Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2305349 defa)

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3240 : 06 Şubat 2015, 14:53:01 »
Bu transferin anlam kazanması için sürekli oynayabilecek bir 4 numara lazim takıma..
Ndour da süreklilik ve istikrar yok..ligde 5. Yabancı olarak olmalı...bojovic ise mümkünse sadece el de..çünkü ligde zellous da top getirir artik.sorun Angelina hücumda aldığı rebleri toplayacak oyuncu..ndour yapar bu isi tamam da istikrarı yok.
Yani;
Birsel-olcay
Zellous-tugba
Biba-cansu
Ndour veya transfer-tugce
Charles-quanitra
Gibi 10 kişilik rotasyon adam gibi kullanılırsa lig alınır...zellous biba nin performansını arttıracaktır...ama bu takıma dediğim gibi hem el hem  lig için ndour riskine karşı transfer lazım...
Boylece avrupa da bojovic+ndour veya transferle 12 kişilik bir rotasyon olur ve nereye kadar gidersek deriz...

Ama bu 4 numara kim olmalı derseniz ortada oyuncu yok...keşke maya gelseydi daha kolaydı isler..çünkü kız 2-3-4 oynuyordu.
Eğer wisla elenirse abdi alınabilir diyorum atletizmi işimizi görebilir 3.5 numara olarak...yada mucize olur da Prag elenirse petrovic mutlaka alınmalı..
Yani Angelina yollayacaksan 2 oyuncu almak şart..sadece zellous yetmez.
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, 14:57:10 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #3241 : 06 Şubat 2015, 14:54:58 »
ANGELi yollayıp koçu takımda tutuyorsak bu şubeden tamamen ümidimizi keselim WNBA da tam tersini yapmıştı takımı
ANGELi yolluyorsan bari daha iyisini getir tabi varsa öyle biri
6 s, kayseri, istanbul bgd hangisi alırsa rakiplerimizden şampiyon o olur, beşiktaş bile alsa en az final oynar
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3242 : 06 Şubat 2015, 15:00:27 »
@hmetin
Geçen seneki final maçı hiç bir zaman berabere olmadı. En fazla iki sayıya indi. Sonra Biba üçlük kaçırdı, sonra da Cappie saçma sapan bir hücum yaptı. Ardından da sayıları yedik fark açıldı tekrar.
Taurasi ile penny'nin neden gittiğini de çok yi biliyorum ben. İkili ilişkileri için gittiler demedim. Ard arda doping kuralarının hep aynı oyunculara çıkmasından tut da bir çok yalan rüzgarı döndü o sene. Şimdi açmaya gerek yok o defterleri.
Angel'ın Amerika'ya gitmesi de onun suçu mu? İzin istemiş, vermişler. O halde vermeselerdi. Bugün özel işim var diyip çalıştığın firmadan izin alırsan, firma izin verdikten sonra kim ne diyebilir sana.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3243 : 06 Şubat 2015, 15:03:06 »
WNBA de de Atlanta kadar rezil,en ufak org. olmayan takım fazla yoktur.Orası bence cok dogru bir ornek degil
Dabovic'i al Angel kalsın.Moore al Angel'ı gonder.Ama yapmadılar.Ezikler erkeklerde 11 yabancı almıs yarısı parasını alamadıgı icin gitmis.Zaten yararsızlardı dedi yoneticileri arkasından para odememeyi marifet sayıyorlar.Olmayan parayla adam alınıyor.Angel'ın oraya gitmesi icin akli melekesini kaybetmis olması lazım ha gider nasıl gider.Ver Sancho'yu Al Angel'ı dersin.Sancho gelir Angel gider.Yanına da Bojovic'i verirsin.
Simdi bu takıma forvet lazım bir de uzun lazım bana gore

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3244 : 06 Şubat 2015, 15:06:06 »
WNBA de de Atlanta kadar rezil,en ufak org. olmayan takım fazla yoktur.Orası bence cok dogru bir ornek degil
Dabovic'i al Angel kalsın.Moore al Angel'ı gonder.Ama yapmadılar.Ezikler erkeklerde 11 yabancı almıs yarısı parasını alamadıgı icin gitmis.Zaten yararsızlardı dedi yoneticileri arkasından para odememeyi marifet sayıyorlar.Olmayan parayla adam alınıyor.Angel'ın oraya gitmesi icin akli melekesini kaybetmis olması lazım ha gider nasıl gider.Ver Sancho'yu Al Angel'ı dersin.Sancho gelir Angel gider.Yanına da Bojovic'i verirsin.
Simdi bu takıma forvet lazım bir de uzun lazım bana gore
Ben berabere geldi diye hatırlıyorum yanlıs hatırlıyor olabilirim.Bana gore yanlıstı hocam takım huzursuz ve kızgın diye haberler cıktı.Orada yonetim yanlısı oldu.Alba her mac fırca yedi,kenara alındıktan sonra kac mac oyuna bir daha girmedi.Ben ucaga binmiyorum,donmuyorum demedi.Cok disiplinsiz ise gonderilebilir ama yerine daha iyisi gelmeliydi.

Çevrimdışı fırat80

• Üye
  • Yer: osmaniye
  • TEK BÜYÜK FENERBAHÇE
« Yanıtla #3245 : 06 Şubat 2015, 15:16:18 »
ANGEL, CAPİE, TİNA, TAURASİ gibi oyunculardan biri ikisi takımındaysa oyunu  onların üzerinden oynarsın daha dogrusu koçlardan hep öyle gördük öyle izledik bu sene izledigim en az 10 maçta ANGEL cıldırdı topu bana vermiyorlar diyerek bazan küstü bazan bazı oyunculara kızdı onlarda hocayı gösterdi hocayla tartıştı
ANGELİN hızlı hücumlarına ribaunlarına top calmalarına ihtiyac duydugumuz anlar ANGEL hep kenardaydı girdigindede kızgın küskün olup iki üç faul yapıp arka arkaya cıktı
(   FENERBAHÇE  )

Çevrimdışı yek3

• Üye
« Yanıtla #3246 : 06 Şubat 2015, 16:05:20 »
Bu Şubenin bu kadar kötü yonetilmesine anlam veremiyorum.Bu kadar basketboldan anlamayan,  oyuncuları tanımayan, takımın eksikalirini göremeyen bir yönetim olamaz. Gerçekten bütün Branşlar arasından açık ara en kötü yonetilen branş bunda herkes hemfikir. Bunu göremeyen başkan bozuntusu ve Tayfası bana fenerbahçenin menfaatleri gozetiyoruz demesin buna hiç kimse inanmaz.
Angel gibi bir oyuncuyu gönderiyor olabilirsin ama onun yerine alınacak oyuncu zellous değil. Zellous bize hiçbir şey kalmayıp bizden çok şey eksiltecegini goremeyecek kadar basketboldan anlamayanlar tarafindan yonetiliyor bu kulüp.  Yazıklar olsun size ki bu  bu kulübü böyle yonetiyorsunuz daha doğrusu yonetemiyorsunuz. Bu taraftarın ahi sizden çıkacak bir gün inşallah o günleri görmek nasip olur bize.
Isfendiyar bey sagda solda demeç vereceğine adam akıllı transfer yapsın oyle twit atip biz istemeyiz alırız gibi lafları kimse yemiyor artik.
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, 16:07:49 Gönderen: yek3 »

Çevrimdışı yek3

• Üye
« Yanıtla #3247 : 06 Şubat 2015, 16:15:10 »
Bu transferin anlam kazanması için sürekli oynayabilecek bir 4 numara lazim takıma..
Ndour da süreklilik ve istikrar yok..ligde 5. Yabancı olarak olmalı...bojovic ise mümkünse sadece el de..çünkü ligde zellous da top getirir artik.sorun Angelina hücumda aldığı rebleri toplayacak oyuncu..ndour yapar bu isi tamam da istikrarı yok.
Yani;
Birsel-olcay
Zellous-tugba
Biba-cansu
Ndour veya transfer-tugce
Charles-quanitra
Gibi 10 kişilik rotasyon adam gibi kullanılırsa lig alınır...zellous biba nin performansını arttıracaktır...ama bu takıma dediğim gibi hem el hem  lig için ndour riskine karşı transfer lazım...
Boylece avrupa da bojovic+ndour veya transferle 12 kişilik bir rotasyon olur ve nereye kadar gidersek deriz...

Ama bu 4 numara kim olmalı derseniz ortada oyuncu yok...keşke maya gelseydi daha kolaydı isler..çünkü kız 2-3-4 oynuyordu.
Eğer wisla elenirse abdi alınabilir diyorum atletizmi işimizi görebilir 3.5 numara olarak...yada mucize olur da Prag elenirse petrovic mutlaka alınmalı..
Yani Angelina yollayacaksan 2 oyuncu almak şart..sadece zellous yetmez.
Abi allah aşkına dabovic i alamayan bir yönetimden ne bekliyorsun. Bunlar bu branşı bütün taraftarın gözünde kanayan yara olarak gösterdiler. Takımın bu kadar eksikleri varken göremeyip trasfer yapmamak ve üstüne üstlük en iyi oyuncularmizdan birini yollayip onun bir seviye altı oyuncu almakta nedir. Ben angele pek beğenen biri değilim ama şuanda takimin en onemli parcalarindan biri gonderilmesinede kızıyorum sadece onun bir iki seviye altı vir oyuncu alınmasını anlayamıyorum al mayayi al dalle yi madem her istedigi alabilyorsun bunlari alin o zaman bunlar fenerbahçe taraftariyla adeta salga geçiyorlar.Allahtan tek temennim bunları en yakin zamanda başımızdan defolup gitmesi.

Çevrimdışı akarship

• Üye
  • Yer: Mersin-İskenderun
« Yanıtla #3248 : 06 Şubat 2015, 17:41:02 »
İsfendiyar Bey çok iyi niyetli birisi olabilir ama ya çok saf yada basketboldan zerre kadar anlamıyor. Boşuna misyon yüklüyoruz kapasitesiz insanlara. İkinci olarak ta sponsorluk için yeterli parayı vermiyor olabilir, bende oluşturduğu izlenim malesef bu. Keşke bu topa hiç girmeseydi. Tammy Sutton Bownlı takımı özler hale geldiysek bütün suçlu kesin biziz. Kimseyi beğenmiyoruz kardeşim, adam kimi getirse yaranamıyor. İyi de hiçkimse Balık lokantasına giden adama neden ciğer servis edildiğini sorgulamıyor.

Çevrimdışı valance

• Üye
« Yanıtla #3249 : 06 Şubat 2015, 17:55:31 »
eline basketbol topu versen bomba diye karakola götürecek isfendiyarı basketboldan sorumlu yönetici yaparsan olacağı bu ah aziz ah
taurasiyi penny'i getirmiş kulüp dabovici alamıyor ya komedi
en dibi görelim istiyorum başka türlü bu dido-isfendiyar-kuyu kazıcı yerli oyunculardan kurtulamıcaz orası açık.
angelı gönderip zellous'u aldılar başka söze gerek var mı yakında tinayı kovup korel engin'i alırsak hiç şaşırmam
yabancı sınırlaması olan bi ligde kurulabilecek en kimyası bozuk en yeteneksiz kadroyu kurdular
bojovic kaldı takımda bojovic rezalete bak
kim gitti? dünyanın sayılı oyuncularından biri gitti yerine 2 gömlek aşağısında bi oyuncu geldi
« Son Düzenleme: 06 Şubat 2015, 17:58:14 Gönderen: valance »

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3250 : 07 Şubat 2015, 11:12:42 »
https://twitter.com/angel_35/status/563984299838676992
sözleşmesimi fesh edilecek yoksa kadro dışı mı olucak?

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3251 : 07 Şubat 2015, 13:33:33 »
Ezikler kanca atmıs.Simdi fesh edilmesini bekliyorlar ellerini ogusturup bir de Zellous'dan bonservis bekliyorlar.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3252 : 07 Şubat 2015, 13:56:36 »
Transfer bitti, ezikler nasıl alacak onu..Dün sondu...Bu arada Shavonte için de para ödenmemiş..FIBA yolu ile bağlamışız işi. Lisansı da çıkmış yarın oynuyor

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3253 : 07 Şubat 2015, 14:01:01 »
Bu arada Shavonte'yi alıp Angel'ı almamız, tabir-i caiz ise attan inip eşşeğe binmektir...Benim için tek sevindirici yanı Angel'dan boşalan yere Cansu'nun gelecek olması ki oynatırlarsa ve Ndour'un artık ligde de oynayacak olması..Shavonte top da getirebildiği için idare eder bizi Birsel ile..Bakalım ne yapacağız..

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3254 : 07 Şubat 2015, 14:11:54 »
Bu arada Shavonte'yi alıp Angel'ı almamız, tabir-i caiz ise attan inip eşşeğe binmektir...Benim için tek sevindirici yanı Angel'dan boşalan yere Cansu'nun gelecek olması ki oynatırlarsa ve Ndour'un artık ligde de oynayacak olması..Shavonte top da getirebildiği için idare eder bizi Birsel ile..Bakalım ne yapacağız..
Hocam CL icin transfer devam ediyor mu?Sadece Zellous ile mi kapatıyoruz.Sence seneye Maya Moore gelme ihtimali var mı?