Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2305188 defa)

Wolf1907, sinanyucel, kenz ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bilal1907

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3225 : 06 Şubat 2015, 13:14:51 »
hmetin kardeşim bu benim kişisel görüşlerim ben bu takımda ki disiplinsizliğe boşvermişliğe kızıyorum bu kadar olay oldu takım birbirine girdi hiç mi kimsenin suçu yok bu ne biçim yönetim tarzı didem akın ile biz ömürlük mü anlaşma yaptık çok iyi takım kuracaksan ona göre koç ve oyuncu alınır.taurasi-penny,angel-penny-cappy buralardan bojoviç zellous mu birsel vardarlı iyice ivme kaybetti bunu bile göremiyorlar

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3226 : 06 Şubat 2015, 13:16:36 »
hmetin kardeşim bu benim kişisel görüşlerim ben bu takımda ki disiplinsizliğe boşvermişliğe kızıyorum bu kadar olay oldu takım birbirine girdi hiç mi kimsenin suçu yok bu ne biçim yönetim tarzı didem akın ile biz ömürlük mü anlaşma yaptık çok iyi takım kuracaksan ona göre koç ve oyuncu alınır.taurasi-penny,angel-penny-cappy buralardan bojoviç zellous mu birsel vardarlı iyice ivme kaybetti bunu bile göremiyorlar
Ben de bilemiyorum Bilal kardesim
Didem'i kapıdan kovuyoruz bacadan giriyor.Araya Bakan soktu geldi vs deniyor.Benim de bilgim yok hocam Nalan var,Serpil var,Arzu var neden yine yeni yeniden Didem ben de bilmiyorum.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3227 : 06 Şubat 2015, 13:24:25 »
İsfendiyar Baskan gaz veriyor.FB istemez alır diyor.Prensip,degisim,gunes diyor.Sonra Zellous geliyor.Madem FB istemez alır.Yazarsın Siteye Hosgeldin Maya Moore Resmi diye
Altına da yazarsın.Su kadar defa MVP olmus,Minnesota Lynx ile su kadar sampiyonluk yasamıs Maya 5 yıl FB SK de diye
Yanına da Hosgeldin Petrovic,Sancho,Dabovic vb isimler yazarsın.Madem FB istemez alır neden Maya degil de Zellous neden Bojovic
Abi aynen bu şekilde yazıverseydin İsfendiyar Başkana
FENERBAHÇE

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3228 : 06 Şubat 2015, 13:27:25 »
Abi aynen bu şekilde yazıverseydin İsfendiyar Başkana
Yazdım abi de biz yazsak ne olur.Sonucta gariban bir taraftarız.
Degisim,gelisim,gunes,toprak,prensip Hosgeldin Zellous ne diyeyim abi

Cem Ağrak

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3229 : 06 Şubat 2015, 13:33:17 »
Angel icin denir ki 1,2,3 kacıncı disiplinsizlik eyvallah dersin.Ama yerine 5 yıllık anlasma ile Maya Moore gelir.Zaten İsfendiyar Bey'e de aynen yazdım.Zellous kimdir?Mersin'de bana gore sokak basketbolu oynuyordu.Tamamen bencildi.Alırsın Maya Moore 2. kıta dısı forvete de koyarsın Sonya Petrovic'i,Q yerine ya da yanına da bos turnike bitirebilen bir uzun alırsın devam edersin.Zellous nedir ya?
abim senin twitterdi hesabın nedir..
beni takip ediyormusun . ben seni ediyormuyum

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3230 : 06 Şubat 2015, 13:37:45 »
abim senin twitterdi hesabın nedir..
beni takip ediyormusun . ben seni ediyormuyum
Hocam ben cok aktif degilim.Ayda yılda bir
@hsoylumetin

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #3231 : 06 Şubat 2015, 13:39:01 »
Yani çok ilginç gerçekten  Moore, Sancho, Petroviç, Daboviç gibi isimleri getirmek bu kadar mı zor?
Sanırsın ki bu isimler bir Ronaldo, bir Messi maliyetinde.
Halbu ki, al bu isimleri hem Fenerbahçe şampiyonluklara ambargo koysun, hemde sen kendi reklamını yap, sende kazan
FENERBAHÇE

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3232 : 06 Şubat 2015, 13:48:43 »
Yani çok ilginç gerçekten  Moore, Sancho, Petroviç, Daboviç gibi isimleri getirmek bu kadar mı zor?
Sanırsın ki bu isimler bir Ronaldo, bir Messi maliyetinde.
Halbu ki, al bu isimleri hem Fenerbahçe şampiyonluklara ambargo koysun, hemde sen kendi reklamını yap, sende kazan
Baskan 5 lira harcayıp yatırım bosa gidecegine 6 lira harca basarılı ol diye yazıyoruz ama olmuyor.Sapkadan Bojovic,Zellous cıkıyor.
Sinerji,Enerji,degisim,gelisim,Prestroyka sonra Bojovic,Zellous
Zellous Avrupa pasaportlu olsa al.2 tane kıtadısı hakkın var.Angel'ı da gonder,disiplinsiz de o da tamam ama yerine Zellous gelmesin.
Dabovic 105.000 dolar/avro anlasılmıs vazgeciyorsun.Trakyalı Hocam haftaya FB deyim,cok heyecanlıyım dedi diyor.Sonra FB istemez alır.
Su kadroyu yap sene bası Prince(Rus pasaportlu)-Anna Cruz guardlar, Petrovic-Belyokova forvet sonra bir de duzgun uzun al.2 kıtadısı hakkını da pasa gonlune gore harca Tina-Moore yap.Moore-Della Donne yap.Moore-Griner yap.Pasa gonlun neyi istiyorsa sonra adam gibi koc al.Platin deyip tepki olunca da X,Y yapma net olsun kafanda hersey

Çevrimdışı CemiL

• Üye
  • Yer: Adana
« Yanıtla #3233 : 06 Şubat 2015, 14:13:48 »
Zellous'la sezon sonuna kadar anlaşılmış bu kadar yüklenmenin anlamı yok.Moore şu aşamada alamadık demekki.Sezon ortası bu işler kolay değil hem çoğu arkadaş Maya işi bitti dedi doğruysa seneye kadromuzda olur inşallah.

Angel'la gemileri yaktıysan şu aşamada alınabilecek boştaki en iyi oyuncu Zellous faydalı olacaktır takıma.

Galatasaray'la ilgili haberler doğruysa ne yapıp edip Sancho'yu almamız lazım
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, 14:14:58 Gönderen: CemiL »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3234 : 06 Şubat 2015, 14:18:15 »
Bence bu işte bilinçli yapılmış bir operasyon var.

Angel zaten asi ruhlu bir isim. Son hafta ligde en başarılı isim olmasına rağmen Fransa deplasmanı gibi bir deplasmanda sadece 13 dakika süre verilip, ikinci yarı komple kenarda oturtulunca tepki vereceği belliydi. O tepki de disiplinsizliğine bahane edilip henüz resmi olmasa da yollar ayrıldı.  Sadece bir gün sonra Zellous'u da getirmek demek zaten bu oyuncu ile de önceden görüşmelerin yapılıp anlaşmanın hazırlandığı anlamı taşıyor bence.

Ben Angel'ın yerinde olsam Gs'ye giderim şimdi. Sonra da canına okurum Didem ve Vinicki'nin.

İsteyen beğenir, isteyen beğenmez. Angel şu anda dünyanın en iyi 3-4 forvetinden birisidir. Gönderiyorsan o kalibrede bir oyuncu getirirsin. Getiremiyorsan da bazı karakteristik özelliklerini kabul edersin. Yok Taurasi ile Penny lezbiyen, Angel disiplinsiz. Sanırsın ki dünyadaki en doğrucu klüp biziz. Böylesi önemli oyuncuları paçavraya çevirmek adet oldu artık bu şubede. 

Çevrimdışı CemiL

• Üye
« Yanıtla #3235 : 06 Şubat 2015, 14:22:29 »
Angel in kalitesi tartışılmaz çok özel bir oyuncu çoktandır gönderileceği haberlerini sağda solda duyuyorduk.Aziz başkan sevmiyo yok sorun var şudur budur vs vs benim için süpriz olmadı açıkçası.Bojoviç Biba gibi hiçbirşey vermeyenleri takımda tut Angel'a yol ver başka açıklaması yok zaten.

Ben onu bunu bilmem bu şubeden Didem Akın gitmedikçe Maya'yıda alsan üstüne Sancho'yuda alsan bi halt olmaz.Beni en mutlu edecek haber Didem Akın zatın şu kulüpten bir an önce kovulması....
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, 14:23:14 Gönderen: CemiL »

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3236 : 06 Şubat 2015, 14:26:30 »
Cemil Abi "Maya işi bitti dedi doğruysa" -se,-sa istek kipi var.Benim İsfendiyar Bey'e pek inancım kalmadı.FB istemez alır deyip 100.000 dolar/avroya anlasılmasına ragmen Dabovic'i almayan/alamayan yonetim Maya'yı getirebilir mi soru isareti insallah gelir.
Angel'ın iyi oyuncu olması yaptıgını haklı cıkarmaz.Ozel izin al ABD'ye git arkadasların calıssın.Butun ikna cabalarına ragmen ucaga binme canın ne zaman isterse o zaman gel.Angel tepki gosterir haklıdır ama mac biter,Angel ucaga biner lig macına bakar.Ayrıca Taurasi-Penny o durumdan ayrılmadı.Doping var denildigi icin ayrılık oldu.Ama o donemde o krizde Angel'ı getiren yonetimin simdi de Maya Moore getirebilmesi gerekirdi.Nadezhda anında Candice Dupree'yi getirdi.Demek ki alırız demekle olmuyor almak gerekiyor.

Ezikler tutusunca Sancho'nun parasını yatırmıslar ya da yatıracaklarmıs.Martinez-Sancho-Dubjlevic 3'u de bize uyardı.

Çevrimdışı valance

• Üye
« Yanıtla #3237 : 06 Şubat 2015, 14:27:35 »
twittera yazdım buraya da yazayım
angelın dünya basketbolunda ikamesi maya mooredur angelı kovuyorsan moore'ı getireceksin getiremiyorsan sanalda mastürbasyon yapmayacaksın lafım isfendiyar-dido a.ş'ye
planlama kadro mühendisliği rezalet sene başından beri söylüyoruz
takımda 4 numara yok. zaman zaman angelı 4'e çekip kullanıyorduk şimdi kimi kullanacaz zellous'u mu?
ki ben bunları angelın tüm beyinsizliklerine rağmen söylüyorum dünyanın en 4-5 oyuncusundan biri böyle osuruktan bi sebeple harcanmaz
ama basketbol profesörü isfendiyar-dido harcar!!
euro cup takımına döndük
iddia ediyoorum bu takım euro cupta mücadele etsin şampiyon olamaz
istanbul üniversitesi filan bizden iyi çok net
kulübün medar-ı iftiharı şube ne hale geldi
emeği geçenlerin allah belasını versin
bi de şunu ekleyim gs'da sancho ve eko olduğu sürece bizde 2 gömlek iyiler bizde koç yok gard yok 4 yok
genç yaşta sağlığımı kaybettim bu şube yüzünden
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, 14:28:45 Gönderen: valance »

Çevrimdışı CemiL

• Üye
« Yanıtla #3238 : 06 Şubat 2015, 14:39:36 »
Hüseyin bayan voleybol'la beraber en sevdiğim şube kadın basketbol şubemizdi.İki şubenin hiçbir maçlarını kaçırmazdım.Geçen seneki malum durum bu seneki rezaletler beni bu şubeden iyice soğuttu artık maçlarını bile izlemiyorum sinir katsayım artıyor dengem bozuluyor habire günaha giriyorum.

Önceki yazımda da dedim Dido denen şahsiyet bu şubeden kovulmadıkça o koltukta oturdukça kimi alırsan al bir halt olmaz ben bunu söyler bunu bilirim.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3239 : 06 Şubat 2015, 14:47:43 »
Mac bittikten sonra konusmak kolay herkes yapar.Ekrem Memnun da da aslında cok bir numara yok.Gecen gun roportajı vardı.1 sene once cok iyi kadro ile basarısız olduk deyip gecistirdi.Belki UMMC den sonra en buyuk butce ile 8 takım arasında 8. olup elenerek cok buyuk fiyasko yasadılar.Menejer Muge Erdem bile bu basarıyı asıl gecen sene bekliyorduk,cok iyi kadromuz vardı dedi.Milyonda bir olacak sey oldu.UMMC 29 sayıdan geri donemedi.Biz ise 25 sayıdan geri donduk.53-53 yaptık.Cappie bos hucumu atsa ya da acele etmese mac degisecekti.O zamana kadar istikrarlı sekilde Sıfır (0) 3'luk atan Sebnem 2 tane kritik 3'luk attı.Kazanabilirdik en buyuk darbeyi de Veremeyenka'dan yedik.
Bizi kimse favori gostermiyordu ama biz cok inanıyorduk dedi.FB ye asla maglubiyet beklemiyorduk.1-2 sayı ile yenilince cok sinirlendik dedi.Bunları F8'den once soyleyebilir miydi?Tek maglubiyetle 2. olduk.Oynatmadıgı Ozge Yavas,Ayse Cora,Yasemen Saylar kategorilerde ilk 5'e girmis.Alba'ya inanılmaz fırca cekiyor,kenara aldı mı bir daha oyuna sokmuyordu.Kız sene sonu cekti gitti.Aynısını Dubjlevic'e de yapıyor.O da fazla durmaz.

Bana gore ezikleri parkeye gommek cok zor degil bunun icin 2 tane ribauntcu uzun ve takım olarak kısalar dahil ribaunta saldırıp kosacaksın.Ama hem erkek hem bayan takımları olarak rakibe cok fazla hucum ribauntu verip, 2. 3. hucumlarına izin veriyoruz.Eziklerin temposuna uymayacaksın.Ezikleri kendi tempona uyduracaksın.Ribaunt al ve kos parkeye yapıstırırsın.Ama bunları yapmayınca,oyun kurucuların berbat olunca,tek bir tane 3'luk tehditin olmayınca,Bojovic rezil sut attıkca kolları cok uzun olan Sancho ve Martinez pas arası yapıyor.Yoksa Ekrem Memnun da da cok numara yok.En dibi de yasatabiliyor.
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, 14:49:27 Gönderen: hmetin »