dakika oynatılması sacmalıktır.Ama ucaga binmemek kafasına gore hareket etmek de disiplinsizliktir.Bu takım 2 CL finali , 1 Eurocup finali oynamıs.Hangi bransta gordun bunları masatenisi haric ne demek kapansın.CL de namaglup rekorları kırmıs her sene ceyrek finali gormus.Turgay Atasu olmasa belki 3 yılın CL sampiyonuydu.Kapansınmıs,mantıga bak.

Çevrimdışı valance

• Üye
« Yanıtla #3212 : 06 Şubat 2015, 08:48:35 »
gs'da bone ve sancho takımdan ayrılmış

bizimkilerde nerde o beyin sanchoyu tutup getirecek

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3213 : 06 Şubat 2015, 09:10:02 »
Net ayrılmadıkca birsey soylemek icin erken ne zaman acıklama yapılır ayrıldı diye o zaman bakılır.Son saniyede parayı odeyip tutarlar diye korkuyorum.
Ayrılırsa Sancho herkesin aklında vardır diye dusunuyorum.O kadar da degil sonucta bu insanlar ilk defa basketbol topu gormuyor.Ayrılırsa bonservis vs ne ise verip 2-3 yıl anlasmak lazım Sancho ile

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3214 : 06 Şubat 2015, 10:01:33 »
Ben istemiyorum.Bayan Basket den zevk alıyorum.Birsey yapılacaksa oncelikle futbolda 10 lira harcama varsa 5 lira harcansın.Klubun borcu futbol yuzunden var.Yabancıya 4m avro yerliye avro sonra klup borc icinde, yattıgı halde hicbir yere gitmeyen Krasic'ler,Serdar Kesimal'lar,Selcuk'lar sonra Bayan Basket kapansın.
Kapanmasın duzgun yonetilsin.Didem gonderilsin.Adam gibi koc getirilsin.6 tane 1. sınıf yabancı alınsın.Kendini gelistirmeyen yerliler altyapı dahi olsa gonderilsin yerine oynayacak,formanın agırlıgını tasıyacak,kendini gelistirecek yerli oyuncular getirilsin.Kapanacak son sube Bayan Basket-Voleybol olmalı
FENERBAHÇE

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
« Yanıtla #3215 : 06 Şubat 2015, 10:03:17 »
daha önceleri eurolegeu şampiyonluğu için oynanmıyordu 2-3 senedir şampiyonluk geçiyor hedefi o yönde kuruyorsan ona göre oyuncu ve koç alacaksın olmazsa o zaman tamam bakınız f.bahçe ülker

Çevrimdışı CemiL

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #3216 : 06 Şubat 2015, 10:12:13 »
Sancho haberi doğruysa hiç kaçırmamak lazım.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3217 : 06 Şubat 2015, 10:12:34 »
"bilal1907"

Bu takım her sene belli bir butce ile oynamasına ragmen inanılmaz basarılı bir takım gecen sene finali Galatasaray'a degil de UMMC kaybetseydik kimsenin sesi cıkmayacaktı.
Bu takım hicbir zaman Galatasaray  gibi ABD Milli Takımı kurmadı.UMMC gibi ilk 5 de 4 kıtadısı Taurasi,Parker,Tolliver,Nolan ve sınırsız yabancı ile oynamadı.Dunyanın gelmis gecmis en iyi kadrosunu kuran Ros Casares Valencia gibi 9 yabancılı Maya Moore,Lauren Jackson ve digerleri gibi bir takım kurmadı.Bu takım 400 binlik Angel'la oynadı.Bir sene Taurasi getirdik onda da yuruyerek degil kosarak,ucarak CL Sampiyonluguna giderken Turgay Atasu denilen sahıs engel oldu.Rakipler engelleyemedi ama o sahıs engelledi.Sonra adına Spor Salonu yapıldı.
Bu takım FB SK en basarılı subesidir. Yabancı sınırı olan bir ulkede ve kısıtlı butce ile oynuyorsun.Daha dune kadar Spartak vardı.Ros vardı.UMMC hep vardı.Ezikler vardı.O ezikleri denize doktu.Butcesi bizden az olanlarda da AB serbestisi var.Bizde o da yok.Buna ragmen efsane bir takımız.İlla birsey kapatılacaksa Futbol kucultulsun.30m dolar naklen yayından al 150-200m dolar takım harca sonra acık var.

Sen futbolda 1 milyara mac bileti satamıyorsun.Ama basketbolda satıyorsun.Localardan bahsetmiyorum. Gunluk mac biletinden bahsediyorum.Cunku elinde Avrupa'nın uzak ara en modern salonu var.
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, 10:45:01 Gönderen: Cem Ağrak »

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3218 : 06 Şubat 2015, 10:14:03 »
Sancho+Moore ikilisi gelse Ummc falan karşımızda duramaz.
Fakat ne yazık ki bizimkilerden öyle bir hamle geleceğini sanmıyorum.
Sancho gs den ayrıldığı takdirde ummc anında kapar. Daha sonra da sene başında Dubljevic ve Daboviç nasıl kapımıza kadar gelip almadıysak Sancho içinde düşünürüz iş işten geçtikten sonra nerde hata yaptık diye.
FENERBAHÇE

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3220 : 06 Şubat 2015, 10:53:49 »
Adamın teki güzel yazmış.
Tina da yarın kazan kaldırabilir. Hazır Bone boşa çıkmışken diyorum  ;D  :o ::) :P
İsfendiyar'a yakışır.
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, 10:54:13 Gönderen: iloturo »

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3221 : 06 Şubat 2015, 10:59:22 »
Tamam Bojovic'i getiren İsfendiyar Bey ise Tina'yı,Ndour'u getiren de o , o kadar da degil

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3222 : 06 Şubat 2015, 12:42:20 »
zellous angel değişikliği bence bize bişey katmaz hatta zayıflatır angel gönderilcekese  maya ayarında biri alınmalı

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3223 : 06 Şubat 2015, 12:48:04 »
Angel icin denir ki 1,2,3 kacıncı disiplinsizlik eyvallah dersin.Ama yerine 5 yıllık anlasma ile Maya Moore gelir.Zaten İsfendiyar Bey'e de aynen yazdım.Zellous kimdir?Mersin'de bana gore sokak basketbolu oynuyordu.Tamamen bencildi.Alırsın Maya Moore 2. kıta dısı forvete de koyarsın Sonya Petrovic'i,Q yerine ya da yanına da bos turnike bitirebilen bir uzun alırsın devam edersin.Zellous nedir ya?

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3224 : 06 Şubat 2015, 13:14:24 »
Helal olsun cok iyi transfer yapmısız.Simdi o arkadasın dedigi gibi Tina'yı da yollayıp Kelsey Bone almamız lazım o zaman EL kesin bizimdir.
Rufat Hoca Zellous kucumsenmiyor.Zellous 3'luk atabilen bir oyuncu ama sen Angel'ı gonderiyorsan yerine alacagın isim Maya Moore olur,Elena Della Done olur,Taurasi,Penny,Parker gibi isimler olur.Alırsın Maya Moore yanına da Sonya Petrovic alırsın.Kıtadısı hakkını Angel'ı gonderip Zellous'dan yana kullanmazsın.
İsfendiyar Baskan gaz veriyor.FB istemez alır diyor.Prensip,degisim,gunes diyor.Sonra Zellous geliyor.Madem FB istemez alır.Yazarsın Resmi Siteye Hosgeldin Maya Moore diye
Altına da yazarsın.Su kadar defa MVP olmus,Minnesota Lynx ile su kadar sampiyonluk yasamıs Maya 5 yıl FB SK de diye
Yanına da Hosgeldin Petrovic,Sancho,Dabovic vb isimler yazarsın.Madem FB istemez alır neden Maya degil de Zellous neden Bojovic